• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

aşı mı oldun canım geçmiş olsun? 20.haftada yapacaklarını söylemişlerdi bana da sağlık ocağından...

agrı yaparsa kız oluyor zaten :)
şaka biryana
benım en basından beri solumda agrı hıssettım yanı 14 haftadan çok çok önce başlamıştı
yuzdeye vurunca sanırım yuksek bır rakam
ama rabbım bılır tabı ister sagın ıster solun agrısın

Benim de sol kasığımda ağrı ve batmalar oldu hala da oluyor ama benim oğlu olacakopuyorumnanaktan

ah cnm benim.. =) iyiyim be yavrum ne yapayım işte. diyarbakırdayız bilmem haberin var mı..

yarın da dr.a gidicez bebiş görmeye... sen nasılsın? gelişmeleri takip edemiyorum.. cinsiyet belli mi?

[table="head"]|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|Cinsiyet|Güncel notları...
01|sermus|23 Şubat|01 Aralık||6+3'te kalp atışını duydu
02|Gamze..|24 Şubat|01 Aralık||5+1'de kese görüldü,8+3'te kalp atışı duyuldu
03|RuzgarDeniz|25 Şubat|02 Aralık||5+3'te kese, 7+3'te kalp atışı görüldü
04|hazan007|25 Şubat|02 Aralık||5+3 kese,6+3 kalp atışı görüldü.
05|*YAĞMUR*|26 Şubat|03 Aralık|Erkek|6.Haftada kese görüldü,7+2'de kalp atışı duyuldu
06|penses |26 Şubat|03 Aralık||4.Haftada iki kese görüldü,7.Haftada kalp atışları duyuldu
07|fsm|26 Şubat|03 Aralık|Kız|4.Haftada kese görüldü,9.Haftada kalp atışı duyuldu
08|lalsuu|26 Şubat|03 Aralık|Kız
09|hazanx|27 Şubat|04 Aralık
10|minik kelebek|27 Şubat|04 Aralık||5+4'te kese,7+0'da kalp atışı görüldü.
11|Eliffffffff|27 Şubat|04 Aralık|
12|honeybaby|28 Şubat|05 Aralık|Erkek
13|pln79|28 Şubat|05 Aralık|Kız
14|turkuaz_turkuaz|28 Şubat|05 Aralık|Erkek|5.Haftada kese görüldü,7.Haftada kalp atışı duyuldu
15|gıdacı elif| 28 Şubat |05 Aralık
16|buneyaa|28 Şubat|05 Aralık|Kız
17|Rukal|28 Şubat|05 Aralık
18|mudoavea|28 Şubat|05 Aralık||5+4'te kese görüldü,6+4'te kalp atışları duyuldu
19|serayp|20 Şubat|05 Aralık|Kız|6+1'de kese,7+2'de kalp atışı görüldü
20|sefamolsun|01 Mart|06 Aralık
21|hazanx|01 Mart|06 Aralık|Erkek+Erkek|ikizler geliyor:)
22|secill|01 Mart|06 Aralık
23|peluse|01 Mart|06 Aralık|Erkek|5.Haftada kese görüldü,6+3'te kalp atışı duyuldu
24|esrtml|07 Mart|06 Aralık|Kız|7+1'de kalp atışı duyuldu
25|mcetin1|02 Mart|07 Aralık|Kız|6.Haftada kalp atışı duyuldu
26|sarach|02 Mart|07 Aralık|Erkek
27|esraie|03 Mart|08 Aralık||7+3'te kalp atışı görüldü
28|hira.|03 Mart|07 Aralık||4+3 kese görüldü,7.haftada kalp atışı duyuldu
29|BernaZDL|03 Mart|07 Aralık|Kız|5.Haftada kalp atışları duyuldu.
30|candy2009|03 Mart|07 Aralık|Erkek
31|Eyhayat|04 Mart|09 Aralık||8 Haftalıkken kalp atışları duyuldu
32|myhusbandandme|06 Mart|11 Aralık
33|gulsah1985|06 Mart|11 Aralık|Kız|6+1 hem kese görüldü,hem de kalp atışları duyuldu
34|Christian_Louboutin|06 Mart|11 Aralık
35|HFZ|07 Mart|12 Aralık
36|bkaban|28 Şubat|12 Aralık|Kız|tutu görüldü:D
37|vip_anne|07 Mart|12 Aralık||Cinsiyet öğrenmek istiyoruz:)
38|Melike|07 Mart|12 Aralık
39|sedabiçer|8 Mart|13 Aralık||7+4'te kalp atışı duyuldu.
40|siyaz|09 Mart|14 Aralık
41|tavuskusu77|10 Mart|14 Aralık||7.Haftada kalp atışları duyuldu
42|sadecebu|10 Mart|15 Aralık|Kız+Kız|6+3 hem kese görüldü,hem kalp atışı duyuldu.2 küçük hanımefendi:)
43|wavy|10 Mart|15 Aralık
44|rapunzel_sb|10 Mart|15 Aralık|Erkek|5.Hafta kese görüldü,6.Hafta kalp atışı duyuldu
45|realist34|10 Mart|15 Aralık|Erkek|Ege bebek geliyor:)
46|bhcg|11 Mart|16 Aralık||8.Haftada kalp atışı duyuldu
47|eslemim|11 Mart|16 Aralık|Erkek|5+5'te kesesini gördü,7+5'te kalp atışı duyuldu
48|berfin01|11 Mart|16 Aralık||9.Haftada kalp atışı görüldü
49|nefican|11 Mart|16 Aralık|Erkek
50|183621|11 Mart|16 Aralık|Erkek|7+1'de kalp atışı duyuldu.
51|Japon Kız|12 Mart|17 Aralık|Erkek|7+1 kalp atışı görüldü
52|prettybaby|13 Mart|18 Aralık|Kız
53|mambaa|17 Mart|18 Aralık||6+6'da minik pıt pıtları duydu:)
54|Sevalka|12 Mart|19 Aralık
55|gulsila|14 Mart|19 Aralık||7.Haftada kalp atışı duyuldu
56|heja|16 Mart|21 Aralık
57|beyazbeyaz|16 Mart|21 Aralık|Erkek|5+4'te kalp atışı görüldü.Arda bebek geliyor:)
58|green.blue.eyes|17 Mart|22 Aralık||5+4'te kese,6+3'te kalp atışı görüldü
59|mediha74|18 Mart|23 Aralık
60|ayesbirim|18 Mart|23 Aralık
61|Gurbet_gelini|19 Mart|24 Aralık
62|çilek84|19 Mart|24 Aralık||6+3'te kese,7+5'te kalp atışı görüldü
63|sevgii:)|19 Mart|24 Aralık
64|edalim35|19 Mart|24 Aralık||8.haftada kalp atışları duyuldu
65|b_i_o|19 Mart|24 Aralık|Erkek|6+0'da kese,8+1'de kalp atışı görüldü.
66|pringles|20 Mart|25 Aralık||7+1 kese görüldü ve kalp atışı duyuldu
67|DrGunay|21 Mart|26 Aralık||5+2'de kese görüldü
68|Nehir67|22 Mart|27 Aralık|Erkek|5+6'da kese,6+6'da kalp atışı görüldü
69|little_princess|22 Mart|20 Aralık||5.Haftada kese görüldü,7+5'te kalp atışı duyuldu.
70|blue_eye|24 Mart|29 Aralık||6+1'de kalp atışları duyuldu
71|alp2009|24 Mart|29 Aralık||2'li test sonucunu bekliyoruz
72|cancer|26 Mart|31 Aralık||5+5'te kese,7+5'te kalp atışı görüldü
[/table]

:nazar::nazar::nazar:

13 Kız + 17 Erkek oldu minişlerimizopuyorumnanaktan

nehircim valla süper listelerin haa.. alkışlar sana =)))) erkek haa =))) başladın mı hazırlıklara?

mnkhy hakkaten çabuk geçiyor. biz 1 hafta sonra yarılamış oluyoruz hamilelik sürecini =)))) aman sağlıklı olsunlar da tek temennim bu!!

ah cnm benim.. =) iyiyim be yavrum ne yapayım işte. diyarbakırdayız bilmem haberin var mı..

yarın da dr.a gidicez bebiş görmeye... sen nasılsın? gelişmeleri takip edemiyorum.. cinsiyet belli mi?

Biliyorum canım okuyorum oradan da bursaya gideceksiniz değil miopuyorumnanaktan
Cinsiyet geçen hafta belli oldu canım erkek bebeğim olacak.Hep kız geçmişti içimden ama son zamanlarda erkek galiba diyordum birde dr.a gidince soracam ve erkek diyecek dedim içimden erkek dedi.HAyırlısı olsun sağlıklı olsunlar da..Sen de kızını görmeye gideceksin ha.Ayy ne güzellzemuszemus Güzel haberlerle dönersin inşşyerimseniben Ben de 3lü test için haftaya gidecem

nehircim valla süper listelerin haa.. alkışlar sana =)))) erkek haa =))) başladın mı hazırlıklara?

mnkhy hakkaten çabuk geçiyor. biz 1 hafta sonra yarılamış oluyoruz hamilelik sürecini =)))) aman sağlıklı olsunlar da tek temennim bu!!

:lepi: Sağol canım benimmopuyorumnanaktan
Evet minik erkekim geliyor:emir_bebek: Canım bi badi takım aldım içli dışlı okdar başka da bişey almadım henüz.Ama eşimin babası mobilyacılıktan emekli.Bebek yatağını o yapacak başlayacaktı bu sıralarda.Heves ediyor adam yapsın hem güzel de yapıyor.Diğerleri de yavaş yavaş olur artık herhaldeopuyorumnanaktan Sen başladınmı hazırlıklara

Biliyorum canım okuyorum oradan da bursaya gideceksiniz değil miopuyorumnanaktan
Cinsiyet geçen hafta belli oldu canım erkek bebeğim olacak.Hep kız geçmişti içimden ama son zamanlarda erkek galiba diyordum birde dr.a gidince soracam ve erkek diyecek dedim içimden erkek dedi.HAyırlısı olsun sağlıklı olsunlar da..Sen de kızını görmeye gideceksin ha.Ayy ne güzellzemuszemus Güzel haberlerle dönersin inşşyerimseniben Ben de 3lü test için haftaya gidecem

eh bee, valla ayran içtik ayrı düştük hale bak ben bu durumlara düşecek gacı mıydım =)))

haberlerinizi alamıyorum deli oluyorum be cnm..

aman iyi olun da , bebişlerimiz de sağlıklı büyüsünler inşallahh!!!

hakkaten hep kız muhabbeti yapıyorsun bak erkek oldu =))

ben de hep erkek diyordum ya=)) pipiyi gördüm diyordum hahahaaaa =))))

biz de dr.laara bi görmeye gidityoruz zaten.. süreklilik yok, o canımı sıkıyor.. bu da gurbetin dezavantajı işte...

mnkhy hakkaten çabuk geçiyor. biz 1 hafta sonra yarılamış oluyoruz hamilelik sürecini =)))) aman sağlıklı olsunlar da tek temennim bu!![/B][/COLOR][/QUOTE]

dogru az kaldi yarilamaya.birde bu siralar olan test 3lu test mi?

:lepi: Sağol canım benimmopuyorumnanaktan
Evet minik erkekim geliyor:emir_bebek: Canım bi badi takım aldım içli dışlı okdar başka da bişey almadım henüz.Ama eşimin babası mobilyacılıktan emekli.Bebek yatağını o yapacak başlayacaktı bu sıralarda.Heves ediyor adam yapsın hem güzel de yapıyor.Diğerleri de yavaş yavaş olur artık herhaldeopuyorumnanaktan Sen başladınmı hazırlıklara

önce 3lü test için hayırlısı olsun demeyi unuttum!! =)))

ben başladım hazırlıklara biliyorsun bi yaz tatilim var alışveriş içinn.. netten de görmeden almak istemiyorum..

okudun mu aldıklarımı? foto ekledim ama..?

eh bee, valla ayran içtik ayrı düştük hale bak ben bu durumlara düşecek gacı mıydım =)))

haberlerinizi alamıyorum deli oluyorum be cnm..

aman iyi olun da , bebişlerimiz de sağlıklı büyüsünler inşallahh!!!

hakkaten hep kız muhabbeti yapıyorsun bak erkek oldu =))

ben de hep erkek diyordum ya=)) pipiyi gördüm diyordum hahahaaaa =))))

biz de dr.laara bi görmeye gidityoruz zaten.. süreklilik yok, o canımı sıkıyor.. bu da gurbetin dezavantajı işte...

Evet canım valla ayrı düştük.Ben de pek giremiyorum öyle zaten.Evde durmaya sıkılıyorum genelde anneme gidiyorum ablam yeğenlerim flan da oluyor orda günler çabuk geçiyor.Kız yeğenim var çook tatlı maşallah 3yaşında ben öyle sevimli bi çocuk görmedimopuyorumnanaktan Sanırım ondan etkilendim hep kız dedim.Ama oğlum olacakmış.Sağlıklı olsunlar da hiç önemi yok ne de olsa ilk çocuk.Sen de erkek dedin hep dimi:) Ya başkalarına tutturdum da kendi çocuğumu pek bilemedim neden acep::kedi:
Olsun canım bak birden çok dr.un görüşünü alıyorsun o da güzelopuyorumnanaktan

önce 3lü test için hayırlısı olsun demeyi unuttum!! =)))

ben başladım hazırlıklara biliyorsun bi yaz tatilim var alışveriş içinn.. netten de görmeden almak istemiyorum..

okudun mu aldıklarımı? foto ekledim ama..?

Sağol canım:)
Foto görmedim dur hemen bakayım:lepi:

Evet canım valla ayrı düştük.Ben de pek giremiyorum öyle zaten.Evde durmaya sıkılıyorum genelde anneme gidiyorum ablam yeğenlerim flan da oluyor orda günler çabuk geçiyor.Kız yeğenim var çook tatlı maşallah 3yaşında ben öyle sevimli bi çocuk görmedimopuyorumnanaktan Sanırım ondan etkilendim hep kız dedim.Ama oğlum olacakmış.Sağlıklı olsunlar da hiç önemi yok ne de olsa ilk çocuk.Sen de erkek dedin hep dimi:) Ya başkalarına tutturdum da kendi çocuğumu pek bilemedim neden acep::kedi:
Olsun canım bak birden çok dr.un görüşünü alıyorsun o da güzelopuyorumnanaktan

ayy bizim de eşimin 3 yalşında yeğeni var.. aman tanrım nasıl sırnaiıyor bana.. kız çocuğu o da.. hep gözümün önüne gelecektekj halimiz geliyor onla ilgilenirken =)))

ben de zaten farklı dr.larla farklı görüş farklı tavsiye alırım diye avutuyorum kendimi... ama takip olayı yok işte.. neyse ii ya taramalarımız da ii maşalah, gerisini sallaaaa =) bebişimi zaten üzmeye hiiiiç niyetim yok!!! =)))))))))))))zemuszemus

Back
X