• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

dellendırme benı dönmem
annemın yan komşusu ebe hemşire doguruveririm orda :)
yok cnm ya ben alışkın degilim o kadar sıcaga izmir çok sıcak gelıyo bana
1 hafta anca annemlerde kalıp baska bir yere geçeriz 1 haftada inşallah

:roflol: evet izmir merkez hakikaten akıl karı değil pek kafamçokkarıştı ama çevre ah o çevreeeee kaydirigubbakcemile4

nasıl gidicekisnm okadar yola canım hamilelere uzun yol vermiyolar. bizde 2 saatlik yere gidicez en fazla.

benim doktorum da izin veriyor valla arkadaşım... molasız haliyle 10 saatlik yola çıkıcaz "2-3 saatte bir durun 10-15 dakika hareket edin başka bir şey istemiyorum" dedi kaydirigubbakcemile2

yemahhhhhhhh cokacimcoook hadi görüşürüz tıkınmaya gidiyorummmmm kaydirigubbakcemile4

ay canım utandı demek bebişiniz:)))şaka bi yana kaç haftalıksın bende pazartesi gidicem şuan tam 16+1 günlük..benimde düşük ve erken doğum riskim var ve yolculuk yasak canım...yakın mesafelere açılacaz çeşme kuşadası foça çandarlı giibi..
ya bırsey soracam dr bu erken dogum olayını neye gore soyluyor

nasıl gidicekisnm okadar yola canım hamilelere uzun yol vermiyolar. bizde 2 saatlik yere gidicez en fazla.

40 dk uçakla
havaalanı bize yarım saat
izmirde annemlerede havaalanı yarım saat
eger doktor arabayla izin vermezse uçakla gideriz
ama 6 saat yol
ben zaten susurlukta dur ayran iç tost ye
manısada dur meyva al
hamıle olmasamda çok sık durur bişyler alırdım :)

teşekkğr edeirm kızlar hepinize iyi dilekleriniz için
bizim internette sorun var giremiyorum sabahtan beri

meral nasılsınnn bak minik öyküye arkadaş getiriyorum benimde minik bir kızım olacak inşallah

alışsın güjelimmmmmmmmm emziğini rakıya banıcam ben daha :ecrin_bebek::lepi::roflol:

yok ya bira zaten sevmem de hani tatilde çok coşarsam seçenek olsun malum :içelim:

bu arada bu nemlendirici hakkında sen ne düşünüyosun? ben çok beğendim ama esin çok güldü banaaaaaa mafoldumben en ucuz Fakir Toti Ultrasonik Buhar Makinası / Nem Cihazı fiyatı akakce.com'da
haha beğendim tosbaaağıyı =)))

afiyet olsun cnm..
saol canım..a.s.
yaaa hemşommm ricam ederim. yapamazsan söyle ben yapayım sana...
ben de bursalıyuım ve 1 hafta sonra ordayız inşşaallaaah!!!! sen nerden,?

kızlar bende çıkar
yigen gelir birazdan ders çalışmaya
o gelmeden laptobu toplamak lazım
yazık bu sıcakta ders çalışıyo canı ınternet çekmesin :)
görüşürüz yine

bu arada bende kansızlık yok ama 12. haftamda megadyn kullanıyordum onu kesti ve gyno ferro sanol diye demir b12 ve folik içeren bi ilaç başladık 1 aydır kullanıyorum..

Bana da canım elevit kullanıyordum o bitince kan hapına geçeceksin dedi.Ben de aldım elevit de bugün bitiyor yarın başlayacağım kan hapına.
Selamm arkadaşlar nasılsınızzzemuszemus

ya bırsey soracam dr bu erken dogum olayını neye gore soyluyor

rahimde doğuştan gelen bi anomali var( uterus septum)bu durumumdan ötürü biraz riskli hamileliğim ama kesin olacağı anlamında değil o açıdan progestoron takviyesi alıyorum inşallah da olmaz kötü bişey..birde normal doğum olmaz %90 sezeryan olursun dedi...bakalım vakti saatinde sağlıkla gelsinde miniğim...

rahimde doğuştan gelen bi anomali var( uterus septum)bu durumumdan ötürü biraz riskli hamileliğim ama kesin olacağı anlamında değil o açıdan progestoron takviyesi alıyorum inşallah da olmaz kötü bişey..birde normal doğum olmaz %90 sezeryan olursun dedi...bakalım vakti saatinde sağlıkla gelsinde miniğim...
hayırlısı olsun canım.bende hamılelıgmın ılk haftalarında progestoron kullandım bır kutu.

kızlar aranızda kepek ekmegı yıyen ve demir eksiklıgı oln varsa kepek ekmegını bıraksın cunku demir eksikliği olan bır anne adayında kepek ekmegı tuketılırse ekmektekı kepek demir atımını arttırıyormus.

kızlaaar ben de çıkıyorum dr.a gidiyorumm..

bebişimin durumunu öğreneceğim hele şükür.. üniversitede tarama yapan dr. saolsun sadece bi anormallik yok demekle yetindi.. çok da sindi ya içime... tööbe tööbeeee

şimdi kuzumun durumunu bi öğreneyim.. bakayım neler yapıyor anasının göbişinde =)))

öpüyorum minik yavrularınızla sizlerii...

yemektekilere de afiyet olsun...

Adios..

40 dk uçakla
havaalanı bize yarım saat
izmirde annemlerede havaalanı yarım saat
eger doktor arabayla izin vermezse uçakla gideriz
ama 6 saat yol
ben zaten susurlukta dur ayran iç tost ye
manısada dur meyva al
hamıle olmasamda çok sık durur bişyler alırdım :)

ne tostu yaaaaaaa çiğ börek yemeli çiğ böreeeeeek cokacimcoook biz de durcaz susurlukta yerimseniben

teşekkğr edeirm kızlar hepinize iyi dilekleriniz için
bizim internette sorun var giremiyorum sabahtan beri

meral nasılsınnn bak minik öyküye arkadaş getiriyorum benimde minik bir kızım olacak inşallah

isim belirledin miCADIARZU

ben yemeğe çıkıyorum herkese afiyet olsunnnn

sana daaa cokacimcoook

haha beğendim tosbaaağıyı =)))

afiyet olsun cnm..

mersülerden bir çelenk ve dahi ben sanırsam o tosbağadan alıcam buhar makinası alırsam laelaelaelaelae

Bana da canım elevit kullanıyordum o bitince kan hapına geçeceksin dedi.Ben de aldım elevit de bugün bitiyor yarın başlayacağım kan hapına.
Selamm arkadaşlar nasılsınızzzemuszemus

iyidir sen nasılsın opuyorumnanaktan

bebişimin durumunu öğreneceğim hele şükür.. üniversitede tarama yapan dr. saolsun sadece bi anormallik yok demekle yetindi.. çok da sindi ya içime... tööbe tööbeeee

şimdi kuzumun durumunu bi öğreneyim.. bakayım neler yapıyor anasının göbişinde =)))

Adios..

güzel haberlerle gelesin kardeş opuyorumnanaktan

ay canım utandı demek bebişiniz:)))şaka bi yana kaç haftalıksın bende pazartesi gidicem şuan tam 16+1 günlük..benimde düşük ve erken doğum riskim var ve yolculuk yasak canım...yakın mesafelere açılacaz çeşme kuşadası foça çandarlı giibi..

canım doktora gittiğimizde 15 haftalıktı göstermedi, tekrar gittiğimizde 17 haftalık olacak bakalım gösterir inşallah. aslında benim riskim yok çok şükür herşey normal ve yolunda gidiyor. 2 saatte bir dinlenerek gidebilirsin dedi. risk nedir niye dinleniyoruz diye sorduğumuzda düşük olbiliyo uzun yolculuklarda deyince bizde korktuk tabi. konyaya gidecektik epeyde heveslenmiştik neyse seneye bebişimizle gideriz inşallah.

Adios..

Güle güle git gel canım bebiş iyidir sen merak etme oh ne güzel göreceksin bebeğini güzeel haberlerle dönersin inşş:Saruboceq:
Ben de geçen hafta gördüm oğluşumu haftaya üçlü test var tekrar görücem aldım bile randevumu perşembe gününe:jeyyar:

canım doktora gittiğimizde 15 haftalıktı göstermedi, tekrar gittiğimizde 17 haftalık olacak bakalım gösterir inşallah. aslında benim riskim yok çok şükür herşey normal ve yolunda gidiyor. 2 saatte bir dinlenerek gidebilirsin dedi. risk nedir niye dinleniyoruz diye sorduğumuzda düşük olbiliyo uzun yolculuklarda deyince bizde korktuk tabi. konyaya gidecektik epeyde heveslenmiştik neyse seneye bebişimizle gideriz inşallah.

Canım seninle Satlarımız aynı.Ben geçen hafta öğrendim oğluşum olacakmış.Açıverdi bacakları havaya dikti benm oğlan gösterdi bize.Zaten bir saniye durmuyorkikaydirigubbakcemile3
Kızlar saklarmış ve geç öğrenilirmiş sanırım kızda.Belki kızdır seninkisi öyle geldi banayerimseniben HAyırlısı olsn canm sağlıklı olsunlar da:Saruboceq:

evet yaa çok sıcak bu sıcakta uykusu geliyor insanın yaaa

nehircim benimde kızım oluyor benim minik kızımıda eklesene listeye

Back
X