• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Canım seninle Satlarımız aynı.Ben geçen hafta öğrendim oğluşum olacakmış.Açıverdi bacakları havaya dikti benm oğlan gösterdi bize.Zaten bir saniye durmuyorkikaydirigubbakcemile3
Kızlar saklarmış ve geç öğrenilirmiş sanırım kızda.Belki kızdır seninkisi öyle geldi banayerimseniben HAyırlısı olsn canm sağlıklı olsunlar da:Saruboceq:

evet kızlar saklıyor benim kızım dün bacaklarını kapatıyor zor gördük valla baya uğraştı doktorumuz

evet yaa çok sıcak bu sıcakta uykusu geliyor insanın yaaa

nehircim benimde kızım oluyor benim minik kızımıda eklesene listeye

sen bi de antalyadasın ben kesin sıyırırdım orada olsam hem sıcak hem nemli kafamçokkarıştı

isim buldunuz mu annesi kuzuna:jeyyar:

kızlar gecen ruyamda ustumu ustume geyık gelıyordu benı yere falan yatırdı.geyıgın anlamaı bırkac sıtede cok sevımlı ve tatlı kız yada erkek bebege ısaretmıs

kızlaaar ben de çıkıyorum dr.a gidiyorumm..

bebişimin durumunu öğreneceğim hele şükür.. üniversitede tarama yapan dr. saolsun sadece bi anormallik yok demekle yetindi.. çok da sindi ya içime... tööbe tööbeeee

şimdi kuzumun durumunu bi öğreneyim.. bakayım neler yapıyor anasının göbişinde =)))

öpüyorum minik yavrularınızla sizlerii...

yemektekilere de afiyet olsun...

Adios..

bizde senı öpuyoruz bernacıgım
döndugunde anlat kuzun neler yapıyorduüve hatta mumkunse resim isteriz :)

sen bi de antalyadasın ben kesin sıyırırdım orada olsam hem sıcak hem nemli kafamçokkarıştı

isim buldunuz mu annesi kuzuna:jeyyar:

valla bilgecim ben elif ismini seviyorum ama eşim dur bakalım acele etme ne güzel isimler var bakarız diyor belirleyemedik daha yani :uhm:

ne tostu yaaaaaaa çiğ börek yemeli çiğ böreeeeeek cokacimcoook biz de durcaz susurlukta yerimseniben

giderken sabah yolculukta tost
dönuş yolculugunda akşamustu çigbörek canıkom
sabah bana agır gelir senı bılmem ama

ben peynirli yiyorum zaten şekercim yerimsenibencokacimcoook

kızlar gecen ruyamda ustumu ustume geyık gelıyordu benı yere falan yatırdı.geyıgın anlamaı bırkac sıtede cok sevımlı ve tatlı kız yada erkek bebege ısaretmıs

hamileler çok sık ve çok fazla rüya gördüğü için hamilelerin rüyası çıkmaz derler arkadaşım maalesef :1no2:

valla bilgecim ben elif ismini seviyorum ama eşim dur bakalım acele etme ne güzel isimler var bakarız diyor belirleyemedik daha yani :uhm:

daha nerden baksan 5 ay var bulunur elbette isimsiz kalan çocuk yok nasılsaaaa yerimsenibenşakkıdı

kızlar merhaba az önce dr dan geldik kızım olacakmış!!! bebeğim 1 hafta önden gidiyormuş çokta sağ lıklıymış öyle mutluyım kiiiiii

merhaba kızlar oh oh ne guzel ıyıce cınsıyeyler bellı olmaya baslamıs
sukur herkesın hersey yolunda cok sevındım

aden su

ben daha almadım araştırma yapıp alıcam.. sen baktın mı?[/QUOT

kıslar ben biraz araştırdımçeşitli marka ve fiyatlarda ürün var önemli olan ortamın nemlendirilmesi kendi fikrimce iyonizerli olması önemli değil chicco nun neb buhar makinası var o hoşuma gitti..ama dediğim gibi çeşitli markalarda mevcut..nette bu dediğim model 77 civarında..bi bakın isterseniz..

Ne alırsan yaz ben de ondan alayım bari. Çok çeşit var. Kararsız kalıyorum.

Back
X