• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ya kızlar bıberon almayı dusunuyormusunz

ben alıcam ama tercihen cam alıcam plastikten hiç hazetmiyorum ama camın da kırılmı riski çok yüksek CADIARZU gerçi annemin benim bebekliğimden sakladığı (saklayabildiği demek lazım aslında) cam bir biberon duruyor demek ki o kadar da kolay kırılmıyor cam biberonlar alkisalkisalkis

ben boyle şeyleri en son aşamada 7 8 aylıkken almayı düşünüyorum eşimle sadece cinsiyetini öğrendiğimiz gün birer parça bi şey alıcaz hatıra niyetine gerisini son aylarda biberonuda gerekliyse alıcam ki gerekli olur herhaldede ben en son ana kadar almamaya çalışıcam emzikte öyle ya kız annesi yokmu aranız bi soru sormuştum
esra sat ne zaman senın

ben alıcam ama tercihen cam alıcam plastikten hiç hazetmiyorum ama camın da kırılmı riski çok yüksek CADIARZU gerçi annemin benim bebekliğimden sakladığı (saklayabildiği demek lazım aslında) cam bir biberon duruyor demek ki o kadar da kolay kırılmıyor cam biberonlar alkisalkisalkis
marka arastırması yaptın mı pekı

selam kızlar naslsınız bu gün çok yoğundum giremedim ne var ne yok bugün nelerde bahsettiniz bi okuyayım bkym

ben boyle şeyleri en son aşamada 7 8 aylıkken almayı düşünüyorum eşimle sadece cinsiyetini öğrendiğimiz gün birer parça bi şey alıcaz hatıra niyetine gerisini son aylarda biberonuda gerekliyse alıcam ki gerekli olur herhaldede ben en son ana kadar almamaya çalışıcam emzikte öyle ya kız annesi yokmu aranız bi soru sormuştum

valla al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5 son ay çıkar her şeyini hallederiz hem o arada hediyeleri de birikmiş olur kaydirigubbakcemile3 eksik kalanı da tamamlayıveririz oldu bitti işte :emir_bebek:

neysekı yarın ızınlıyım onun hayalıyle duruyorum ama sunnetımız var oda ayrı bır yorgunluk

o zaman seninle taaaa temmuz sonuna kadar görüşemiycez arkadaşımmmm ben de yarın akşam itibarıyla izne çıkıyorum ayıptır söylemesi sengözlerimebaksanab

sünnette iyi eğlenceler :teytey:

yok canım ya daha çok erken bunlar için... bir de biz yeğenimden tecrübeliyiz gider alır çıkarız ona kullandığımız markaları (gerçi o cam biberon kullanmadı) sana söylerdim markayı gel gör ki hatırlamıyorum :kedi: reyonda görünce tanırım hangisi olduğunu ama şu an marka olarak gelmedi aklıma :utangac:

selam kızlar naslsınız bu gün çok yoğundum giremedim ne var ne yok bugün nelerde bahsettiniz bi okuyayım bkym

iyidir fatmacım sen nasılsın hihoyyyt

valla al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5 son ay çıkar her şeyini hallederiz hem o arada hediyeleri de birikmiş olur kaydirigubbakcemile3 eksik kalanı da tamamlayıveririz oldu bitti işte :emir_bebek:

o zaman seninle taaaa temmuz sonuna kadar görüşemiycez arkadaşımmmm ben de yarın akşam itibarıyla izne çıkıyorum ayıptır söylemesi sengözlerimebaksanab

evet hediyeleride hesap etmek lazım ilk zamanlar şunu alıcaz bunu alıcaz diye liste yapıyoduk şimdi yavaş yavaş herkes ne alalım diye sormaya başladı herşeyi erkenden alıp milletin önünüde tıkamak olmaz dimi:) şimdide kime ne aldırırızın listesini yapıyoruz:)kötüyüz hemde çok:)))

evet hediyeleride hesap etmek lazım ilk zamanlar şunu alıcaz bunu alıcaz diye liste yapıyoduk şimdi yavaş yavaş herkes ne alalım diye sormaya başladı herşeyi erkenden alıp milletin önünüde tıkamak olmaz dimi:) şimdide kime ne aldırırızın listesini yapıyoruz:)kötüyüz hemde çok:)))

bence ufaktan başlamak lazım alımlara hamileliğin son ayları zor malum allah sağlık versin tabi ama sağlık durumumuzun ne olacağıda belli değil açıkta kalmasın hiç değilse kuzucuklar:)

tşk ederım sanada bol eglenceler bebişle

kızlar merhaba az önce dr dan geldik kızım olacakmış!!! bebeğim 1 hafta önden gidiyormuş çokta sağ lıklıymış öyle mutluyım kiiiiii

gözün aydın cnm darısı benim başıma bende yarın öğreneceğim inşallah ama akşama 16.30 da randevum artık ctesi azarım size.bu arada üçlü testimin kan sonucuda çıkmamış sinir oldum yarın onuda öğrenirim dedim ama bklm akşam tekrar arıyacağım çıkarsa onuda öğreneceğim inşallah yarın.yani yarın bnm için büyük günnnn

yok canım ya daha çok erken bunlar için... bir de biz yeğenimden tecrübeliyiz gider alır çıkarız ona kullandığımız markaları (gerçi o cam biberon kullanmadı) sana söylerdim markayı gel gör ki hatırlamıyorum :kedi: reyonda görünce tanırım hangisi olduğunu ama şu an marka olarak gelmedi aklıma :utangac:

iyidir fatmacım sen nasılsın hihoyyyt

teşekkür ederiz cnm bizde çok iiiz.

nuk polikarbonat silikon emziklilerden kullanmıştık biraz bakınca hatırladım yerimseniben
ben de camlarını kullanırım muhtemelen bebeğimde Biberonlar biberon.com.tr Kaliteli Ürünlerin Hesaplı Adresi

merhaba bayanlar uzun zamandır giremiyorum nete
Neler yapıyorsunuz bakalım tatil planları yaptınız mı?Doktorlarınız ne dedi denize girme konusunda?
Ben bu hafta aşımı oldum ama bebeğimizin kalp atışını duyamadık sağlık ocağında bir sorun yoktur umarım kanamam falan yok çünkü sizin de hiç duymadığınız oldu mu??

Back
X