• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

a tamam canım ben bi arayım ikisini de ..bebişim iyi çok şükür teyzesi.. akşamları nerde olduğunu bulmaya çalışıyoruz artık:) senin nasıl bebişinnn?

iyi benım kızımda teyzesi
bazen o kadar sert hıssediyorum kı ayy falan oluyorum hareketinden
bazende hiç kımıldama bıle yok sanırım uykucu bıraz benım kız :)

Bazen sert bi tekme gibi oluyor degil mi . Dun tv seyrederken hissettim bende.

a tamam canım ben bi arayım ikisini de ..bebişim iyi çok şükür teyzesi.. akşamları nerde olduğunu bulmaya çalışıyoruz artık:) senin nasıl bebişinnn?

canım tebrik ederimmm çok sevindimm..sen bursada mıydınnn?şevket yılmazı okuyunca jeton düştü:)ben özelde istiyorum canımm jimerde yapacağım ALLAH izin verirse sen şimdi nerde muayene oluyorsun?

Şevket yılmaz cenk aşkallı amadeğiştirmeyi düşünüyorumcanım

iyi benım kızımda teyzesi
bazen o kadar sert hıssediyorum kı ayy falan oluyorum hareketinden
bazende hiç kımıldama bıle yok sanırım uykucu bıraz benım kız :)

yerim ben onu maşallahhh.isim düşündünüz mü?
.ben bi kere o kadr şiddeti hissettim sonra tık yok..hatta özöellikle sırt üstü falan yatıyorum daha iyi hissedilirmiş ya ama olmuyoo daha daha küçük diye mi acaba..ama 150 gr.dık geçen hafta...

Şevket yılmaz cenk aşkallı amadeğiştirmeyi düşünüyorumcanım

değiştirmeyi düşünüyorsan sana mutlaka benim dr.umu öneririm jale gürlüer muhteşem bir dr.dur..sigortan falan varsa da jimerde görünebilir ve ssk veya bağkurla jimerde doğum yapabilirsin...

kaç arkadaşımı yönlendirdiysem hepsi çok memnunlar ..seni para kazanabileceği makina olarak görmüyor anne olarak görüyor ve yakından ilgileniyor sen bi düşün beni haberdar edersin canım..hatta buradaki kızlar biliyor ben sürekli dr.a giden bir anneyim sapık anneye çıkardılar adımı artık:lepi:

yerim ben onu maşallahhh.isim düşündünüz mü?
.ben bi kere o kadr şiddeti hissettim sonra tık yok..hatta özöellikle sırt üstü falan yatıyorum daha iyi hissedilirmiş ya ama olmuyoo daha daha küçük diye mi acaba..ama 150 gr.dık geçen hafta...

olabilir seçil biz senden buyuguz hafta olarakda gr.olarakta 231 gr.belki o yuzdendir
mina kızımın ismi teyzesi

Gunaydın arkadaşlarr.Nasılsınız bakalım ben iyiyim oğlumlaçBen de cumartesi yüzdüm oğluşumla.Korkmuştum başta ama baktım bişey yokmuş.Yine de suyun üstünde çok kalmamaya çalıştım karnım gerilmesin diye .ınsan suda ister istemez geriyor karnını.Yada ben öyleyimzemuszemus
Bende de sert bir yere sandalyeye yada evde yere falan oturduğumda popom çok fazla acıyor batıyor sanki kemikler zor kalkıyorum yerimden sizde de oluyor mu?
Geçen gece yattım ama uyuyamamıştım birden sağıma döndüm unuttum ani hareket yaptım sanki iki tık tık da ben duydum çok ilginçti yaa galiba bebeğimdi yavaş ol dedi banakaydirigubbakcemile3

değiştirmeyi düşünüyorsan sana mutlaka benim dr.umu öneririm jale gürlüer muhteşem bir dr.dur..sigortan falan varsa da jimerde görünebilir ve ssk veya bağkurla jimerde doğum yapabilirsin...

kaç arkadaşımı yönlendirdiysem hepsi çok memnunlar ..seni para kazanabileceği makina olarak görmüyor anne olarak görüyor ve yakından ilgileniyor sen bi düşün beni haberdar edersin canım..hatta buradaki kızlar biliyor ben sürekli dr.a giden bir anneyim sapık anneye çıkardılar adımı artık:lepi:

doğum fiyatları nasıl canım bide sen bebeini hareketlerinihissediyomusun?benim 17 haftalık ama hissetmiyorum belkide çalışığım için fazla anlamıyorum ama bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum sabah 8,30 akşam 7 çalışıyorum zorlanıyorum kızlar bebeğim sağlıklıdır demi

evet kızlar ya bahar gerçekten kötüydü o gün kusuyorum dem,şti belkide yatıracaklar demişti.umarım iidir.haber alan olursa hemen yazsında merakta kalmayalımm

pelin ne güzel görünüyo bebişin nekadar net maşallah
bende c.tesi isteyecektim güzel bi foto sözde ama şaşkınlıktan unuttum valla

pelincim çok net çıkmış maşllah.bu arada bende üç boyutluya girdim ya ccuma günü harika bişeymiş.bir gülücükler atıyordu anlatamam 8 tane videosunu kaydetti doktor birini atmaya çalıştım ama olmadı sanırım video olarak yüklenemiyor.

pelincim çok net çıkmış maşllah.bu arada bende üç boyutluya girdim ya ccuma günü harika bişeymiş.bir gülücükler atıyordu anlatamam 8 tane videosunu kaydetti doktor birini atmaya çalıştım ama olmadı sanırım video olarak yüklenemiyor.

ay senınkı dahada nettır cnm ay bilen biri varsa tarif etsin sana
kesın bir yolu vardır

günaydın kızlarrr
bugün bende nihayet meleğimi görcem 1 ay geçmek bilmedi yaa..üçboyutluyu da gireriz inşallah..16+5 olduk bakalım cinsiyetimiz belli olacak mı heyecandan gece uyuyamadım..siz ne güzel görmüşsünüz ...bu arada ben hiç hareketlerini hissetmiyorum..bazen endişeleniom hareket etmio mu acaba die...ilk ne zaman hissettiniz sizler..

kızlaaaaaaaaaaaar güzel ve mutlu bir hafta diliyorum hepinize,

ben işlerimin yoğunluğu dolayısıyla pek giremez oldum.
ama sizleride çooooooooooooook özledim.

kızımın hareketlerini eşimde bende hissedebiliyoruz artık.
cumartesi gecesi babasınınparmakalrını dahi kaldırdı. eşim şoktan bir süre kurtulamadı.
rabbim hepimizin yavrucuklarını korusun.

Back
X