ay senınkı dahada nettır cnm ay bilen biri varsa tarif etsin sana
kesın bir yolu vardır
evet cnm net ama gönderemedim bilen varsa söylesin atayım hele birinde nasıl gülüyor anlatamam .bu arada ben,m bebişimde 256 gr olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay senınkı dahada nettır cnm ay bilen biri varsa tarif etsin sana
kesın bir yolu vardır
bu arada fatma üçboyutluya nerde girdin ve ne kadar ödedin öğrenebilirmiyim canım??
olabilir seçil biz senden buyuguz hafta olarakda gr.olarakta 231 gr.belki o yuzdendir
mina kızımın ismi teyzesi
ismi ile büyüsün inşallah mina'mız..anlamı ne peki? belki de doğru daha biz küçüğüz tabiii:)
Gunaydın arkadaşlarr.Nasılsınız bakalım ben iyiyim oğlumlaçBen de cumartesi yüzdüm oğluşumla.Korkmuştum başta ama baktım bişey yokmuş.Yine de suyun üstünde çok kalmamaya çalıştım karnım gerilmesin diye .İnsan suda ister istemez geriyor karnını.Yada ben öyleyimzemuszemus
Bende de sert bir yere sandalyeye yada evde yere falan oturduğumda popom çok fazla acıyor batıyor sanki kemikler zor kalkıyorum yerimden sizde de oluyor mu?
Geçen gece yattım ama uyuyamamıştım birden sağıma döndüm unuttum ani hareket yaptım sanki iki tık tık da ben duydum çok ilginçti yaa galiba bebeğimdi yavaş ol dedi banakaydirigubbakcemile3
biz de nerdeyse son 3-4 haftadır sürekli yüzüyoruz yüzüyoruz dediğime bakmayın tabii serinliyoruz sadece çok ani hareketler falan yok..hele plajda minicik bebkleri çocukları görünce içim gidiyor gel ardacım seninle kumdan kaleler yapalım diyorumm:) ayy çok heyecanlıyım yaaa
doğum fiyatları nasıl canım bide sen bebeini hareketlerinihissediyomusun?benim 17 haftalık ama hissetmiyorum belkide çalışığım için fazla anlamıyorum ama bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum sabah 8,30 akşam 7 çalışıyorum zorlanıyorum kızlar bebeğim sağlıklıdır demi
ben hissedemiyorum canım şu anda ben de mi gariplik var dedim ama yok herhalde sadece yerini bulabiliyorum..bi kere hissetmiştim o kadar..bir de ilk bebekler geç hissedilirmiş..doğum fiyatını telefonda söylemiyorlar sen o hastaneye ve jale hanıma gidersen fiyatta yardımcı olurlar ben özel gidiyorum tüm tahlillerde falan indirimli yapıyorlar o aşama en kolayı emin ol..sağlıkta bile pazarlık var ben bile şaşırmıştım..sen bi kere jale ye git bak nasıl memnun kalacaksın..hatta benim çarşamba günü randevum var eğer istersen sen de gel hem ben tanıştırırım hem de mukayese şansın olurr..senin sosyal güvencen var mı bu arada?
ismi ile büyüsün inşallah mina'mız..anlamı ne peki? belki de doğru daha biz küçüğüz tabiii:)
biz de nerdeyse son 3-4 haftadır sürekli yüzüyoruz yüzüyoruz dediğime bakmayın tabii serinliyoruz sadece çok ani hareketler falan yok..hele plajda minicik bebkleri çocukları görünce içim gidiyor gel ardacım seninle kumdan kaleler yapalım diyorumm:) ayy çok heyecanlıyım yaaa
ben hissedemiyorum canım şu anda ben de mi gariplik var dedim ama yok herhalde sadece yerini bulabiliyorum..bi kere hissetmiştim o kadar..bir de ilk bebekler geç hissedilirmiş..doğum fiyatını telefonda söylemiyorlar sen o hastaneye ve jale hanıma gidersen fiyatta yardımcı olurlar ben özel gidiyorum tüm tahlillerde falan indirimli yapıyorlar o aşama en kolayı emin ol..sağlıkta bile pazarlık var ben bile şaşırmıştım..sen bi kere jale ye git bak nasıl memnun kalacaksın..hatta benim çarşamba günü randevum var eğer istersen sen de gel hem ben tanıştırırım hem de mukayese şansın olurr..senin sosyal güvencen var mı bu arada?
Sosyal güvencem var canım kendim ssklıyım ama eczane tekmnisyeniyim çok şeyler duyuyorum çok şeyi bildiğim için çok korkuyorum rabbim bebişlerimizn sağlıklıbi şekilde doğup büyümesini nasip etsin
ewt öznur bende merak ettım özeldende msj attım ama cvp vermedı umarım kötu bişey yoktur
evet kızlar ya bahar gerçekten kötüydü o gün kusuyorum dem,şti belkide yatıracaklar demişti.umarım iidir.haber alan olursa hemen yazsında merakta kalmayalımm
kızlaaaaaaaaaaaar güzel ve mutlu bir hafta diliyorum hepinize,
ben işlerimin yoğunluğu dolayısıyla pek giremez oldum.
ama sizleride çooooooooooooook özledim.
kızımın hareketlerini eşimde bende hissedebiliyoruz artık.
cumartesi gecesi babasınınparmakalrını dahi kaldırdı. eşim şoktan bir süre kurtulamadı.
rabbim hepimizin yavrucuklarını korusun.
50 tl üç boyutlu için doktor içinde 12 tl aldılar . özel bir poliklinik var şirinyerde doruk diye orada .kesin cinsiyetini de öğrenirsin bizmki saniyesinde aleti karnıma bi dayadı hemen erker dedi ve pipisini gösterdi bizede.
Sosyal güvencem var canım kendim ssklıyım ama eczane tekmnisyeniyim çok şeyler duyuyorum çok şeyi bildiğim için çok korkuyorum rabbim bebişlerimizn sağlıklıbi şekilde doğup büyümesini nasip etsin
amin canım inşallahh
selamm herkeseeee...tunaydınn
ben 17+5 hamıleyımm:kedi:
kızlar bahar la konuştum dr. dinlenme vermiş.çarşamba günü işbaşı alacak herkese slm ı var ...
bak ben senden haber verene kadar sen yazmışsın bile canım benimmmm...
fatma yine şirinyer dedinn gene benim içim gittiiiiiiiiiiiiii
buyur gel cnm şirinyere memleketine.oğlumla ağırlayalım seni bu arada bahara sevindim en azından evinde dinlenme vermiş korkttum hasatede yatışı olacak diye hastane psikolojisi kötü olsa gerek çünkü
hoşbulduk..amın hepimizz inşş...cınsıyetıı bellı oldu evet..buyuk ıhtımal kız dedii doktorumuz.hayırlısı bakalım...sen ne kadarlık hamılesın?hoşgeldinnnn....sağlıkla kucağına bebeğini alman dileği ile canımm..cinsiyeti belli oldu mu
hoş geldin hayırlısı olsunnn
kıslarr ben hareketlerını bı kaç dakıka ve gecelerıı hıssedıyorum bebışımınn...sızler ne durumdasısnız,,?
kıslarr ben hareketlerını bı kaç dakıka ve gecelerıı hıssedıyorum bebışımınn...sızler ne durumdasısnız,,?
ben hissetme özürlüyüm sanırım ama çok arkadaşımız hissediyor
bende hissetmiyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum bu haftadan sonra hissederiz herhalde
hoşbulduk..amın hepimizz inşş...cınsıyetıı bellı oldu evet..buyuk ıhtımal kız dedii doktorumuz.hayırlısı bakalım...sen ne kadarlık hamılesın?
hoşbuldukk saolasın...