• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bende daha bı haftadırr hıssedıyorumm zaten..bı kac dakıka da olsaa harıka bışey....sız ne kadarlık hamılesınızzzz kııı??

ben gece sutt içiyorumm bol bol sonra sırt ustu uzanıyorum 1o dakkaa yaa hareketlenıyo bebışş,,tavsıye ederımmm

16+6 yım ben sen nekadarsın

maşallah kızlar çoğaldı valla..ben 16+2 yim benim de oğluşum olacak inşallahh
maşallahhh...anlaşıldıı cok az kalmışş hıssetmeneee..hayırlısııı
16+6 yım ben sen nekadarsın

ben 17+5 ım....bı kaçgune hıssedersınnn inşş canımm...zatenn hısssetmesende sorun yokmuşşş,,ılk gebelıklerde anlaşılmıyomuş fazla...ben bı de zayıfım ondan hıssedıyorum sanırım.

nasıl bebişlerınızın sağilığıı,,ben şu ıkılı testlerı falan yaptırmadım mesela.

Kızlar bide nasıl doğum yapıcaz dokorlar bunu kaç aylııkken söyler bileniniz varmı yardımcıolurmusunuz

MERHABALAR HERKESE

Bugun basladim . Doktora cuma gunu gittigimde baslamasan iyi olur dedi ama artik iste sorun olmaya basladi mecburen basladim . Zorlancam gibi gozukuyor . Deli gibi bel agrim var 4-5 gun oldu . Kendimi hucum botu gibi hissediyorum artik :)

inanamıyorum yaa.. çok üzgünüm senin adına burcu. inş bir an önce sağlıklı hamileliğe geçiş yaparsın. iş olayı çözülmeye çözülmez çnk.
bir kadın bu şartlarda mı hamilelik yaşamalı? bırak hamileliği kadın olarak bile bu şekılde zorlanmamalı.
yeni yüzyıl yaşam ve aile şekillerinden tiksinir oldum bn.
evde kadın muamelesi (yemek,temizlik, çocuk...) işte erkek muamelesi..

çok feminist gördüm bugün kendimi:P :sm_cool:

merhaba arkadaşlar. sabahtan giremedim ama yazılanları az çok okudum. bende şuan bebeşimi hissetmiyorum. ilk hamilelikte normalmiş bu öyle okumuştum. size bir sorum olacak arkadaşlar biraz özel ama. benim bir kaç kezdir pempe akıntım oluyor doktoruma sordum çok önemli değil ama önlem olarak düşük ilacı vereyim dedi onu kullanıyorum şu an. ama hala sık sık olmasada ara sıra görüyorum aynı şeyi. birde akıntınızın hiç pelte şeklinde geldiği oluyormu. çok canımı sıkıyor benim bu durumlar. nasipse yarın tekrar gidicem doktoruma içim hiç rahat etmiyor.

ismi ile büyüsün inşallah mina'mız..anlamı ne peki? belki de doğru daha biz küçüğüz tabiii:)

amın cnm inşallah hepimizin bebekleri
minanın anlamı:

1. Arapça'da etimolojik olarak "Amin" sözcüğünden geliyor
2. Japonca'da genellikle kadın ismi olarak ve güzel anlamında kullanılıyor. Çok güzel bir şehir olan Nara için de kullanılıyor.
3. Farsça'da papatya ve gök mavisi, sema, gökyüzü anlamına geliyor ve kadın ismi olarak kullanılıyor.
4. Nepal dilinde "lezzetli" anlamına geliyor.
5. Estonya dilinde "ben" anlamına geliyor.
6. Kürtçe'de "gibi" anlamında kullanılıyor.
7. Afgan Peştu dilinde "sevgi", "aşk" anlamında kullanılıyor.
8. Antik bir ağırlık birimi olarak kullanılmış. MÖ 3000lerde Mezopotamya'da kullanılmış ağırlık ve döviz birimi olan Shekel'in 50 katı.
9. Arafat dağı ile Mekke arasında bulunan ve hacılara ev sahipliği yapan yer. Burası, Hac sırasında Şeytan taşlamanın da yapıldığı yer.
10. Bir eserde (Dragonlance setting) Tanrının müjdecisi anlamında kullanılmış.
11. MS 3. yüzyılda Mısırda yaşamış bir aziz. Aziz Mina.
12. Bir kuş ismi.

kızlaaaaaaaaaaaar güzel ve mutlu bir hafta diliyorum hepinize,

ben işlerimin yoğunluğu dolayısıyla pek giremez oldum.
ama sizleride çooooooooooooook özledim.

kızımın hareketlerini eşimde bende hissedebiliyoruz artık.
cumartesi gecesi babasınınparmakalrını dahi kaldırdı. eşim şoktan bir süre kurtulamadı.
rabbim hepimizin yavrucuklarını korusun.

bizde senı özledik valla
çok merakta bırakma
çok işin olursada iyiyim yaz çık cnm
bak sen yoksun baharı da merak ettık
seçil girmese haber alamayacaktık
merakta bırakmayın bizi

Arkadaşlar benim haftamda olup hissetmeyen bir tek benim herhalde. Aslında bebiş çok hareketliymiş ama bende var bir özür sanırım. Ya da oğluşum annesine rahatsızlık vermemek için nazik hareket ediyor hissettirmiyor kendini bilemiyorum ki.

merhaba arkadaşlar. sabahtan giremedim ama yazılanları az çok okudum. bende şuan bebeşimi hissetmiyorum. ilk hamilelikte normalmiş bu öyle okumuştum. size bir sorum olacak arkadaşlar biraz özel ama. benim bir kaç kezdir pempe akıntım oluyor doktoruma sordum çok önemli değil ama önlem olarak düşük ilacı vereyim dedi onu kullanıyorum şu an. ama hala sık sık olmasada ara sıra görüyorum aynı şeyi. birde akıntınızın hiç pelte şeklinde geldiği oluyormu. çok canımı sıkıyor benim bu durumlar. nasipse yarın tekrar gidicem doktoruma içim hiç rahat etmiyor.

Sanırım rahim büyüdükçe kılcal damarlara baskı yapıp çatlatıyor.Kanama da ondan olabiliyormuş. Ama tabii her zaman doktor kontrolünde olman en doğrusu. İnşallah önemli bir şey yoktur.

ismi ile büyüsün inşallah mina'mız..anlamı ne peki? belki de doğru daha biz küçüğüz tabiii:)

amın cnm inşallah hepimizin bebekleri
minanın anlamı:

1. Arapça'da etimolojik olarak "Amin" sözcüğünden geliyor
2. Japonca'da genellikle kadın ismi olarak ve güzel anlamında kullanılıyor. Çok güzel bir şehir olan Nara için de kullanılıyor.
3. Farsça'da papatya ve gök mavisi, sema, gökyüzü anlamına geliyor ve kadın ismi olarak kullanılıyor.
4. Nepal dilinde "lezzetli" anlamına geliyor.
5. Estonya dilinde "ben" anlamına geliyor.
6. Kürtçe'de "gibi" anlamında kullanılıyor.
7. Afgan Peştu dilinde "sevgi", "aşk" anlamında kullanılıyor.
8. Antik bir ağırlık birimi olarak kullanılmış. MÖ 3000lerde Mezopotamya'da kullanılmış ağırlık ve döviz birimi olan Shekel'in 50 katı.
9. Arafat dağı ile Mekke arasında bulunan ve hacılara ev sahipliği yapan yer. Burası, Hac sırasında Şeytan taşlamanın da yapıldığı yer.
10. Bir eserde (Dragonlance setting) Tanrının müjdecisi anlamında kullanılmış.
11. MS 3. yüzyılda Mısırda yaşamış bir aziz. Aziz Mina.
12. Bir kuş ismi.

pelincimm sen başka şans bırakmamışsın kendine. iice motive olmuşsunuz isme:) Allah sağlıklı akıllı imanlı ahlaklı , adıyla yaşatsın inş kızınıopuyorumnanaktan

Bendede oluyo canım bende korkuyorum doktorumultrasonla baktıında bi problem görmediği için bende söylemedim benden beyaz akıntı geliyor

Arkadaşlar benim haftamda olup hissetmeyen bir tek benim herhalde. Aslında bebiş çok hareketliymiş ama bende var bir özür sanırım. Ya da oğluşum annesine rahatsızlık vermemek için nazik hareket ediyor hissettirmiyor kendini bilemiyorum ki.
canımm bak onerdığım şeyı yapmanı tavsıye ederımm,,gece sütt iç ve uzan beklee...bı kaç kere tekrarla buunu bakalım sende de aynı sonucu verecek mı..benım kı cok hareketlı değil mesela ultrasonda donmemıştı bı turlu
ama gunde en az bı kere hıssedıyorum.
Kızlar bide nasıl doğum yapıcaz dokorlar bunu kaç aylııkken söyler bileniniz varmı yardımcıolurmusunuz
anlayamadım kı,,normal doğum olup olmayacağını mı soruyosun?doktorlar soyluyo mu bunu pekı oncedenn,,bılen varsa bılgılendırsın bızı de arkadaşlarr??

sagol teyzesi
öykununde beklıyoruz fotojenık fotosunu bu ay

bu konuya frrransız kaldım,,ne fotosuu bunlarrr???

Back
X