• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

denız meral ve bahar
napıyosunuz ya görüşemez olduk

selam canımcım, işyerinde problemler devam edince ben de rapor aldım 10 gün, hamileliğimi zehir ettiler bana, 2 gündür evdeyim, bitince bi 10 gün daha alacam. sonrasına da bakacam artık, sen nasılsın?

kızlarrr naparsınızz

iyiyiz canımmmmmm, sen nasıl oldun asıl??

valla ben geliyorum kimseyi tanımıyorum artık niyeyse. konuşuyorumda kimse konuşmuyor. eskiden cak cak susmazdık işler beklerdi valla. şimdi nie böle oldu anlamıyorum

bizim zaman geçti sanırım baharcıgım
yenı arkadaslar var
bende laf atmasam kımsenın bana laf attıgı yok :(
sanırım artık bızım haftalar ilerde kaldı dıgerlerıne göre
konuştugumuz kızlarda azaldı sıcaktan sanırım

selam canımcım, işyerinde problemler devam edince ben de rapor aldım 10 gün, hamileliğimi zehir ettiler bana, 2 gündür evdeyim, bitince bi 10 gün daha alacam. sonrasına da bakacam artık, sen nasılsın?

benım gözumde apacık çıktı çok acıyo onun haricinde iyiyiz
gerçi 2 gundur sıcaklarda acayip bunalttı ya o da ayrı mesele
iyi yapmışsın rapor almakla denızcıgım kımsenın senı ve bebişini uzmesıne ızın verme
ne zaman kontrolun ne zaman ögrenecegız cınsıyetı cnm

benım gözumde apacık çıktı çok acıyo onun haricinde iyiyiz
gerçi 2 gundur sıcaklarda acayip bunalttı ya o da ayrı mesele
iyi yapmışsın rapor almakla denızcıgım kımsenın senı ve bebişini uzmesıne ızın verme
ne zaman kontrolun ne zaman ögrenecegız cınsıyetı cnm

geçmiş olsun canım, çay pansumanını bi araştır istersen istersen, aklımda kalmış, doktora gittin mi gözün için? evet çok fena, bugün çıkmadım evdeydim anlamadım da allahtan. c.tesi gidecem, çok merak ediyorum yaaa, umarım iyidir.

ben iyiyim de mide bulantılarım ara ara devam bitmiyo nedense. sizler nasılsınız herkes iidir inş. birde biizm kızlar yok yaa. eskisi gibi bir arada olamıyoruz. şimdi seçile söledim oda gelicek

geçmiş olsun canım, çay pansumanını bi araştır istersen istersen, aklımda kalmış, doktora gittin mi gözün için? evet çok fena, bugün çıkmadım evdeydim anlamadım da allahtan. c.tesi gidecem, çok merak ediyorum yaaa, umarım iyidir.

doktora gtmedım çunku ılacı yokmuş
çay pansumanı ypıyrm cnm
kalbini ferah tut denızcıgım ıyıdır tabı kuzun
inşallah gösterirde cinsiyetide
sen hangi hastaneye gdyordun denız

selam ben geldım
tabı unutulmus olabılırım pek sık gelmıyorum cok sıcak esmen oturdugum yerde terlıyorum ustelık pazarda war gıtmem lazım

kızlarrr naparsınızz

seni sabırsızlıkla bekliyorum canım bursa ya geleceksin yaa valilik falan karşılama töreni e anca hazırlıklar biter
valla ben geliyorum kimseyi tanımıyorum artık niyeyse. konuşuyorumda kimse konuşmuyor. eskiden cak cak susmazdık işler beklerdi valla. şimdi nie böle oldu anlamıyorum

geldim anacım geldim hadi susturabilene aşk olsun:)))

bizim zaman geçti sanırım baharcıgım
yenı arkadaslar var
bende laf atmasam kımsenın bana laf attıgı yok :(
sanırım artık bızım haftalar ilerde kaldı dıgerlerıne göre
konuştugumuz kızlarda azaldı sıcaktan sanırım

a.s.:1hug:

doktora gtmedım çunku ılacı yokmuş
çay pansumanı ypıyrm cnm
kalbini ferah tut denızcıgım ıyıdır tabı kuzun
inşallah gösterirde cinsiyetide
sen hangi hastaneye gdyordun denız

Benim doktorum Zeynep Kamilde çalışıyo, ama ben özel muayenehanesine gidiyorum. Devlette olması rapor açısından çok avantaj oldu :)) Doğumu da beraber bi hastane belirleyip orda yapacaz. Ama benim doğum teminatım biraz düşük o yüzden hem doktorum parası, hem doğumu karşılamayacak. Doktorun parasını özel sig.dan doğumu da ssk geçen bi hast. de yapmayı planlıyorum. Medical Park en yakını, nedir ne değildir bilmiyorum araştıracam. Sen ne düşünüyorsun doğumla ilgili?

Back
X