iyi aman bu halınede şükür bahar
ara ara benımde yokluyor mıdem
senın detaylı ayın kaçında cnm
dr la konuştum istediğin zaman gel dedi. 19+ larda gidicem haftaya giderim artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aman bu halınede şükür bahar
ara ara benımde yokluyor mıdem
senın detaylı ayın kaçında cnm
hoşgeldın seçillllllllllllll
kızalrrr muhabbetınızı boldum emme
bak küserim haaa:kedi:
dr la konuştum istediğin zaman gel dedi. 19+ larda gidicem haftaya giderim artık
ayy şaka gibisin mi kabus gıbısınmı desem
yok yok masallah dıyeyım ben en ıyısı
5 kılo aldım ben göbek bellı olması ne demek önde gıdıyor
kızalrrr muhabbetınızı boldum emme
bak küserim haaa:kedi:
Benim doktorum Zeynep Kamilde çalışıyo, ama ben özel muayenehanesine gidiyorum. Devlette olması rapor açısından çok avantaj oldu :)) Doğumu da beraber bi hastane belirleyip orda yapacaz. Ama benim doğum teminatım biraz düşük o yüzden hem doktorum parası, hem doğumu karşılamayacak. Doktorun parasını özel sig.dan doğumu da ssk geçen bi hast. de yapmayı planlıyorum. Medical Park en yakını, nedir ne değildir bilmiyorum araştıracam. Sen ne düşünüyorsun doğumla ilgili?
bende ataşehirde bir hastaneye gdyrdum
çok sıra beklıyorum dıye bıraktım
ablamın doktoruna gıdıyorum özel ama hastaneye baglı çalışmıyor
nerde dogururum bılmıyorum cnm ya
sanırım doktorla karar verecegız
seçilllllll hoşgeldinnnnn
kızlar evde olmak çok güzel yaaa, bence hamilelere 9 ay izin vermeliler.
sen kaç haftalıksın kii?benım ılk aylar oyle cok kusmalarımda olmadı kıı,,kılo verenler bıle oluyomuşş...sen maşallah guzel beslıyosun demekkı bebişi.ebn ekstra bışey yemıyorum,,tabı kı dıkkat edıyorum yedıklerımede,,fzla fazla yemıyorum...
bıde ben burda gurbetteyım,,annem yanımda olsaaa,,ohooooo,,,off offmafoldumben
:lepi:
detaylı organlar için mi bahar cım?onun içinse dediğim yere birlikte gideriz hem sapıklık yaparız
hoşbulduk canım geçmiş olsunn..vitamin eksikliğinden de çıkabiliyo arpacıkk dikkat et aman..ne acıtır o şimçdi di mi
yok canımgıtmıyom
bende buralardayım sımdılık
herksın bebegı ıyıdır ınsallah
bız ıyıyız buyuyoruz ışte beraber
sen ve bebiş nasıl
evt organlar için. sapıklık yapcaz hayatımm ama biliyosun görmeden duramıyoruz oğlanları. ben şimdi gidiyim sana gelince gene gideriz tatlım :))))
sagol cnmcm ya sorma çok pis bişey acayip batıyor
bızım kız bendekı vıtamınlri topluyor sanırım
feda olsun kızıma
1 hfta daha beklesen bahar ben geçen hafta gıttım bılıyosun 21.haftaya attı çok kuçuk dıye