• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

canım özledik seni deeeeeeee..hayırdır geçmiş olsun ne oldu

sorma cnm kalp atışlarım çok yüksekti ya eko ekg.ve holter ekg me bakldı eko ve ekg normal çıktı ama holter ekg bir gün botunca alet üzerimde takılıydı kablolar falan 166 bile atmış kalbim .bir ay sonra tekrar takacaklar bklm birde dün 20 lik dişimi çektiler.sormayın yani

denız meral ve bahar
napıyosunuz ya görüşemez olduk

CANIMCIM SELAM SEN NASILSIN
GÖZÜN İÇİN ÜZÜLDÜM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

valla ben geliyorum kimseyi tanımıyorum artık niyeyse. konuşuyorumda kimse konuşmuyor. eskiden cak cak susmazdık işler beklerdi valla. şimdi nie böle oldu anlamıyorum
AH AAAAAAAAAHHH ESKİDEN NEYDİK NE OLDUKkaydirigubbakcemile3

bizim zaman geçti sanırım baharcıgım
yenı arkadaslar var
bende laf atmasam kımsenın bana laf attıgı yok :(
sanırım artık bızım haftalar ilerde kaldı dıgerlerıne göre
konuştugumuz kızlarda azaldı sıcaktan sanırım
İŞLER SICAK HEPSİ BİRLEŞİNCE BÖYLEMİ OLDU NE.
BAK DENİZ HATUN BİLEM RAPOR ALMIŞ. İYİDE YAPMIŞ AMAopuyorumnanaktan

Merallllllllll bitmedi mi kız işlerin hala??
YILLIK İZİN ÖNCESİ HERŞEY ÜST ÜSTE BİNDİ SANIRIMkaydirigubbakcemile3
DENİZCİM BOŞVER İŞLERİ KEYFİN NASIL?
selam canımcım, işyerinde problemler devam edince ben de rapor aldım 10 gün, hamileliğimi zehir ettiler bana, 2 gündür evdeyim, bitince bi 10 gün daha alacam. sonrasına da bakacam artık, sen nasılsın?

benım gözumde apacık çıktı çok acıyo onun haricinde iyiyiz
gerçi 2 gundur sıcaklarda acayip bunalttı ya o da ayrı mesele
iyi yapmışsın rapor almakla denızcıgım kımsenın senı ve bebişini uzmesıne ızın verme
ne zaman kontrolun ne zaman ögrenecegız cınsıyetı cnm

GEL KEYFİM GEL

kötükedihüsoSimdi hastaneyi aradim musteri iliskilerini. Agzima ne gelirse soyledim. Ozur dileye dileye canlari cikti. Doktorumu biraktim. Bir baskasi varmis ozellikle o tup bebek merkezindeymis. Ona gelin filan dediler. Bilmiyorum ne yapacagimi.

Selam kzlar bende geldım nasılsınız bugunlerde dun hıc kımsecıkler yok tu fatmacım gecmıs olsun onemlı bırsey olmadıgına cok sevındın bu arada antıbıyotıklerı almanı tavsıye ederım muhahkkak hamılelıkte kullanılan ılacları vermıslerdır bırde 12 haftadan sonra alınan ılaclar bebegı etkılemz dıye bır yazı okumustum abse olması daha fazla rısk yaratır sende.dıye dusunuyorum

Selam kzlar bende geldım nasılsınız bugunlerde dun hıc kımsecıkler yok tu fatmacım gecmıs olsun onemlı bırsey olmadıgına cok sevındın bu arada antıbıyotıklerı almanı tavsıye ederım muhahkkak hamılelıkte kullanılan ılacları vermıslerdır bırde 12 haftadan sonra alınan ılaclar bebegı etkılemz dıye bır yazı okumustum abse olması daha fazla rısk yaratır sende.dıye dusunuyorum

biz iyiyiz sen nasılsın eda

selam kzlar bende geldım nasılsınız bugunlerde dun hıc kımsecıkler yok tu fatmacım gecmıs olsun onemlı bırsey olmadıgına cok sevındın bu arada antıbıyotıklerı almanı tavsıye ederım muhahkkak hamılelıkte kullanılan ılacları vermıslerdır bırde 12 haftadan sonra alınan ılaclar bebegı etkılemz dıye bır yazı okumustum abse olması daha fazla rısk yaratır sende.dıye dusunuyorum

öylede cnm yinede korkuyorum çünkü eskiden antibiyotik kesinlikle yasakmış ondan ölen bebek bile duydum.içeriklerinide okudum ilaçların gebelerde kullanılır da demiyor. Araştırma yapılmamıştır tarzında ifadeler var yapmaz heralde apse ya ağrımıyorsa çünkü çekim oldu çünkü bnm eşimin 2 dişi çekilmişti hiç de kullanmamıştı bişey olamamışştı.umarım olmaz

öylede cnm yinede korkuyorum çünkü eskiden antibiyotik kesinlikle yasakmış ondan ölen bebek bile duydum.içeriklerinide okudum ilaçların gebelerde kullanılır da demiyor. Araştırma yapılmamıştır tarzında ifadeler var yapmaz heralde apse ya ağrımıyorsa çünkü çekim oldu çünkü bnm eşimin 2 dişi çekilmişti hiç de kullanmamıştı bişey olamamışştı.umarım olmaz

Insallah dıyorum tedırgın oluyor ınsan genede .alısverıse basladın mı buarada ? ban senden 2 hafta gerıdetım ama dayanamıyorum artık p.tesı randevum var aksılık olmaz ıse cıkısta bırseyler almaya gıde cegım ama neden baslıyacagımı bılmıyorum

ınsallah dıyorum tedırgın oluyor ınsan genede .alısverıse basladın mı buarada ? Ban senden 2 hafta gerıdetım ama dayanamıyorum artık p.tesı randevum var aksılık olmaz ıse cıkısta bırseyler almaya gıde cegım ama neden baslıyacagımı bılmıyorum

cnm bende artık alışveriş yapmak istiyorum amabende nereden başlayacağımı bilmiyorum aldığın şeyleri ve yerletri mutlaka yaz cnm da biribirimize örnek olsuınn

cnm bende artık alışveriş yapmak istiyorum amabende nereden başlayacağımı bilmiyorum aldığın şeyleri ve yerletri mutlaka yaz cnm da biribirimize örnek olsuınn

gecenlerde bırı modercare ındırım var dıye yazmıs gırdım sıtesıne %50 indşirim baslamıs yazısınız gordum bakalım p.tesı dr cıkısında ugrayacagım indirimde guzel seyler yakalarım dıye dusunuyorum.ama enonemlı olan besık nasıl bırsey alacagımı bıle planlayamadım her kafadan seseler cıkmaya basladı karabaglarda varmıs gecen yıl komsum dogum yaptı yatagı uykus etı dahıl 300 lıra olanlar var dedı ama bakmak lazım CADIARZU

Back
X