evet evet o biziz iştee...:lepi::lepi::lepi: birsürü cd var şimdidennnnn
sizin gelinlerin vay halıne vay
anlatacagım gelınlere
bunlar gördu oglanı
rahat bırakmadılar ilk gunden itibaren peşindelerdi
senın işin iş kızım dıyecegım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet o biziz iştee...:lepi::lepi::lepi: birsürü cd var şimdidennnnn
Bende burdayım kızlar baharcım seçilcim hoş geldiniz nasılsınız bklm bahar daha iyisindir umarım sorma bendede rahatsızlıklar çıktı bu hafta kötü bir haftaydı umarım bir daha tekrarlamaz
kızlar ben çıkıyorum, yine gelirim, öpüyorum sizleri çook.
canım özledik seni deeeeeeee..hayırdır geçmiş olsun ne oldu
iyiyiz fatmacım sen nasılsın neler oldu? Bulantı mı vardı?
bende ultrasona göre 19+3 um
bence ultrason dogru cnm
sonuçta orada ölçum yaparak hesaplanıyor
normal ultrasonda mı anlaşılıyo kaç haftalık olduğu??
denız meral ve bahar
napıyosunuz ya görüşemez olduk
AH AAAAAAAAAHHH ESKİDEN NEYDİK NE OLDUKkaydirigubbakcemile3valla ben geliyorum kimseyi tanımıyorum artık niyeyse. konuşuyorumda kimse konuşmuyor. eskiden cak cak susmazdık işler beklerdi valla. şimdi nie böle oldu anlamıyorum
İŞLER SICAK HEPSİ BİRLEŞİNCE BÖYLEMİ OLDU NE.bizim zaman geçti sanırım baharcıgım
yenı arkadaslar var
bende laf atmasam kımsenın bana laf attıgı yok
sanırım artık bızım haftalar ilerde kaldı dıgerlerıne göre
konuştugumuz kızlarda azaldı sıcaktan sanırım
YILLIK İZİN ÖNCESİ HERŞEY ÜST ÜSTE BİNDİ SANIRIMkaydirigubbakcemile3Merallllllllll bitmedi mi kız işlerin hala??
selam canımcım, işyerinde problemler devam edince ben de rapor aldım 10 gün, hamileliğimi zehir ettiler bana, 2 gündür evdeyim, bitince bi 10 gün daha alacam. sonrasına da bakacam artık, sen nasılsın?
benım gözumde apacık çıktı çok acıyo onun haricinde iyiyiz
gerçi 2 gundur sıcaklarda acayip bunalttı ya o da ayrı mesele
iyi yapmışsın rapor almakla denızcıgım kımsenın senı ve bebişini uzmesıne ızın verme
ne zaman kontrolun ne zaman ögrenecegız cınsıyetı cnm
GEL KEYFİM GEL
Selam kzlar bende geldım nasılsınız bugunlerde dun hıc kımsecıkler yok tu fatmacım gecmıs olsun onemlı bırsey olmadıgına cok sevındın bu arada antıbıyotıklerı almanı tavsıye ederım muhahkkak hamılelıkte kullanılan ılacları vermıslerdır bırde 12 haftadan sonra alınan ılaclar bebegı etkılemz dıye bır yazı okumustum abse olması daha fazla rısk yaratır sende.dıye dusunuyorum
selam kzlar bende geldım nasılsınız bugunlerde dun hıc kımsecıkler yok tu fatmacım gecmıs olsun onemlı bırsey olmadıgına cok sevındın bu arada antıbıyotıklerı almanı tavsıye ederım muhahkkak hamılelıkte kullanılan ılacları vermıslerdır bırde 12 haftadan sonra alınan ılaclar bebegı etkılemz dıye bır yazı okumustum abse olması daha fazla rısk yaratır sende.dıye dusunuyorum
öylede cnm yinede korkuyorum çünkü eskiden antibiyotik kesinlikle yasakmış ondan ölen bebek bile duydum.içeriklerinide okudum ilaçların gebelerde kullanılır da demiyor. Araştırma yapılmamıştır tarzında ifadeler var yapmaz heralde apse ya ağrımıyorsa çünkü çekim oldu çünkü bnm eşimin 2 dişi çekilmişti hiç de kullanmamıştı bişey olamamışştı.umarım olmaz
ınsallah dıyorum tedırgın oluyor ınsan genede .alısverıse basladın mı buarada ? Ban senden 2 hafta gerıdetım ama dayanamıyorum artık p.tesı randevum var aksılık olmaz ıse cıkısta bırseyler almaya gıde cegım ama neden baslıyacagımı bılmıyorum
biz iyiyiz sen nasılsın eda
cnm bende artık alışveriş yapmak istiyorum amabende nereden başlayacağımı bilmiyorum aldığın şeyleri ve yerletri mutlaka yaz cnm da biribirimize örnek olsuınn
ben yazıyımmı aldıklarımı