selam kızlar nasılsınızzzzzz hepinize keyifli huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorumşakkıdı
biz iyiyiz kızımla sen ve bebiş nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınızzzzzz hepinize keyifli huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorumşakkıdı
42 tlye aldım çokda begenerek aldım çantasını
boynerden kesın bak öznur
ben hemşiremle konuştum 20. Hafta dolduktan sonra herhangi bir zamanda olabilirimişiz 21 -22 olabilirmiş.bende nezamn gitsem diyorum bu hafta girtsekmi acaba
biz iyiyiz kızımla sen ve bebiş nasıl
cnm senin aldığın çanta nasıl bişe varmı resmöi göndersene.bende bugün size chicco bakım seti varya onu sorcaktım 38 tl içinde güneş kremi pudra yağ şampuan sabun ıslak mendil var ve çanta hediyeli sizce nasıl çantası tek renk ama kahvelki girili
Cuma gunu gittim tanistim . Diger doktora gore cok daha detayci. Herseyi anlatti . Mesala bu haftalarda yesil mercimek ye , sabah ac karnina pekmek ye filan gibi onerilerde bulundu hosuma gitti . Ultrasonla bakarken kizimla hep konustu . Doktor teyzene sagini don solunu don gibi :) Yaklasimi guzeldi cidden. Sonra vajinadan bakmak istedi. Tedirgin oldum tabi dogal olarak ama cok guzel hazirladi beni . Dusuk tehlikesi gecirdim ya o yuzden bakti. Akintim hala devam ediyo maalesef onun icin ilac verdi . Ama isindim .
canım su an benımde dusuk tehlıkem var senınn ne sorununn vardı ne kadar sure sonra bunu atlattın hap olarak ne kullanduın yazarmısın
Kızlar ya bebek odasını ne yapmaya karar verdİnİz herkafadan bİr ses Çıkıyor tam beĞendİk bİr tane alıyorduk hafta sonu sonra bİrİlerİ kullanıŞlı olmadıĞını dİrek genÇ odası gİbİ bİŞey almamızı 1 -2 yaŞına kadarda park yatak la İdare etmemİzİ sÖyledİler bİrde erkek olacak ya arabalı yataklardan alın falan dedİler kocamında aklına yattı bİlemdİm sİzler nasıl yapcksınız
Kızlar ya bebek odasını ne yapmaya karar verdİnİz herkafadan bİr ses Çıkıyor tam beĞendİk bİr tane alıyorduk hafta sonu sonra bİrİlerİ kullanıŞlı olmadıĞını dİrek genÇ odası gİbİ bİŞey almamızı 1 -2 yaŞına kadarda park yatak la İdare etmemİzİ sÖyledİler bİrde erkek olacak ya arabalı yataklardan alın falan dedİler kocamında aklına yattı bİlemdİm sİzler nasıl yapcksınız
ewt dalınınde gördum ben carrefourda fatma
ben dalın almayı düşünüyorum vucud şampuanı saç sampuanı bide bepanten krem alcm 2 yigenımde onal buyudu biri buyuyo hala 1,5 yaşında en etkılı o dıyor annem krem pişik için
benımde bebısım erkek canım bende senınn gıbı kararsızdım esım bebek odası yapmak ıstemedı oyun parkıyla sızın gıbı o kısa donemı gecırmek ıstedı ama sonra o oyun parkınn rahat bı yatak olmadıgını orendık ve sımdı gene bebek odasına donduk hangı sehırdesın bılmıyorum ama ben esk deyım cıtlenbık dıye bı magzada yatagını gordum ole kullanıslıkı bebek yatagını 3 4 yasından sonra ranzaya donusuyor parcalarından da calısma odası oluyor dıger parcalarınıda alıcaz tam bı genc odası olusacak eger sende eskısehırdeysen bı gıt bak cok kullanıslı gercekten ve hos bı takım oluyor
ben yatak odama yıgenımın sallanan beşiği vardı uzaktan kumandalı daha sonra mama sandalyesi oluyor mama sandalyesine oturmuyor artık dıye onu bana verecekler
onu koyacagım birtanede bebek odası takımı alacagım hanı şu beşiği buyuyup daha sonra yatak olanlardan hatta şimdi oda bakmaya gıdıyoruz almayacagım fıkır olsun gezme olsun dıye :) bugun istanbulda hava kapalı sıcak yok tam gezme vaktı gelınce yazarım öptm
bende çilek ten arabalı yatk alıcaktım az kalsın kzıım rallici olacakmış :))) şimdi hiçbirfikrim yokk
baktınmı çantaya fatma ekledım resmını albume