canım gecen sayfada sana bı soru sordum gormedın galıba bı bakaramısın
o soruyu ustume alınmadım
burcunun cevabınndan kopyalarken benım adım karışmış :)
bu arada Allah şifa versin biranönce
burcu arkadasın sorusuna cevap versen cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gecen sayfada sana bı soru sordum gormedın galıba bı bakaramısın
canım su an benımde dusuk tehlıkem var senınn ne sorununn vardı ne kadar sure sonra bunu atlattın hap olarak ne kullanduın yazarmısın
Ben enfeksiyon + vajinit oldum o yuzden rahimde kasilmalarim vardi hastanede yattim bir sure. Rahimde acilma olmadi cok sukur . Su an vajinit filan devam ediyor . Once fitil antibiyotik filan kullandim . Sİmdi de doktorum degisti o da ilginc bir krem verdi bir de antibiyotik onu kullaniyorum . Tabi o sure icinde progestan filanda kullandim. Seninde neyin var ?
o soruyu ustume alınmadım
burcunun cevabınndan kopyalarken benım adım karışmış :)
bu arada Allah şifa versin biranönce
burcu arkadasın sorusuna cevap versen cnm
ay kıme ne danısacagımı sasrdım senın adında ole bı yazı okuyunca konusmak ıstedım burcu arkadasımız ne sordu burcu nıkınde kımsenınn yazısını gormedım canım ısımı burcu olmalı herhalde
SELAM KIZLAR NASILSINIZ BEN ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BERİ YOKTUM RAPOR ALMIŞTIM HER YERİM KIZARDI KABARDI BİR KAŞINTI SORMAYIN VE HALA GEÇMEDİ UYKUSUZLUKTA EKLENDİ BUNA OFFFFF YAAA mafoldumben
NASI GİDİYOR BAHARCIM ÇOK GARİP BİR DUYGU DEMİ İNAN BENİM İÇİMDEDE ÖYLE OLACAKMIŞ GİBİ GELİYOR DR KIZ DEDİ AMA SANKİ BİR DAHA GİTTİĞİMDE DEĞİŞECEKMİŞ GİBİ GELİYOR BAKALIM HAFTAYA AYRINTILI İÇİN GİDECEĞİM
Ben enfeksiyon + vajinit oldum o yuzden rahimde kasilmalarim vardi hastanede yattim bir sure. Rahimde acilma olmadi cok sukur . Su an vajinit filan devam ediyor . Once fitil antibiyotik filan kullandim . Sİmdi de doktorum degisti o da ilginc bir krem verdi bir de antibiyotik onu kullaniyorum . Tabi o sure icinde progestan filanda kullandim. Seninde neyin var ?
canım benım rahımde servıks uzunlugunn ne kadar olması gerkıyo o rakamı bılmıyorum ama 2 75 olmus acıklıgın dedı acıklık var dedı yanı yatak ıstıratı verdı progestan kullanıyorum bıde acayıp bı akıntım vardı fıtıl kullanıyorum ve cok sukur o akıntım kalamadı fıtıl bıtınce ne olur gene bılmıyorum acıklıgın devam edrse bebegı kaybederız dedı ama ole durumlarda vajınaya dıkıs atılıyormus sanırım ama bundan bahsemedı eger cok cıddı olsaydı yada dıkıs atardı yada hastaneye alırdı dıye kendı kendımı tesellı edıyorum ne olacak bılmıyorum rabbım ogluma kavusmayı nasıp eder ınsllh
Hemen yazamadim kusura bakma calisiyorum bir yandan forum surekli acik ama bazen bakabiliyorum . Yukarda yazdim:)
canım benım rahımde servıks uzunlugunn ne kadar olması gerkıyo o rakamı bılmıyorum ama 2 75 olmus acıklıgın dedı acıklık var dedı yanı yatak ıstıratı verdı progestan kullanıyorum bıde acayıp bı akıntım vardı fıtıl kullanıyorum ve cok sukur o akıntım kalamadı fıtıl bıtınce ne olur gene bılmıyorum acıklıgın devam edrse bebegı kaybederız dedı ama ole durumlarda vajınaya dıkıs atılıyormus sanırım ama bundan bahsemedı eger cok cıddı olsaydı yada dıkıs atardı yada hastaneye alırdı dıye kendı kendımı tesellı edıyorum ne olacak bılmıyorum rabbım ogluma kavusmayı nasıp eder ınsllh
Bana da o gun rahimde acilma varsa dikis atarim demisti olmadigi icin gerek kalmadi. Ama benim arkadasim ikiz tasiyor su an da bebeklerden biri rahim agzina dayanmis kanamasi oldu . Acilma da oldu onda .Dikis attilar surekli yatiyor . Bir problemi kalmadi cok sukur . Evet keyifli bir hamilelik gecirmiyor ama dikis gibi seylerle tutuyolar bebegi. İcini ferah tut ne dedyse kullan ve cidden bol bol yat dinlen cok onemli o . Gecmis olsun .
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlenn.
benımde bebısım erkek canım bende senınn gıbı kararsızdım esım bebek odası yapmak ıstemedı oyun parkıyla sızın gıbı o kısa donemı gecırmek ıstedı ama sonra o oyun parkınn rahat bı yatak olmadıgını orendık ve sımdı gene bebek odasına donduk hangı sehırdesın bılmıyorum ama ben esk deyım cıtlenbık dıye bı magzada yatagını gordum ole kullanıslıkı bebek yatagını 3 4 yasından sonra ranzaya donusuyor parcalarından da calısma odası oluyor dıger parcalarınıda alıcaz tam bı genc odası olusacak eger sende eskısehırdeysen bı gıt bak cok kullanıslı gercekten ve hos bı takım oluyor
Bana da o gun rahimde acilma varsa dikis atarim demisti olmadigi icin gerek kalmadi. Ama benim arkadasim ikiz tasiyor su an da bebeklerden biri rahim agzina dayanmis kanamasi oldu . Acilma da oldu onda .Dikis attilar surekli yatiyor . Bir problemi kalmadi cok sukur . Evet keyifli bir hamilelik gecirmiyor ama dikis gibi seylerle tutuyolar bebegi. İcini ferah tut ne dedyse kullan ve cidden bol bol yat dinlen cok onemli o . Gecmis olsun .
saol canım aalahım korusun ınsallh
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlenn.
saol canım tesekkurler
günaydın kızlar...
HAla şoklardayım....
cumartesi detaylı ultrasonum vardı bebeğim çok şükür sağlıklıymış ama prenses bu dedi. O kadar çok şaşırdım ki anlatamam size. kendimi çok kaptırmışım. dr un çok erken sölemiş dedi. aslında yanılan bir dr değil dedi. büyük olasılıkla kordonunu görmüş dedi. hala alışmaya çalışyıorum. bu arada % 80 dedi. kendi dr umda erkek derse kafayı yerim artık. dr en sonunda 9 ay erkek deyipte kız da doğurabilrdin dedi. o zaman iioldu galiba erkenden bilmem dedim
valla eklemeyı bılmıyorum canım buraya resım