Canımkendi dr.kaç haftalıken erkek dedibak şimdi bendekorktum süprizzzzz
14 haftalıkken söledi ilk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımkendi dr.kaç haftalıken erkek dedibak şimdi bendekorktum süprizzzzz
saol canım tesekkurler
çok geçmiş olsun arkadaşlar umarım kolaylıkla atlatırsınız bu dönemleri bol bol dinleninnn yatak istirahatınız varsa bence bol bol yatın
selamun aleykum gusel ınsanlar............bende kısmet olursa aralıkta dogum yapacagım...Rabbım cumlemıze kolay bır dogum nasip etsın :)
nerimancım geçmiş olsun bu arada. benim eltimin de olmuştu hamileliğinde böle kaşıntılar. baya zor bişeydi çok geçmiş olsun tatlım
Selam kızlara.s.
herkese iyi haftalar,nasılsınız güzel anneler?
selamun aleykum gusel ınsanlar............bende kısmet olursa aralıkta dogum yapacagım...Rabbım cumlemıze kolay bır dogum nasip etsın :)
herkese iyi haftalar,nasılsınız güzel anneler?
sağol canım sorma bende kaçgündür ne çekiyorum eşim ellerimi bağlıyor artık kaşımayayım diye :kedi:
selam canım nasılsınnn
hoşgeldin seçill nasılsınn ben kaşıntıyla uğraşıyorum canım onun dışında bişey yok sen nasılsın işler yoğun galiba
hayırdır ne için kaşıntı ayakaltı falan mı yoksa alerji mi?işler yoğun canım çok şükür şikayet etmeyeyim ..onun dışında bi de ben de eskiden alerjik astım vardı sabahları o başladı hamilelik 2.dönemde olabilirmiş astım krizi şeklinde ona canım sıkıldı biraz tıkanırsam ventolin kullanacağım artıkk....
aleyküm selam hoşgeldinnn canım amin amin
kızlar sıcaklardan bayılacağım sanki.rabbim bu ne halsizlik sürekli uykum geliyo ah ah evde olsaydım nasıl güzel uyurdum şimdiiiiiiiiii
kızlar geldım ben
baktım bebek odalarına
2000 ytlden baslıyo uzayıp gıdıyor rakamlar
biryerde albume eklıyorum şimdi
resımdekıne benzer begendım 1800 uygun geldı fiyatı
ben kesın böyle birşey alacagım beşiği sonradan buyuyup yatak olanlardan