oda takımı fiyatı seçil
bak albume benzer resım buldum netten ekledım
pelin oda takımı fiyatıysa süper ya almayı düşünüyosan hemen al derim.ben ikinci bebek olunca genç odası takımı gibi bişi almayı düşünüyorum bakalım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oda takımı fiyatı seçil
bak albume benzer resım buldum netten ekledım
pelin oda takımı fiyatıysa süper ya almayı düşünüyosan hemen al derim.ben ikinci bebek olunca genç odası takımı gibi bişi almayı düşünüyorum bakalım artık
ewt cnm banada en uygunu o geldı
ben mobılyadan pek anlamam adam bız kendı ımalatımız o yuzden uygun dedı
modokoyada uretıp verdıgımız yerler var dedı
artık eşim bakıp mobılyası kalıtelımı anlayacak
eger gerçekten kalıtelıyse kesın oradan alıcam
bana kalsa bugun alırımda eşime baktırıp
sanırım ramazan bayramı sonrası odasına duvar kagıdı boya falan o işleri halledip alacagım benımkı heves fıkır olsun dıye bakıyorum 2 ayı bulur almam
ewt cnm banada en uygunu o geldı
ben mobılyadan pek anlamam adam bız kendı ımalatımız o yuzden uygun dedı
modokoyada uretıp verdıgımız yerler var dedı
artık eşim bakıp mobılyası kalıtelımı anlayacak
eger gerçekten kalıtelıyse kesın oradan alıcam
bana kalsa bugun alırımda eşime baktırıp
sanırım ramazan bayramı sonrası odasına duvar kagıdı boya falan o işleri halledip alacagım benımkı heves fıkır olsun dıye bakıyorum 2 ayı bulur almam
ayyy çok hoş değilmi bebişler için bişeylere bakmak rabbim herkese tattırsın bu heyecanı bu duyguyu.![]()
kızlar ben çok yoruldum gezerken dınlenmeye gıder bız
öpüldünüz
kızlar ben çıkıyorum malum iş yerindeyim biraz işlerimle ilgileneyim hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum kendinize ve bebişlerinize ii bakın:)
Uyku geldİİİ bedeneee ne mutlu kalkıpp gİdeneeee :))))
kızlar herkes bebişlere bişiler alıyor ben almadım hiç sizi gördükçe heves ediyorum ama 6,7aylık olsun diye bekliyorum yalnış mı yapıyorum kararsız kaldım kaydirigubbakcemile3
kızlar herkes bebişlere bişiler alıyor ben almadım hiç sizi gördükçe heves ediyorum ama 6,7aylık olsun diye bekliyorum yalnış mı yapıyorum kararsız kaldım kaydirigubbakcemile3
ben aldım da noldu elimde patladı maviler :)))))))
bişey olmaz doğru yoldasın cnm devammmm :))
ben aldım da noldu elimde patladı maviler :)))))))
bişey olmaz doğru yoldasın cnm devammmm :))
Canım hayrola, geçmişi fazla okuyamadım. Elinde niye patladı maviler, doktor önce erkek sonra kız mı dedi