• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

masallah dr cıkınca ılk kıyafetlerımızı aldık bıde teyzeleri eklemek ıstrerım ama nasıl eklenecegını bılmıyorum Fatmacım moder care den cıtcıtlı badılerden aldık 7 lı paket 28,90 lıra yarım kollu fanıla seklınde kullanılacak badıler cok uygun fıyat kalıtesıne gore bırde bobannemız hastane cıkısımızı aldık sembolık olsun dıye kalanı artık 7 ayda falan almaya baslarız

masallah dr cıkınca ılk kıyafetlerımızı aldık bıde teyzeleri eklemek ıstrerım ama nasıl eklenecegını bılmıyorum Fatmacım moder care den cıtcıtlı badılerden aldık 7 lı paket 28,90 lıra yarım kollu fanıla seklınde kullanılacak badıler cok uygun fıyat kalıtesıne gore bırde bobannemız hastane cıkısımızı aldık sembolık olsun dıye kalanı artık 7 ayda falan almaya baslarız

Bende oyle yapicam hastane cikisi gibi cok acil olanlari alip ufak bir canta yaparim . Gerisini sonra alsam da olur . Hani erken gelir filan diye bir cantamiz hazir olsun dedim.

bende cuma gittigimde 270 gr di. 19 cm civarindaydi. Bi de ellerini gosterdi bol bol el sallar gibi filan yapti hatta :)

çok güzel dimi burcu.ben ayrıntılıya girmiştim.orda boyunu ölçmediler ölçülemiyormuş zaten kıpır kıpır hareket ediyordu ve kıvrım durduğundan boyunu tam ölçemeyiz dedi normal ultrrason gibi değil ya .2 hafat sonra kontrolümde baklım ne kadar olacak bnm oğlum.

moder care nerede cnm ben bilmiyorum yerini.hastane çıkışı için hani paket içinde içinde herşeyi olan takımlar var onlardanmı aldınız.birde edacım bebek odasını nasıl yapacsaksınız varmı bir düşünceniz ne alacaksınız.

çok güzel dimi burcu.ben ayrıntılıya girmiştim.orda boyunu ölçmediler ölçülemiyormuş zaten kıpır kıpır hareket ediyordu ve kıvrım durduğundan boyunu tam ölçemeyiz dedi normal ultrrason gibi değil ya .2 hafat sonra kontrolümde baklım ne kadar olacak bnm oğlum.

Super bisey :) Bende 4 Agustosta gircem bakalim ayrintiya .

slm kızlar herkes iyidir umarım,geçmişi pek okuyamıyorum.slm vereyim dedim.
ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür.cuma günü ayrıntılı ultrasona giricez.inşallah herşey yolunda gider.
yavaş yavaş alışverişler başlamış sanırım.ne güzel.bende ara ara aldım ama daha çoookkk eksik var.alışverşiş listesi yaptım bu yüzden. a dan z ye bebeğin ve benim ihtiyacım olan şeyleri not ettim.ve mağazarı gezmeye fiyat öğrenmeye başladık.2 hafta sonra filan alıcaz inşallah.eksikler mutlaka olacak onlarıda gezerken alırız die düşündüm.
bebek odası yapmıcam 1 sene sonra yapmaya karar verdik.burda isveç markası bi mağaza var istanbulda olanlar bilir.isim vermek belki yasaktıır die yazmadım,bebeğimin karyolasını yatağını,yorganını,nevresimlerini filan ordan alıcaz.baktık çok kaliteli ürünleri.
sizde varmı araştırmalar,alınan eşyalar kızlarrr...?

ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür.cuma günü ayrıntılı ultrasona giricez.inşallah herşey yolunda gider.
yavaş yavaş alışverişler başlamış sanırım.ne güzel.bende ara ara aldım ama daha çoookkk eksik var.alışverşiş listesi yaptım bu yüzden. a dan z ye bebeğin ve benim ihtiyacım olan şeyleri not ettim.ve mağazarı gezmeye fiyat öğrenmeye başladık.2 hafta sonra filan alıcaz inşallah.eksikler mutlaka olacak onlarıda gezerken alırız die düşündüm.
bebek odası yapmıcam 1 sene sonra yapmaya karar verdik.burda isveç markası bi mağaza var istanbulda olanlar bilir.isim vermek belki yasaktıır die yazmadım,bebeğimin karyolasını yatağını,yorganını,nevresimlerini filan ordan alıcaz.baktık çok kaliteli ürünleri.

slm cnm
bizde başlayalım ufak ufak alışverişe dedik haftasonu ama bi baktık birsürü şey almışız mothercare nin outlet mağazası var kozyatağında çok güzel badiler tulumlar aldık ordan birde yatağımızın yanında olması için küçük bir beşik. küçücük tarak tırnak makası burun aspiratörü hepsi çok şirin sorma insan kendini kaptırıyo valla..

iyi olmanıza sevındım cnm
bıze yaz cuma ayrıntılıdan sonra
bende haftaya cuma girecegım ayrıntılıya
inşallah bunuda atlatacagız hepimiz iyi sonuçlarla

slm cnm
bizde başlayalım ufak ufak alışverişe dedik haftasonu ama bi baktık birsürü şey almışız mothercare nin outlet mağazası var kozyatağında çok güzel badiler tulumlar aldık ordan birde yatağımızın yanında olması için küçük bir beşik. küçücük tarak tırnak makası burun aspiratörü hepsi çok şirin sorma insan kendini kaptırıyo valla..

aaaa canım haftasonu bende ordaydım.cumartesi günü ordaydık eşimle,demstok die bi yer dimi mothercare outlet.bende internetten buldum karşıdan geldim oraya düşün:) ama oraya gelmeden önce bakırköy galleriada mothercare mağazası var oraya gittik herşey süper o bahsettiğin badiler outlet fiyatı değil mağazalarındada aynı fiyat canım.ben çıkınca 4-5 paket alıcam onlardan boy boy çok kaliteli ve fiyatı çok uygun.
outlet mağazasını pek beğenmedim ama ordan oğluma astronot mont aldım 33 tlye.normalde 80den aşağı bulamam o montu.bide biberonlar vardı 2.90a ondan aldım 1 tane ve biberon uçları 2lileri 1 tlye aldım.markasıda iyi.aklında olsun canım.

iyi olmanıza sevındım cnm
bıze yaz cuma ayrıntılıdan sonra
bende haftaya cuma girecegım ayrıntılıya
inşallah bunuda atlatacagız hepimiz iyi sonuçlarla

sağol canım inşallah.
sen nasılsın tatlım,minişin kıpırtıları başladımı?
ben 17.haftadan beri hissediyorum ama bu hafta daha net hissetmeye başladım.

Dip Not: Simdi kordon bankasi ile konustum kizlar. Ben cok istiyordum saklatmayi. Insallah hic bir an ihtiyac duymaz ama onemli bisey bence cok . 1400 € diyorlar fiyat

sağol canım inşallah.
sen nasılsın tatlım,minişin kıpırtıları başladımı?
ben 17.haftadan beri hissediyorum ama bu hafta daha net hissetmeye başladım.

iyiyim cnm
basladım baya bır zaman oldu hıssetmeye baslıyalı ama bu hafta çok hareketlı degildi kızım
akşamları arasıra hıssettım geçen hafta daha çoktu hareketleri

15 yas diye bir sinirlama yok . Su ana kadar en eski saklanan kan 15 yillikmis. Daha eski olmadigi icin 15 yil diyorlar.

hayır cnm benım kardeşim doktor o bilgilendirdi
15 yıl canlı kalabiliyormuş kök hucreler vucud dışında
ve de toplanan kök hucre sayısı 40-50 kg uzeri kişilerin tedavısıne yetmiyormuş
ben sadece bunlarıda sor diye dedım tabı cnm karar senın
sonuçta Allah vermesın hiçbirimize 15 yıla kalmadanda lazım olabilir

hayır cnm benım kardeşim doktor o bilgilendirdi
15 yıl canlı kalabiliyormuş kök hucreler vucud dışında
ve de toplanan kök hucre sayısı 40-50 kg uzeri kişilerin tedavısıne yetmiyormuş
ben sadece bunlarıda sor diye dedım tabı cnm karar senın
sonuçta Allah vermesın hiçbirimize 15 yıla kalmadanda lazım olabilir

Hadi ya oyle mi ? Adam bana 16 yillik kan var su an filan dedi . Dur o zaman onu arastiriyim ben.

Hadi ya oyle mi ? Adam bana 16 yillik kan var su an filan dedi . Dur o zaman onu arastiriyim ben.

bu dedıklerımı aynen sor böyle diyorlar de cnm belki tatmın edıcı şeyler söyler
sonuçta benım kardeşim kordon kanı saklayan bir labarotuarda çalışmıyor
ona hocalarının söylediği şeylerdir muhtemelen
senı ıkna etmelerını sagla diye dıyorum cnm
yoksa tabıkıde herkes saklatsa hiç lazım olmasa ama tedbir alsak keşke hepimiz

Back
X