Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bak bak mesaiside 5'de bitiyormuşlmaz:
Kızlar benim oğlum 18+2günlüğüm boyu:18 cm 250 gr. bi anormallik yok demi bide doppler dedimkimse okumadı herald
sizin için böyle bir bilgi buldum : Renkli Doppler (dobbler yanlış kelimedir) - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
burcu nasıl oldun iyimisin
Herkese Gunaydinlar.
Dilek cok gecmis olsun . Bol bol dinlen .
canım geçmiş olsun,
sen bol bol dinlenmeye devam ama bebişin neden öyle kesıldı kaldıki? canım ya annesi ilacını al ve dinlenmeye devam. bakalım kontrolünde ne diyecek.![]()
Benimki de önüne ne koysam yiyor, yemek yapamadım deyince hadi dışarda yiyelim diyor. Çok anlayışlı oldu. İlk üç ay yemek yapamadım bile ona bile bir şey demedi. Sanırım hamileliğin kolay olmadığını anlıyorlar, üstelik onların çocuğunu taşıyoruz diye duygusal oluyorlar.sorma meralcıgım benım kıyamam valla
yemek olmasa evde neden yok demıyor valla
yardımda edıyo zaten memnundum da hamılelıkten sonra dahada bir memnun oldum kocişimden
acıktıkça meyva atıştırıyorum
Allahtan yaz mevsimi
meyvalar çeşit çeşit
kış olsa ne yerdim acaba
hiç sevmem elma portakal
şansıma ii oldu yaza denk gelmesı
slm kızlar,yeni geldim eve detaylı usg vardı bugün..
oğlumu gördüm teyzeleri öyle tatlıydı kii.maşallah herşey normal haftasına uyumlu dedi doktor..
bebeğimi ilk kez bu kadar net gördüm,çok duygulandım.dudakları ve alnı babasına benziyo,oğlum babasının kopyası valla :) canım beniimm,pıtırcığımm..
darısı sizlere arkadaşlarım..
inşallah hep böyle güzel haberler vermek ve almak nasib olur hepimize..
saol ya arkadaşlar dinlenıyorum yatıyorum süreklı
Dilekçim ha gayret, Allah sana güç versin. Havalar da çok sıcak, Haftaya mıydı kontrolün?
Benimki de önüne ne koysam yiyor, yemek yapamadım deyince hadi dışarda yiyelim diyor. Çok anlayışlı oldu. İlk üç ay yemek yapamadım bile ona bile bir şey demedi. Sanırım hamileliğin kolay olmadığını anlıyorlar, üstelik onların çocuğunu taşıyoruz diye duygusal oluyorlar.
Evet canım, seçenek çok. Ben de bayağı meyve tüketiyorum, eskiden elimi sürmezdim valla
Canım ben de oğluşumu görmeye haftaya gideceğim. Eşimi daha götüremedim o kadar yoğunki, ama çok imreniyor, onun boş zamanına denk getireceğim. Çok heyecanlı valla
evet cok sıcak zaten 1 yıl finlandıyada yanlızlıktan yattım 1 ay tatıle kahramanmaraşa geldim böyle oldu kısmet ALLAHIM DERMANSIZ DERT VERMESİN enazından ailemi gördüm dilini anladıgım doktorlara soracaklarımısordum buna şükür
sendende güzel haberler alırız inşallah canım.mutlaka eşinle git çok güzel bi duygu..rabbim tüm isteyenlere nasib etsin bu duyguyu..