• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kıslar baby shower ne oluyo:kedi: daha hiç duymadım ..

türkiyede yeni yaygınlaşıyo, aslında bebeğe çok bişey almıyo anneler baby showerda her gelen bebeğin bi ihtiyacını getiriyo. ama bizde öyle olmuyo tabi :) biz duramadığımız için herşeyini alıyoruz. ama anneye moral oluyo bi bahaneyle bütün arkadaşlar toplanıyo. erken doğum ihtimaline karşı 7 aylıkken yapılıyo. arkadaşımın kızı olcak biz bütün evi pembe balonlarla süsledik, bardakları tabakları herşeyi pembeydi. uygun olursanız tavsiye ederim. çok güzeldi.

evet baktım hamileyiz.biz' e ne güzel.. bana böyle bir sürpriz yapacak kimsem yok malesef.. :çok üzgünüm: babacığım hayatta olsaydı o bana inanılmaz sürprizler yapardı.. biricik annecim tek başına neye yetişsin.. Öyle zorki arkadaşlar ya.. yine çok kötü oldum.. 46 yaşında babacığım çok istediği hatta onun için yapılan toruncuğunu göremedi.. Mekanın cennet olsun canım babam.. benim yavrum minik ellerini açıp sana dua edecek..:çok üzgünüm:

Bugun arkadas yaptirmis da 400 e gelmis boyle mi fiyatlar .
oooooooo epey varmış ayol

merhaba kızlarrr sölemesi ayıp uyudum geldim biraz zemuszemus
ayıp tabi canım
ne o öyle biz çalışalım sen uyu:olmaz:
şaka bir yana çooooook iyi yapmışsın şekerim.
fırsat buldukça uyumak lazım
evet canım bebek şekeri lahusa şerbeti baby shower ne varsa yapmayı düşünüyorum :). bu arada baby shower 7 aylık hamileyken yapılıyo anneye moral vermek için annenin en akın arkadaşları geliyo biz geçenlerde bi arkadaşıma yaptık, ço eğlenceli oldu.
way beeeeeeee
süper fikirler var
Hehe hamileyiz tabi çekecek canımızkaydirigubbakcemile3:1hug:
yedim valla
hep hamileliğe sığınıyoruz zaten

evet ben yapmak istiyorum dün baktım süslemesine göre 5 ile 7 lira arasındaydı fiyatlar, tabi tanesi:bbo: yani kaç tane yapılır bilmiyorum ama en ucuzundan 50 tane yaptırsam 250 lira eder 50 tanede yetmez tahminimce:kedi: artık zaman gösterecek.. lohusa şerbetide dağıtılmasını istiyorum hastaneye gelenlere..:CüvCüv:
şekersiz olmaz alcaz artık şekerşm.
lohusa şerbeti olmadan olmaz yapcaz şekerimkaydirigubbakcemile3

meralcim isimler için teşekkür ederim....
nehir zenan demek farsçada kadın demekmiş bende ilk doktorlar dizisinde duymuştum. beray zenan kürt isimleriymiş
rica ederim şekerim ne dimek
zenan ismini hepimiz doktorşar dizisinde duyduk zaten.
evet kürt ismi ama güzelkaydirigubbakcemile5
hamileyiz.biz®

Bebek partisi gibi bisey sanirim
yes şeker yes

evet baktım hamileyiz.biz' e ne güzel.. bana böyle bir sürpriz yapacak kimsem yok malesef.. :çok üzgünüm: babacığım hayatta olsaydı o bana inanılmaz sürprizler yapardı.. biricik annecim tek başına neye yetişsin.. Öyle zorki arkadaşlar ya.. yine çok kötü oldum.. 46 yaşında babacığım çok istediği hatta onun için yapılan toruncuğunu göremedi.. Mekanın cennet olsun canım babam.. benim yavrum minik ellerini açıp sana dua edecek..:çok üzgünüm:

gözlerim doldu
boğazım düğümlendi
rabbim sabırların en büyüğünü sana ve ailene versin canım.
yaşı çok gençmiş.
rabbim daha çok seviyromuş demek. mekanı cennet olsun:Saruboceq:

kızlar en çok kiloyu ben aldım heralde 54 le hamile oldum şimdi 64 olmuşum yani 20 haftada 10 kilo ama bende hamileliğini yatakta geçirenlerdenim yiyorum yatıyorum normal olarak kilo alıyorum zemuszemus:umursamaz:

gözlerim doldu
boğazım düğümlendi
rabbim sabırların en büyüğünü sana ve ailene versin canım.
yaşı çok gençmiş.
rabbim daha çok seviyromuş demek. mekanı cennet olsun:Saruboceq:

amin meral sağol, ne olduysa 2-3 ay içinde oldu sapa sağlamken birden lösemi olduğunu öğrendik sonra tedavi için hastane bulamadık, derken bulduk.. o arada ben moral olsun moral de şifa olsun diye bebek yapmaya kalktım oldu işte.. haberini aldı çok sevindi.. tedavi iyiye gitmeye başlamışken.. :çok üzgünüm: öyle işte.. biran dertler derya oldu valla içimde arkadaşlar anlatıverdim işte, kusura bakmayı canınızı sıktıysam.. güzel şeyler konuşmaya devam edelim..

amin meral sağol, ne olduysa 2-3 ay içinde oldu sapa sağlamken birden lösemi olduğunu öğrendik sonra tedavi için hastane bulamadık, derken bulduk.. o arada ben moral olsun moral de şifa olsun diye bebek yapmaya kalktım oldu işte.. haberini aldı çok sevindi.. tedavi iyiye gitmeye başlamışken.. :çok üzgünüm: öyle işte.. biran dertler derya oldu valla içimde arkadaşlar anlatıverdim işte, kusura bakmayı canınızı sıktıysam.. güzel şeyler konuşmaya devam edelim..

paylaştığın için teşekkürler canım.
herşey bizler için. rabbim başka büyük dertler vermesin kimseye, hele dedermanı olmayan dert hiç vermesin

kızlar en çok kiloyu ben aldım heralde 54 le hamile oldum şimdi 64 olmuşum yani 20 haftada 10 kilo ama bende hamileliğini yatakta geçirenlerdenim yiyorum yatıyorum normal olarak kilo alıyorum zemuszemus:umursamaz:

canım doktorun bu durumuna ne diyor bana herseyi yasakjladı inanılmaz kızdı bana.kepek ekmegi yicem sabah öğlen akşam 2 ser dilim pilav hamur işi kesinlikle ysaak. vecok canımı sıktı böle giderse dogumumun zor olacagını nomal olmayacagını söledi.

şekerler çok şükür bugünde akşam oldu.
bende ufaktaaaaaaaan ufaktan toparlanayım bari.
sizlere iyi ve güzel bir akşam diliyorum.
yarın görüşmek üzere.

berna ve seçil tatili epey uzattılar merak etmeye ve özlemeye başladım

Merhaba arkadaşlar
Ben de aralık annesi olacağım inşallah... Sizleri sürekli takip ediyorum fakat yazmaya fırsat bulamıyordum.
Meybon'un yazdıklarını okuyunca dayanamadım.Meybon, ben de babamı 3 yıl önce kaybettim. Dünyanın sonu geldi sanırken 22 gün önce aniden annemi kaybettik. Dayanılması çok zor acılarmış. Geçen haftaya kadar herkes sen de anne olacaksın bebeğin için ayakta durmalısın derken bebek falan umrumda değildi. Bu hafta biraz kendime geldim ve annemin bu bebeği ne kadar çok istediğini düşündükçe bebeğime daha çok bağlandım ve daha çok dikkat etmeye başladım. Acaba kaç tane bebek annesinin karnında bu kadar büyük bir travma geçiriyordur ki düşünüyordum hep. Ateş düştüğü yeri yakıyor, seni çok iyi anlıyorum. Allah sana da sabır versin canım..

canım seni çok iyi anlıyorum. bende kayınpederimde yaşadım bunları. çok iyi bir insandı ve birbirimizi çok severdik. ama ne o çok istediği düğünümüzü nede her fırsatta bahsettiği torununu göremedi. maalesef hayatta herşey 4 4lük olmuyo. 3 sene oldu alışıyosun ama hep eksik oluyo tabi. allah çok sabırlar versin. mekanı cennet olsun. rabbim cnnetinde kavuştursun inşallah.

SABAH
HASLANMIS YUMURTA
1 BARDAK YAGSIZ SÜT
BOL PEYNIR
TUZSUZ SALATALIK VE DOMATES
TAM BUGDAY YADA CAVDAR EKMEGI

ARADA (MIDEM KAZINICA)
MEYVE NE VARSA ARMUT SEFTALI KIRAZ MUZ ELMA(BEN EN COK ELMA YIYORUM)

ÖĞLEN
CORBA COK SEVERIM
CORBA
TAVUK FELAN
SEBZE VARSA SEBZE NE VARSA YANI
1 KASE YOGURT

AKSAMA
TEKRAR SEBZE YOGURT DOĞRAMASI FELAN YIYORUM

GEC YATTIYSAM MIDEM KAZINDIYSA PEYAZ PEYNIR GRISSINI BI BARDAKTA SUT ICIORUM

AMA CCOK SU ICIYORUM....

ARADA PILAVDA MAKARNADA TATLIDA YIYORUM MUTLAKA CIKOLATADA ATIYORUM AGZIMA...AKLM HIC BISEYDE KALMIO ANLICANkaydirigubbakcemile3

Ben ne yapsam acaba... Senden az yiyorum 10 kilo aldım, gidiyorum. Niyeeeeeeeeeeee?:(

canım doktorun bu durumuna ne diyor bana herseyi yasakjladı inanılmaz kızdı bana.kepek ekmegi yicem sabah öğlen akşam 2 ser dilim pilav hamur işi kesinlikle ysaak. vecok canımı sıktı böle giderse dogumumun zor olacagını nomal olmayacagını söledi.

canım bende ona şaşırıyorum hiçbişey demedi ama busefer gittiğimde diyebilirkafamçokkarıştı

HEE GECEN BIRISNDEN DUYDUM KIZLAR DOGRU MU BILMEM KIZ COCUKLARI ANNEYI DAHA COK SISIRIRMIS ERKEK BEBEK YORMAZMIS PEK DOGUM ZAMANINDA BILE SANCISI FAZLA OLMAZMIS DOGRUMU BILMIYORUM AMA BENIM OĞLUM GERCEKTEN YORMUYO BENI :emir_bebek:

valla annem beni doğururken hiç zorluk çekmemişim ki epey kilolu doğmuşum 4.250 benden sonra 3 erkek doğurdu ve hepsin benden zayıf doğduğu halde erkeklerde anladım dedi doğurmanın ne demek oolduğunu ama erkek annelerinin kalçadan falan kilo almadığını duymuştum ben hiçbirine inanmıyorum bu belirtileri dikkate alırsam benimki hem kız oluyo hem erkek bi tek annemin bi olayına inanırım onuda gözlerimle gördüğüm için en son kardeşim kızdı ve doğum kanamayla başladı suyu gelmedi kızım olacak dedi bi tek sende kanama olmuştu erkek kardeşlerinde hep suyum gelmişti dedi. ha bi de kişiden kişiy belirtilerin farklı olduğunu düşünüyorum

Back
X