• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

evet canım bebek şekeri lahusa şerbeti baby shower ne varsa yapmayı düşünüyorum :). bu arada baby shower 7 aylık hamileyken yapılıyo anneye moral vermek için annenin en akın arkadaşları geliyo biz geçenlerde bi arkadaşıma yaptık, ço eğlenceli oldu.

benim icin de is arkadaslarim planliyorlar. ben herseyin bu partide gelecegini bildigim icin tek bir cop almadim bebegime:) bir de genellikle internette bir bebek magazasina uye olup listeye istediklerini ekliyorsun. hediye almak isteyenler o listeden secip aliyorlar, direk ev adresine geliyor. boylelikle hem hediye lamak isteyenin istedigi oluyor hem de annenin. eve luzumsuz ya da begenilmeyecek bir sey girmiyor. cok hosuma giden bir gelenek bu :)

valla annem beni doğururken hiç zorluk çekmemişim ki epey kilolu doğmuşum 4.250 benden sonra 3 erkek doğurdu ve hepsin benden zayıf doğduğu halde erkeklerde anladım dedi doğurmanın ne demek oolduğunu ama erkek annelerinin kalçadan falan kilo almadığını duymuştum ben hiçbirine inanmıyorum bu belirtileri dikkate alırsam benimki hem kız oluyo hem erkek bi tek annemin bi olayına inanırım onuda gözlerimle gördüğüm için en son kardeşim kızdı ve doğum kanamayla başladı suyu gelmedi kızım olacak dedi bi tek sende kanama olmuştu erkek kardeşlerinde hep suyum gelmişti dedi. ha bi de kişiden kişiy belirtilerin farklı olduğunu düşünüyorum

o da ılgınc hıc duymamıstım

günaydııııııııııııına.s evet ya herkes uyuyor herhalde h.içi her sabah 06:30 da kalk işe gel akşam eve git iyice zor gelmeye başladı bir an önce izine ayrılsam of of....neyse haftaya 2 haftalık çeşme tatilimiz başlıyor :lepi:

günaydıııın
uyandık bizde ama bıraksalar daha saatlerce uyuyabilirim...
yarın sonnnn sonra bir hafta mışıl mışl uykuuuuuuu

dun aksam göbegımın altına öyle bir agrı gırdıkı kızlar
çok korktum aşagıya dogru baskı gibi
ayırt da edemedım bebek mı yapıyor
yoksa bir problemmı var dıye
dışardaydık hemen eve geldim ayaklarımı uzatıp yattım
ama çok korktum bişey olacak sandım
çok şukur şimdi bişey yok yarın sabah doktora gdcegım ya soracagım hemen

akşamları benimde oluyor ama hemen geçiyor bebek yapıyor die düşünüyorum ben

günaydın herkeseee
hayırlı sabahlarrr
hayırlı sabahlar bahar hanımcım

benık uykuyla pek aram yok sabah 5 de kalkıorum bazen uykum kacıor kıtap okuorum
uyuyorum yıne 8 de felan kalklıorum:))
sen iyisin vallakaydirigubbakcemile5
ben sabahlaı 05:50 - 06:00 gibi kalkıyorum ama zor oluyor.
çok uykuya düşkünde değildim ama hamilelik beni uykucu yaptı. akşamları erkenden uyuyorum mesela

günaydııııııııııııına.s evet ya herkes uyuyor herhalde h.içi her sabah 06:30 da kalk işe gel akşam eve git iyice zor gelmeye başladı bir an önce izine ayrılsam of of....neyse haftaya 2 haftalık çeşme tatilimiz başlıyor :lepi:
gelmezmi hiç
yarın sabahta erken kalkarım sonraaaaaaaaa 2 hafta yatışopuyorumnanaktan

gunaydınnnn
dayan meralciğim 1 gun kaldı 2 hfta uyursun
pelincim az kaldıkça enerjide bitiyor. insan otomatikman tatil moduna giriyor be tatlım.

günaydıııın
uyandık bizde ama bıraksalar daha saatlerce uyuyabilirim...
yarın sonnnn sonra bir hafta mışıl mışl uykuuuuuuu

slm cnm
sık dişini sendehihoyyyt

canım banada gecen hafta cok sık oldu 2-3 gundur yok o agrı anneme sordum olur dedı bende takılmadım fazla ama cok korkuorum agrınca bende

Herkese Gunaydinlar olsun :) Guzel bir gun gecirelim hep beraber kaydirigubbakcemile5 Yarin ben tatile gidiyorum kizlar . O yuzden bir hafta yokum . :içelim::teytey:

Pelincim bazen bana da oluyor . Kramp gibi bisey sanki doktor normal dedi ama herkesin normali farkli oldugu icin sen yine de sor doktoruna icin rahat etsin. Ah su bilmedigim agrilar sancilar olmasa da tedirgin olmasak .

Back
X