• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

hoşgeldiiiiiiiiiiin
dua etki bulmuşsunkaydirigubbakcemile3
8. ayında çıkar sende dinlenisin şekerim.
yeterki sağlığın yerinde olsun:Saruboceq:

yok allaha şükür sağlığımız yerinde.harika bir hamilelik yaşıyorum.:emir_bebek:inş.hep böle devam eder.

peliiin ne çabuk hazırladın valiziniii ..
bende akşam yapmayı düşünüyorum bide kuaföre gidicem akşam nasıl yapıcaksam hepsini CADIARZU

pelincim merhabakimsleer kalmamış bende şimdi girebildim anca.dün oğluma hastane çıkışıyla alt açma aldımmm çok şirinler.kendimede kot etek ve üst aldın.çok şirinler ama şu hamile kıyafetleri neden bukadar pahalı yahuuu

peliiin ne çabuk hazırladın valiziniii ..
bende akşam yapmayı düşünüyorum bide kuaföre gidicem akşam nasıl yapıcaksam hepsini CADIARZU

ay ne valız ne valız
sorma öznur
aglarsın görsen
hiçbirşeyım olmuyorkı
geçen senekı şortlar elbiseler
badiler bile olmuyor
2-3 parça bişey koydum diş fırçası şampuan terlık ayakkabı eşimin kıyafetlerini hazırladım
ben artık gidince 1-2 tane şort bluz alacagım ızmırden

pelincim merhabakimsleer kalmamış bende şimdi girebildim anca.dün oğluma hastane çıkışıyla alt açma aldımmm çok şirinler.kendimede kot etek ve üst aldın.çok şirinler ama şu hamile kıyafetleri neden bukadar pahalı yahuuu

hayırlı olsun ogluşuna bende1 tane hastane çıkışı aldım annemde 1 tane almış
1 tanede şöyle degişik orjinal görursem alayım dıyorum
kendımıze kıyafet ewt ya fatmacıgım ben kendıme çok şey alma taraftarı degilim
şişko şişko yakıştıramyrm zaten ama mecbur 2 şort 2 ust alcm tatil için
olmuyorr çunku hiçbirşeyım

ayvalık istıyorduk bız bu sene ama zehırlı denızanası muhabbeti çıkınca kaldı birazda iyi oldu
yollarda zorlanmayacagım inşallah kızımla gideriz seneye o tarafa

ben kaçtım gelırım yıne yarım saate biter işim inşallah

tmm cnmcmmm .kolay gelsin sana oh güzel tatilll yapacaksınız kızınızla demek bense çalışacağım izne çıkmayı pek düşünmüyorum ,znimi doğum sonrası oğlumla geçireyim diyorum bklm

ben bozcadaya gıttım bu sene cok gslmıs tavsıye ederım denızı tertemız pırıl pırıl
aksam ustude o kdr temız ve serın bı havası var kı hıc klıma bıle calıstırmadık cok gsl uyku cektım ...yakın dıye orayı tercıh ettık tavsıye ederım ...

Selam arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırım karnımda kasık kısmında ve belimde kalktığımdan beri bir ağrı var ve çok halsizlik var üzerimde,kendimi çok şişkin rahatsız hissediyorum, ayağa kalkacak halim yok.ınş. geçer biran önce.Sizler iyisinizdir umarım.
Dün anneme geldik orda kaldık bu gece de buradayız.Annem bakıma alsın bakalım beni,canım annecim benimmm.Bugün yarın çok katılamayacağım aranıza o yüzden.Kendinize çok iyi bakın görüşmek üzre.Tatile gideceklere iyi tatiller şimdiden öpüyorum hepinizii

Güle güle kullansın bebeğin canım inş. güzel günlerde.
Hastane çıkışını kaça aldın acaba ben burda sordum 10parçalı İdil in 65 tl dediler bana çok geldi de.Ankarada sormuştuk 40falandı ben de daha alırım diye almamıştım ordan.Gidersem yine oradan alırım herhalde

Back
X