• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

rabbim iyiliğinizi bozmasın canım.ben ve kızımda iiyiz sıcaklardan biraz bunaldık işte bu kadar.meralcim dün kızıma hastane çıkışı ve alt değişme seti aldım çok şekerler yaaaaa hayran kaldım resmen üzerinde bebek işlemeleri filam çok hoştu.bebettonun ürünüydü toplam 90 tl tuttu

amin hiçbirimizinkini bozmasın cnm.
aldıkların eminim çok güzeldir.inşallah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin etsin.
bebek isşelemli deyince gözümde canlandı birdenopuyorumnanaktan
canım ya eminim herbiri birbirinden daha güzeldir.:emir_bebek:

selam nerimancım
şükürler olsun herşey yolunda.
iyi olmanıza sevindim.

hadi bakalım allah kolaylık versin

sağol canım senin küçük kız nasıl bakalım

hoş geldin nerimancım kızının adıda belli ne güzel benm oğlumun daha ismi yok arkadşlarım yardımcı olurmusunuz bana biraz

evet canım belli benim eğer oğlum olsaydı arda veya burak ismini düşünüyordun

Günaydın uyuyan güzelleropuyorumnanaktan
çok şükür tatil öncesi son gün ve ben çooooooooooook mutluyum:dance::sm_cool::dance::sm_cool:

hepimizin için güzel bir olsun inşallah.hayırlı cumalarkaydirigubbakcemile2

herkese mutlu sağlıklı neşeli günler arkadaşlaaaarrr... :sm_cool:
dün akşam eşimle ev baktık ve birini çok beğendik sanırım artık taşınıcaz, çok mutluyum kıslar ya.. hihoyyyt

günaydınnnnnnnnnn ay evet ben de çok mutluyum:lepi: yarın tatil biz eskişehire kayınpederlere gidiyoz çok özlemişte benidelikafadulden desem yalan olur hehe...bugün ögle arası biraz bakıma gireyim diyorum manikür saç kesim vs..sıkıldım yav alışmışım kokoşluga:dance:

günaydıııııın
çooook güzel bi günnnnnn
herkese hayırlı cumalar olsunn
bugün son gün hatta son bikaç saat 2'de çıkıyorum önce kızımızı görmeye gidicezzz sonrada tatilllllll

arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var..

ben akşamları nefes alamıycak gibi şişiyorum.. zaten normalde de derin nefes alamıyordum ben.. taş kesiliyor karnım.. akşam yemek yemeyeyim, meyveyle geçiştireyim diyorum, illa ki birileri önüme bişeyler getiriyor bende yiyorum..:kedi:
sonra nefesimi alamıyorum.. gazda birikiyor sanırım, üstüne birde kabızlık çekiyorum.. çok fena oluyorum yürümekte bile zorlanıyorum.. ne yapayım ne yiyeyim.. bana bir akıl verin.. ben hiç şişmeden sadece bebeği nasıl beslerim.. bu gidişle nefessiz kalıp düşeceğim bir yere..:1no2:

arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var..

ben akşamları nefes alamıycak gibi şişiyorum.. zaten normalde de derin nefes alamıyordum ben.. taş kesiliyor karnım.. akşam yemek yemeyeyim, meyveyle geçiştireyim diyorum, illa ki birileri önüme bişeyler getiriyor bende yiyorum..:kedi:
sonra nefesimi alamıyorum.. gazda birikiyor sanırım, üstüne birde kabızlık çekiyorum.. çok fena oluyorum yürümekte bile zorlanıyorum.. ne yapayım ne yiyeyim.. bana bir akıl verin.. ben hiç şişmeden sadece bebeği nasıl beslerim.. bu gidişle nefessiz kalıp düşeceğim bir yere..:1no2:

canım ben bugüne kadar sadece 4 kilo aldım nedeni ise acıktıgımda sürekli meyve,sebze ya da limonlu marul yapraları yiyorum inan hiç kabız olmadım daha tavsiyem biraz iradeli olman ve çevrendekilere kibar bir dille bunu açıklaman süt,peynir ve yeşilligini ihmal etme normal yemeklerini de ye pilav ve makarnayı az tüket tavsiyelerinm bunlara.s

günaydınnnnnnnnnn ay evet ben de çok mutluyum:lepi: yarın tatil biz eskişehire kayınpederlere gidiyoz çok özlemişte benidelikafadulden desem yalan olur hehe...bugün ögle arası biraz bakıma gireyim diyorum manikür saç kesim vs..sıkıldım yav alışmışım kokoşluga:dance:

nerde oturuyor kayınpederin cnm

canım ben bugüne kadar sadece 4 kilo aldım nedeni ise acıktıgımda sürekli meyve,sebze ya da limonlu marul yapraları yiyorum inan hiç kabız olmadım daha tavsiyem biraz iradeli olman ve çevrendekilere kibar bir dille bunu açıklaman süt,peynir ve yeşilligini ihmal etme normal yemeklerini de ye pilav ve makarnayı az tüket tavsiyelerinm bunlara.s

teşekkür ederim hayatım buyrunnnnnnnnn bende 4 kilo aldım. limonlu yeşillik önerine bayıldım.. iş yerinde yapamam her zaman ama evde yapmaya çalışıcam burda da meyve yerim.. abur cabur da çok yiyorum ya.. iradeli olmaya çalışıcam..cokacimcoook

teşekkür ederim hayatım buyrunnnnnnnnn bende 4 kilo aldım. limonlu yeşillik önerine bayıldım.. iş yerinde yapamam her zaman ama evde yapmaya çalışıcam burda da meyve yerim.. abur cabur da çok yiyorum ya.. iradeli olmaya çalışıcam..cokacimcoook

rica ederim.ben de devlet memuruyum valla burada herşeyim var akşama kadar limonlu yeşillik:dance: 7 erkekle çalışıyorum tek bayanım keyfim yerinde kimse bana karışmıyor akşama kadar beslenme programımla gidiyorum:lepi:

Back
X