Merhaba kızlar,1 yıldır bu siteye üyeyim ama aranıza yeni katılıyorum...benim minik kızım aralık başında bizimle olacak inşallah..şimdi 22+2 deyiz...yalnız 2 haftadır moralim çok bozuk.plasenta ppreviadan kaynaklanan lekelenmelerim var.8 haftalıkken de olmuştu çok az,1 hafta dinlendim progestan kullandım 12 haftaya kadar,geçti.Çok yoğun çalışıyorum biraz da ayakta kaldım...e stres de var tabi,2 hafta önce tekrarladı lekelenmelerim.doktorumun biri çok korkuttu beni,çok moralimi bozdu,aslında iyi biri...ama 3 gün uyumadık ya bişey olursa diye...yattım hep.haftada 1 de pruluton başladık.kontrolde kanamanın azaldığını ama istirahate devam edeceğimi söyledi.2gün önce de diğerine gittim,o çok moralimi düzeltti,bişey kalmamış sayılır ama kanamaya devam edeceksin plasentan yukarı çekilene kadar dedi.ve çekilecek gibi duruyo dedi..şimdi evde yatıyorum,o kadar sıkılıyorum ki anlatamam...bazen iyiyim bazen kafamda kurup duruyorum...umarım herşey iyi gider de hiç olmazsa 35.haftamıza ulaşırız...beni yalnız bırakmayın,dualarınızı da eksik etmeyin olurmu?inşallah hepimiz aralığın sonunda kucaklarımızda bebeklerimizle oluruz...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: