• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Canım hemen krem sürmeye başla, ben bebe yağı kullanıyorum, başka kremler kullanan arkadaşlar da var. İşe yarar ümidiyle kullanıyoruz. Kaç aylıktın bu arada?

:)))))))))) Canım biz bu listeye nerdeyse Nisan'da başladık. Dediğin gibi bir listemiz var yani. Nehir67 arkadaşımıza mesaj atarsan seni de listeye ekler. Zaten bugün yarın görür mailini.

bende aslında epeydır sızı takıp edıyorum ama fazla bısı yazmadım lısteyı hıc gormedım guncelleyen olmuyor demekkı neyse arkadasımız okudugunda guncelleyecektır ınsdallah sagklıklı sıhattlı hepımız aralık ayını buluruz kızlar benımde rahım agzı boyunda acıklıgımın oldugunu soyledı drum agustos 15 de tekrar kontrolum var ınsallah hersey yolundadır fazla ayakta kalmamaya dıkkat edıyorum ama.rabbım hayırlısıyla bebeıslerımızıde kucagımıza almayı nasıp etsın

slm kızlar gece yola cıkıyorum sonunda amadoyamadım aıleme ALLAHım saglık sıhhat versinde ben özlemeye razıyım geldım gelelı rahatsızlandı annem cok üzüldüm ama hayırlısı napım

Günaydın kızlar ben nasıl rapor alabilirim ramazanda 15 gn rapor almak istiyorum bu işyerine problem yaparmı benim gibi olanınız varmı aranızda?

Günaydın herkese tatilciler dönmeye başlamış yavaş yavaş.
Ben de cuma günü ayrıntılı ultarason çektirdim sonunda. Çektirene kadar da ömrümden ömür gitti. Doktor dur bir sakin ol demekten helak oldu. Çok şükür her şey yolundaymış. Kistler geçmiş. Bakılabilecek bütün fonksiyonları da gayet iyiymiş bebişin en sonunda birkaç saniye de olsa bebeğimin yüzünü dört boyutluda görebildim. Uyuz doktor hemen kapattı ama ekranı. Neyse ki cd verdi sonradan. Orada üç tane resmi var yüzünün. Açıp açıp bakıyorum sürekli.

Ben de cuma günü ayrıntılı ultarason çektirdim sonunda. Çektirene kadar da ömrümden ömür gitti. Doktor dur bir sakin ol demekten helak oldu. Çok şükür her şey yolundaymış. Kistler geçmiş. Bakılabilecek bütün fonksiyonları da gayet iyiymiş bebişin en sonunda birkaç saniye de olsa bebeğimin yüzünü dört boyutluda görebildim. Uyuz doktor hemen kapattı ama ekranı. Neyse ki cd verdi sonradan. Orada üç tane resmi var yüzünün. Açıp açıp bakıyorum sürekli.

Hadi gozun aydin Ebrucum . Saglikla almak nasip eder insallah Allah hepimize bebisleri

canım gözün aydın.. ne mutlu sana.. İnşallah sağlıcakla tamamına erdirsin ALLAH

Şeniz napıyosun bakim sen dünür???kaydirigubbakcemile5

Dunurcum tatildeydik kizimla :) Cumartesi donduk . Daha motive olamadim . Bi an hep tatil yapcakmisim gibi hissetmeye baslamistim nedense . Sanki hayatimin bundan sonra boyle surcek gibi . Ama bugun ise baslayinca anladim oyle olmadigini :) Sen nerelerdesin gozukmedin bi sure

kızlar çok çarpıntı var, bayılacak gibiyim.. elim ayağım dökülüyor.. geçen günde böyle olmuştum.. nefesimde çok daralıyor..düştüm düşücem yani o derece.. vicdansızlara desem izin de vermezler ki bana.. off:bbo:

kızlar çok çarpıntı var, bayılacak gibiyim.. elim ayağım dökülüyor.. geçen günde böyle olmuştum.. nefesimde çok daralıyor..düştüm düşücem yani o derece.. vicdansızlara desem izin de vermezler ki bana.. off:bbo:

canım olurmu hiç öyle şey kötüyüm de ve git.Hatta direk doktora git bildiğim kadarıyla çarpıntıda pek iyi bişey değil

tatilciler geldinlermi yavaşl yavaş.oh be kimsecikler yoktu sitede.diğer arkadaşlarda haftaya gelirler herhalde.topiğimiz eskisi gibi şenlensin.nu arada bizim liste ne durumda en son sanki kızlar geçmişti.nehirde tatilde sanırım

Dunurcum tatildeydik kizimla :) Cumartesi donduk . Daha motive olamadim . Bi an hep tatil yapcakmisim gibi hissetmeye baslamistim nedense . Sanki hayatimin bundan sonra boyle surcek gibi . Ama bugun ise baslayinca anladim oyle olmadigini :) Sen nerelerdesin gozukmedin bi sure

tatildeydim dünür yerimseniben hiç dönesim gelmedi yeminle :gitme:

hamileliğe bağlı tetkik ve muayeneler için izin vermek yasal olarak zorunlu arkadaşım
kalk hemen bir doktora git tansioynunu falan ölçtür ve açıkça rapor istediğini söyle arkadaşım:olmaz:

canım olurmu hiç öyle şey kötüyüm de ve git.Hatta direk doktora git bildiğim kadarıyla çarpıntıda pek iyi bişey değil

a.s öznur doğru söylüyor aslolan senin ve bebğin sağlığı direnme kalk doktora git meybon

tatilciler geldinlermi yavaşl yavaş.oh be kimsecikler yoktu sitede.diğer arkadaşlarda haftaya gelirler herhalde.topiğimiz eskisi gibi şenlensin.nu arada bizim liste ne durumda en son sanki kızlar geçmişti.nehirde tatilde sanırım

geldik valla :bbo: ama pişmanım git deseler hemen giderim gerikaydirigubbakcemile4

Back
X