• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

tatilciler geldinlermi yavaşl yavaş.oh be kimsecikler yoktu sitede.diğer arkadaşlarda haftaya gelirler herhalde.topiğimiz eskisi gibi şenlensin.nu arada bizim liste ne durumda en son sanki kızlar geçmişti.nehirde tatilde sanırım

geldik fatmacım ama hiç gelesim yoktu valla insan burcununda dediği gibi sanki hiç çalışmamışım daha önce hep böyle yaşıyomuşum sanki :))
bende yaptırdım detaylı ultrasonu hiç parada vermedik güzel oldu yani:)) herşeyde normalmiş kız olduğuda kesinleşti bebişin içimiz rahatladı yani her bakımdan.

meybon gitti galiba CADIARZU

arkadaşlar yardımınız için sağolun, ben ve bebeğim çok önemli biliyorum ama inanın randevum olduğu gün bile surat yapıyolar, içeri geçip dinlendim biraz uzandım çaktırmadan.. çarpıntım geçti şuan.. ama halsizliği kaldı tabi.. ayın 12 sinde olan randevumu yarına aldım.. yarın medical park göztepe hastanesine gidicem ilk defa, iyi çıkarsa orda devam etmeyi düşünüyorum.. burası hakkında bilgisi olan varmı? dr. mehtap hanım..

arkadaşlar yardımınız için sağolun, ben ve bebeğim çok önemli biliyorum ama inanın randevum olduğu gün bile surat yapıyolar, içeri geçip dinlendim biraz uzandım çaktırmadan.. çarpıntım geçti şuan.. ama halsizliği kaldı tabi.. ayın 12 sinde olan randevumu yarına aldım.. yarın medical park göztepe hastanesine gidicem ilk defa, iyi çıkarsa orda devam etmeyi düşünüyorum.. burası hakkında bilgisi olan varmı? dr. mehtap hanım..

biraz daha iyi olmana sevindim ama ihmal etme tabi
bende bebek düşünmeye başladığımızda ilk mehtap hanıma gitmiştim tavsiye üzerine ama hiç memnun kalmadım. çok soru sorduğumu söyledi ve beni tersledi hastasına nasıl davranması gerektiğini bilmiyo bence.. smear testi yapmıştı onu bile almadan terkettim hastaneyi...
biraz olumsuz oldum galiba ama böyle hoş olmayan bişey yaşamıştım orda bilmeni istedim..

kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Kızlar yemmekteydım bende Şımdı geldım.ıyıce dınlenseydınız tatılde.ben kararsızım tatıle Çıkıp Çıkmamakta hala.bklm .

[sıze="2"]kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2[/sıze]

bende hemen aldırıyorum bizim kızlara.

slm kızlar nasılsınız bakalım.benim bebek kıpır kıpır 2 dakika durmuyor.

bu arada bende yay burcuyum cok isterdim bebişim aralık doğumlu olsun bi yay olsun ama denk gelmedi 14 aralıkta doğacak bebekler varmı yaaa ben 14 aralıklıyım cocuklarınızı 1 ocak yazdırın bos bosuna br yas alıo sonra cok sıkınTısı oluo :)

cnm bunun markası ultra primada aktif bebe uyu ve oyan gibi çeşitleri varya hangisiydi bu yenidoğanmı yazıyor sadece

yen doğan prematüreler için olanı tatlım o 2 5 kilo normal bebekler için yeni bebk new baby dier adıda 3 6 kg için olanı olcak yeni doğan alma prematüreler için ok opuyorumnanaktan

Kızlar bebişler için alışverişe başladınızmı ben bebek mevlüdü, battaniye 2 tane,tulum ve çorap aldım beşiğide kayrola olanlardan almak istiyorum 12 yaşına kadar yatanlardan malum dierleri çok büyük ALLAH muhafaz düşer falan bebişlerimiz biraz ufak olsun siz neler aldınız ne yapmayı düşüyosunuz??

Bide rapor alsak arkadaşlar ekimin sonunda izine çıkıyorum ben ve aralık 18 doğum inş.ALLAH bide ramazanda gittikçe zor olacak YEMEK YıĞEBıLECEK ORTAMDADEĞıLıM ECZANEDE HERKES ORUÇLU BENıM YEMEM OLMAZ NEYAPICAZ KIZLAR

bende migrosdan almıştım 1 pakettı üzeri sarı olan ve 2 yazıyor..bugun cıkısda gideyimde yine alayım :)))yetmez artık bez

selam kızlar nasılsınız
bakıyorum alışverişler hızlanmış ben daha hiçbişey almadım
hızlısınız valla bezini bile alıyorsunuz tebrikler alkisalkisalkis

kızlar göbeğimin altında bir ağr var sabahtan beri geçmedi yürütmüyor beni kıvrılıp kalıyorum sizdede varmı böyle ağrı

selam kızlar.Ben 19 haftalık hamileyim.Doğum 27 aralık dedi doktorum.Bu cuma ayrıntılı ultrason çektiricem.her gittiğimde çok heyecanlanıyorum.Umarım iyidir endişesi taşıyorum.allaha şükür hep iyi giitti.Bu cuma 1 saatlik bi ultrason olucakmış.Onu dah çok görücem.Bu arada ben bi kız annesi olucam.Bu arada kızım oğlak burcu olucakmış.Benim hiç tanıdığım yok burçtan iyimidir oğlak burçları?:CüvCüv:

Back
X