• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın ve hayırlı kandiller
nasılsınız arkadaşlar yavrucuklar nasıl?

sanada hayırlı kndiller bilge
nasılsın ogluşun nasıl uzun zamandır görüşemedik bir tatile çıktın gelmek bilmedın :)sonra sanırım sen geldin biz gittik tatile
ben ve kızım iyiyiz maşallahımız var

sanada hayırlı kndiller bilge
nasılsın ogluşun nasıl uzun zamandır görüşemedik bir tatile çıktın gelmek bilmedın :)sonra sanırım sen geldin biz gittik tatile
ben ve kızım iyiyiz maşallahımız var

:nazar: taşıyosun di mi? ben bileklik halinde taşıyorum valla kaydirigubbakcemile3 kimin niye nazarı değecek onu da bilmiyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım :utangac:
ben geldim sizler gittiniz pelincim oğluşum iyi dünden bu yana tekmelemeye başladı :roflol: ama günde sadece bir kez benim hissedebildiğim artık şişkoluğumdan mı kaynaklı benimki mi tembel bilmiyorum :utangac: olsun ben buna da razıyımopuyorumnanaktan
pazartesi detaylı ultrason var onu da bitirirsek hayırlı haberlerle alışveriş yapıcam birazkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin nevin
bende birsürü alışveriş yaptım tatilde sorma ..
senin bebişin odası bile hazır desene.

odayı sırf babasıyla hazırlamak içindi bütün gayem gitcek ya o duyguyu tatsın istedim cok güzel oldu..bir yatagın basına dönence lazım :)))okadar bide biz yatagı oyun parkı şeklinde almadık büyüyen yataklar varya belix in ondan aldık..acaba oyun parkı şeklindemı alsak diye sonradan düşünemedıkde deil ..ana kucagını hafırlerden aldım :icecream:

meybon nasıl oldun???

ay canım benim sorduğun için teşekkür ederim ya...sen nasılsın? bebiş nasıl? ben iyiyim çok şükür.. dün dr. gittik teyzesi oğlumun yüzünü gördüm.. aynı babası dedi dr. :roflol:boyu 19 cm 318 gr mış.. aşılarını yaptır dedi.. sonrada ayrıntılı inceleme için bi yere yönlendirdi.. 26. haftada tekrar gel dedi.. boyu biraz kısa gibi geldi bana sence nasıl teyzesi..

Kızlar benim bebeğimin kontrolü 11 inde gidicezs inşaallah VE kalp ekosu için dr.gün verecek doppler dedi ve nasıl yapılıyo o kızlar...

ay canım benim sorduğun için teşekkür ederim ya...sen nasılsın? bebiş nasıl? ben iyiyim çok şükür.. dün dr. gittik teyzesi oğlumun yüzünü gördüm.. aynı babası dedi dr. :roflol:boyu 19 cm 318 gr mış.. aşılarını yaptır dedi.. sonrada ayrıntılı inceleme için bi yere yönlendirdi.. 26. haftada tekrar gel dedi.. boyu biraz kısa gibi geldi bana sence nasıl teyzesi..

maşallah oğluşuna..
doktor nasıldı canım memnun kaldınmı

maşallah oğluşuna..
doktor nasıldı canım memnun kaldınmı

vallahi çok memnun kaldım inşallah hep iyi olur böyle.. ilgili tatlı dilli ve güler yüzlüydü.. hastanede güzel, oda insanı rahatlatıyo çünkü.. ultrason cihazı filan iyiydi.. ben ona bile dikkat ediyorum.. şimdiye kadar gittiğim yerler de kalbini normal kontrol esnasında dinletmemişlerdi.. sadece ikili testte dinlemiştim.. 4 boyutlu resmini de verdi bize.. inşallah doğumda orda olacak..:dance:

allah hepsini nazarlardan saklasın :Saruboceq:
valla boyu konusunda ne söylesem yalan be arkadaşım... doktorların normal kabul ettiği sınırlar var doktorun normal diyorsa bunu kabul etmek lazım, her bebeğin kendi temposu var sonuçta hepimizin olduğu gibi yerimseniben anne babanın ve 7 sülalenin boy ve yapı özellikleri sözkonusu malum onun için bence takma ben de sürekli sizlerden takip edip takıyordum mesela... millet tekme hissediyor benimki neden tekmelemiyor falan diye :kedi: sonra biraz okuyunca her insanın (bizimkiler de insan neticede) kendi temposu olduğu gerçeği çıktı karşıma ve dedim ki "evet cevap budur. benim oğluşumun temposu da bu olacak" ben bunu kabullendim ve iki gün sonra tekmeyi yedim kaydirigubbakcemile3 onun için 19 olmuş 29 olmuş hiç önemli değil, doktor normal ve sağlıklı diyorsa bırak 19 oluversin :emir_bebek:

Kızlar benim bebeğimin kontrolü 11 inde gidicezs inşaallah VE kalp ekosu için dr.gün verecek doppler dedi ve nasıl yapılıyo o kızlar...

doppler dediği renkli ultrason benim bildiğim kadarıyla o da sadece aletin farklı olması demek orada atar damarla toplar damarın rengi farklı görünüyor biri mavi biri kırmızı ama hangisi hangisi bilmiyorum :utangac: o da kalp odacıklarının sağlıklı çalışmasını kontrol etmek adına uygulanan rutin bir yöntem yerimseniben

Bende 2 hafta öncesine kadar bebeğim hiç hareket etmiyor diye üzülüyordum, şimdi sabah o uyandırıyor, gece uyutmuyor:) Bir anda neye uğradığımı şaşırdım:)

Bende 2 hafta öncesine kadar bebeğim hiç hareket etmiyor diye üzülüyordum, şimdi sabah o uyandırıyor, gece uyutmuyor:) Bir anda neye uğradığımı şaşırdım:)

ama sevincinden de yere göğe sığamıyorsundur di mi kaydirigubbakcemile3 bir iki haftaya kalmaz biz de öyle oluruz herhalde :1rolleyes: benimki şimdilik günde bir kere tepiyor misal :emir_bebek:

Merhabalar,
Yazılanları okudum hemen çıkıyorum. Kandiliniz mübarek olsun. Allah isteyip de çocuk sahibi olamayanlara da hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Back
X