• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Bende kız olursa diye aşağıdaki listeyi yapmıştım ama bizimki erkek çıktı:) O nedenle hala isim arayışlarımız sürüyor. Belki kız annelerine yardımcı olur diye yazıyorum.

Sera
İzge
İzgü
Balım
Bürge
Dilge
Itır
İmge
Mina
Özil
Tüzün
Vera

değişik isim seviyorsunuz belli ki :1rolleyes: anlam olarak belirli bir isteğiniz var mı:1rolleyes:

bende kız olur dıye sudenaz demıstım ama erkek mıs doruk olacak ınsallah:nazar:

ben eski isimleri daha çok seviyorum tabii zevk meselesi benim kızım olacak ve adını zeynep koyacağım erkek olsaydı rahmetli kayınpederimin adı ata

bugün 19+6 arkadaşım yarın 21. haftaya giriyoruz sen?

selam napalım sıcaklarla boğuşuyoruz sen napıyorsun? döndün mü nasıl gidiyor her şey??

bugün 22 haftalık oldum canım ama bende akşam ve bugün hissedemedim bebeğimin hareketlerini...

bugün 22 haftalık oldum canım ama bende akşam ve bugün hissedemedim bebeğimin hareketlerini...

sıcaktan baygın uyuyodur belki CADIARZU bir de her gün aynı şekilde hareket etmez derler ama yine de yarına kadar yine bir şey hissetmezsen git bi baktır istersen

ben çıkıyorum yarın görüşürüz
tekrar hayırlı kandiller hepinize

hayırlı kandiller pelincim ben de kaçıcam ufaktan görüşürüz yarın kaydirigubbakcemile4

değişik isim seviyorsunuz belli ki :1rolleyes: anlam olarak belirli bir isteğiniz var mı:1rolleyes:

Türkçe olması önemli benim için aslında, anlamı tabiki öneli ama şu anlamda olsun diye de bir ısrarım yok:)

Çok zor isim bulmak, hele birde bulduğun isme büyükler burun kıvırınca insanın keyfi kaçıyor. O nedenle bulduğumuz isimleri kimseye söylememe kararı aldık, böylece doğduğunda adı şu deriz herkes o hengamede gülerek karşılar :)b

Türkçe olması önemli benim için aslında, anlamı tabiki öneli ama şu anlamda olsun diye de bir ısrarım yok:)

Çok zor isim bulmak, hele birde bulduğun isme büyükler burun kıvırınca insanın keyfi kaçıyor. O nedenle bulduğumuz isimleri kimseye söylememe kararı aldık, böylece doğduğunda adı şu deriz herkes o hengamede gülerek karşılar :)b

valla bizimki Umut olacak, Arda, Utku, Onur, Demir, Doruk, Levent gibi isimleri severim ben mesela... aklıma gelen olursa yazarım yine sana kaydirigubbakcemile2

valla bizimki Umut olacak, Arda, Utku, Onur, Demir, Doruk, Levent gibi isimleri severim ben mesela... aklıma gelen olursa yazarım yine sana kaydirigubbakcemile2

Umut çok güzel isim ama kuzenimin ufaklığa koyduk. Aile kalabalık olunca ve nedense hep erkek bebek doğunca bize isim kalmadı:(

OOOOOOOOOOOf arkadaşlar çok daralıyorum bebşimin oğlumun hareketlerinide hissetmiyorum hava sıcak nasıl rahatlıcam beeeeen

Son düzenleme:
Back
X