Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim düşündüğümüz isimler; Umut, Mert,Mete,Tuna,Baran,Melih,Utku.Daha kararsısız ama Mert şimdilik ağır basıyor. Ben de yeni fikirlere açığımopuyorumnanaktanBen Ilgaz olsun istiyordum ama anlayamadığım bir şekilde genel bir veto yedi![]()
Ben yine hastaneye gidiyorum . Cogalmaya basladi bu lekelenme ya
Ben yine hastaneye gidiyorum . Cogalmaya basladi bu lekelenme ya
kızlaaar, nasılsınız? hepinizin kandili mübarek olsun. tam 1 ay oldu ya girmeyeli.. hepinizi çoook özledim!!
bursadayım ben de. acaip gelişmeler var bebişimle bende.. muhakkak sizde de öyledir. kıpır kıpır her daim. 28 cm. olmuş, 548 gr. ağırlığı da.. az önce çıktık dr.dan. bi aksilik yok çok şükür. her şey yolunda. umarım hepinizin de sağlığı huzuru yerindedir...
hepinizi çooook öpüyorum..
bu arada bizim alışveriş bitti =))) maşalllahımız var =)
muck muck yavru kuşlarım .... !!!!
arkadaşlar birşey soracağım.bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum yukarıda olması gerekmiyor mu.korktum .sizlerinde mi böyle
günaydın arkadaşlar nasılsınız baklmmm.herkese huzurlu sorunsuz bir gün diliyorummm
kızlaaar, nasılsınız? hepinizin kandili mübarek olsun. tam 1 ay oldu ya girmeyeli.. hepinizi çoook özledim!!
bursadayım ben de. acaip gelişmeler var bebişimle bende.. muhakkak sizde de öyledir. kıpır kıpır her daim. 28 cm. olmuş, 548 gr. ağırlığı da.. az önce çıktık dr.dan. bi aksilik yok çok şükür. her şey yolunda. umarım hepinizin de sağlığı huzuru yerindedir...
hepinizi çooook öpüyorum..
bu arada bizim alışveriş bitti =))) maşalllahımız var =)
muck muck yavru kuşlarım .... !!!!
gunaydın cnm dun senden bahsettim eşime
benım eşim safra kesesı ameliyatlarına giriyordu 5-6 sene önce
hlk tabiriyle kameralı ameliyat denılen laporoskopi setlerini kurup çalıştırıyordu
mide sorunu çok yaşıyor olması lazım safra kesesınde taş kum ne varsa dedi midesi bulanır yanar batar rahatsız eder midesi dedi