Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi cnm bulantım yok şükür sadece ekşime var. ay umarım öyledir cnmm.olasın ya birde hamileliğin üstine safrayla uğraşmayayım müdehalede edilemiyormuş bende ilaç kullanma taraftraı değilim ağrı kesici kullanırsın ddemişti doktor.ama kullanmam ben onuda.sağol pelincimmm.
Gunaydin kizlar. Dun gittim doktora NTS miydi ona bagladilar hem kizimin kalp atislari icin hem rahimde kasilma var mi diye . Cok abarti bir kasilma cikmadi. Yorgunluktan , stresten gibi bi nedenden oluyormus . Cok fazla yok ama bugunde ufak toplu igne basi kadar bi iki damlacik gelmis. 1-2 gun dinlen dedi. Evdeyim simdi.
gunaydın mustakbel annışler .pelin hos geldın fatamcım gecmıs olsun safrada tas olsa buyuk sıkıntılar yasarsın dıye tahmın edıyorum umarım yoktur tekrardan gecmıs olsun.
Gunaydin kizlar. Dun gittim doktora NTS miydi ona bagladilar hem kizimin kalp atislari icin hem rahimde kasilma var mi diye . Cok abarti bir kasilma cikmadi. Yorgunluktan , stresten gibi bi nedenden oluyormus . Cok fazla yok ama bugunde ufak toplu igne basi kadar bi iki damlacik gelmis. 1-2 gun dinlen dedi. Evdeyim simdi.
kızlaaar, nasılsınız? hepinizin kandili mübarek olsun. tam 1 ay oldu ya girmeyeli.. hepinizi çoook özledim!!
bursadayım ben de. acaip gelişmeler var bebişimle bende.. muhakkak sizde de öyledir. kıpır kıpır her daim. 28 cm. olmuş, 548 gr. ağırlığı da.. az önce çıktık dr.dan. bi aksilik yok çok şükür. her şey yolunda. umarım hepinizin de sağlığı huzuru yerindedir...
hepinizi çooook öpüyorum..
bu arada bizim alışveriş bitti =))) maşalllahımız var =)
muck muck yavru kuşlarım .... !!!!
hoşbulduk cnm nasılsın bebiş nasıl
GÜNAYDIN KISLAARRRR !:teytey:
valla bomba gıbı makınelı sureklı vuruyor tık tık ....masallah nazar deymesın ama gormek ıcın sabırsızlanıyorum cık ozledım dr randevusu yaklastıkca heyecan basıyor ve gunler gecmıyor bırturlu
kızlar merhaba napıyosunuz bakem. benim işlerim acayip yoğun ama sizi çok özledim hemen kaçamak yapıyım dedim. umarım herkes iiyidir. ben gıda zehirlenmesi yaşadım geçen günlerde ama bebeğimde bende iyiyiz şuan. şeker yüklemeside yaptırdım o da i çıktı. çok şükür herşey yolunda. bugünde magnezyum ilacına başlıcam bacaklarımda kramplar başladı bağırtıyo valla sabahları. sizler nasılsınız
kızlar merhaba napıyosunuz bakem. benim işlerim acayip yoğun ama sizi çok özledim hemen kaçamak yapıyım dedim. umarım herkes iiyidir. ben gıda zehirlenmesi yaşadım geçen günlerde ama bebeğimde bende iyiyiz şuan. şeker yüklemeside yaptırdım o da i çıktı. çok şükür herşey yolunda. bugünde magnezyum ilacına başlıcam bacaklarımda kramplar başladı bağırtıyo valla sabahları. sizler nasılsınız
baharcım hoşgeldin canım bebişinle ii olmanıza sevindim.kramp sorunu bende de var özellikle gece oluyo benim sanki felç olur gibi ayyyy çok kötü oluyo ama uykumu bölüyo belirli süre sonra geçiyo.şeker yükleme derdinden kurtulmuşsun gözün aydın canım darısı başımıza benim şeker testi de 24 ağustosta inşalllah sorun çıkmaz
çok geçmiş olsun baharcıgım
biz kızımızla iyiyiz
sen ve kızınında şuan iyi olmasına sevindim
benımde şeker yuklemem iyi çıktı çok şukur iyi haberler alıyoruz artık
birdahakı kontrolune ne zaman gel dedı cnm