Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağustos sonu eylül başı gibi gel dedi cnm. sen ne zaman gideceksin. pelin kızım 530 gr olmuş. dr ii dedi senin ne kadar olmuş. bazılarından duyuyorum daha fazla az mı besliyorum kuzumu acep
ağustos sonu eylül başı gibi gel dedi cnm. sen ne zaman gideceksin. pelin kızım 530 gr olmuş. dr ii dedi senin ne kadar olmuş. bazılarından duyuyorum daha fazla az mı besliyorum kuzumu acep
ben 24unde gitmiştim en son 384 gr.dı o zaman cnm
senle aynı bızım satlarımız ama sen 4unde gittin dimi en son doktora
bu arada ben 7 kılo aldım basından beri sen ne alemdesin bahar
23. haftadayım cnm
günaydınnnnnnnnn
ya da iyi öğlenler mi demeli lülülülülülü
günaydınnnnnnnnn
ya da iyi öğlenler mi demeli lülülülülülü
burcu canım dün senin için çok üzülmüştüm gerçekten çok şükür iyiymişsin yorma kendini cadıııııııı bak saçını başını yolacam hakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile sık dişini şuracıkta kaç ayımız kaldı şekerim aaaaaaaaa
Gunaydin kizlar. Dun gittim doktora NTS miydi ona bagladilar hem kizimin kalp atislari icin hem rahimde kasilma var mi diye . Cok abarti bir kasilma cikmadi. Yorgunluktan , stresten gibi bi nedenden oluyormus . Cok fazla yok ama bugunde ufak toplu igne basi kadar bi iki damlacik gelmis. 1-2 gun dinlen dedi. Evdeyim simdi.
kızlar merhaba napıyosunuz bakem. benim işlerim acayip yoğun ama sizi çok özledim hemen kaçamak yapıyım dedim. umarım herkes iiyidir. ben gıda zehirlenmesi yaşadım geçen günlerde ama bebeğimde bende iyiyiz şuan. şeker yüklemeside yaptırdım o da i çıktı. çok şükür herşey yolunda. bugünde magnezyum ilacına başlıcam bacaklarımda kramplar başladı bağırtıyo valla sabahları. sizler nasılsınız
bilgecim hoşgeldin canım hem günaydın hem de iyi öğlenler canım nasılsın
kızlar merhaba napıyosunuz bakem. benim işlerim acayip yoğun ama sizi çok özledim hemen kaçamak yapıyım dedim. umarım herkes iiyidir. ben gıda zehirlenmesi yaşadım geçen günlerde ama bebeğimde bende iyiyiz şuan. şeker yüklemeside yaptırdım o da i çıktı. çok şükür herşey yolunda. bugünde magnezyum ilacına başlıcam bacaklarımda kramplar başladı bağırtıyo valla sabahları. sizler nasılsınız
Dun servisle ise giderlen oldu . Defalarca uyarmama ragmen cok kotu kullandi. Bir ara oyle zipladim ki sanci saplandi kasigima . Ondan oldu % 90 .