• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

maşallah canım iyi sabretmişsin 9 yıl ondana sonrada baya hızlı davranmışsın bebiş için bir yıllık evliyken bide bebişiniz olacak ne güzel

ay sorma bana kadındogumcunun tekı demezmı evlenmeden 6 ay önce falan sen çok ugrasırsın 1 yıl olmzsa tup bebege başlarız çok az yumurtalık sayın var diye agla agla ben
çocugum olmayacakı mı benım dıye.9 yıl bekledık evlenmek için bebiş içinde çok bekleyecegız sandım ama Allahım çok şükür dualarımı kabul ettıde hemen ertesi ay hamıle kaldım öznurcugum

slm arkadaşlar taşınma nedeniyle uzun zamandır giremiyorum sizleri çok özledim ne kadar ilerlemiş topiğimiz böyle daha evde net yok inş en kısa zamanda görüşürüz kendinize ve bebeişlerinize çok ii bakın

umarım halletmışsındır işlerini çok yormadn kendını
en kısa zamanda net baglat beklıyoruz aramıza

e daha neyini düşünüyosun kaydirigubbakcemile3 ama şort küçük değil mi halı saha ayakkabısı falan düşün istersen fisfisfis

hoşgeldin sen de çabuk geri gelirsin inşallah vereliniortak

Evet canım şort da küçük geldi bana da.Ayakkabılarına bakayım da ozaman karar vereyim.çok iyi bir fikir verdin çok teşekkür ederimyerimseniben

Tabi tabii görürsem söylerimlülülülülülükaydirigubbakcemile3
Şaka canım çok doğru söylüyorsun ozaman gelince, iyice şişince de biran önce doğsun diye bekleriz sanırım.Bir de ben çok sabırsızım heran geldi gelecek diye bekleyebileceğimi sanmıyorum sezaryeni biraz da ondan istiyorumyerimseniben

bende de o var bileyım ben tarıhı hazır olayım istyrm birde

renklı ultrason varya 3 mu 4 boyutlu mu ne denıyor
ona girmek istyrm ama doktor 29.haftada daha net görursun bebişin yuzunu dedi
sizin bir bilginiz varmı yada girdinizmi hiç

Canım bir gün varmış aramızda.Sizin de yeniymiş.Ne zor erkeklere hediye almak ben çok zorlanıyorum:sinifsinif:

ben girdim cnm hemde 18 haftalıkmıydım ne yüzüde tam netti hemde herşeyi netti. hatta belli bir haftadan sonra görüntü netliği azalıyormuş hem bebek büyüyo hemde su azaldığı için görüntü azalıyomuş sanırım 28 . haftaya kadardı ir bak internetten bende bir bröşür vardı öyle yazıyordu 16- 24 mü 28 m, hatırlayamadım tam

ben girdim cnm hemde 18 haftalıkmıydım ne yüzüde tam netti hemde herşeyi netti. hatta belli bir haftadan sonra görüntü netliği azalıyormuş hem bebek büyüyo hemde su azaldığı için görüntü azalıyomuş sanırım 28 . haftaya kadardı ir bak internetten bende bir bröşür vardı öyle yazıyordu 16- 24 mü 28 m, hatırlayamadım tam

ay bakayım hemen olmazsa önumuzdekı hafta giderim girmeye

Evet canım şort da küçük geldi bana da.Ayakkabılarına bakayım da ozaman karar vereyim.çok iyi bir fikir verdin çok teşekkür ederimyerimseniben

sen fikri kendi kendine verdin aslında şekercim yerimseniben

ay bakayım hemen olmazsa önumuzdekı hafta giderim girmeye

sabırsız gördüm seni pelin? sırnaşık şey can tatlılığı falan değil acelecilikten sezaryen istiyosun sen belli ki naniknanik ben pazartesi detaylı ultrasona giriyorum orada görücem inşallah opuyorumnanaktan ama kayıt almıyolarmış yaaaaaa çok sinir oldum :olmaz::umursamaz:

sen fikri kendi kendine verdin aslında şekercim yerimseniben

sabırsız gördüm seni pelin? sırnaşık şey can tatlılığı falan değil acelecilikten sezaryen istiyosun sen belli ki naniknanik ben pazartesi detaylı ultrasona giriyorum orada görücem inşallah opuyorumnanaktan ama kayıt almıyolarmış yaaaaaa çok sinir oldum :olmaz::umursamaz:

ay ne guzel ya bebişini göreceksın inşallah iyi haberlerinle döneceksın cnm
valla sabırsızlıkta var tabi bilge ama can tatlılıgıda çok bende eşim atıyorm ayagını vuruyor biryere acıdımı dıyorum sen olsan çoktan aglamıştın dıyor :)
detaylı ultrasonda bebişi çok degişik incelıyor omurga kalp böbrek falan anlamıyorsun zaten neresı ne dıye göruntu bızım anlayacagımz gibi degil
daha sonrada işi bitince doktorun bana gösterdi kızımı net olarak ben istedim de öyle gösterip fotosunu verdi

ay ne guzel ya bebişini göreceksın inşallah iyi haberlerinle döneceksın cnm
valla sabırsızlıkta var tabi bilge ama can tatlılıgıda çok bende eşim atıyorm ayagını vuruyor biryere acıdımı dıyorum sen olsan çoktan aglamıştın dıyor :)
detaylı ultrasonda bebişi çok degişik incelıyor omurga kalp böbrek falan anlamıyorsun zaten neresı ne dıye göruntu bızım anlayacagımz gibi degil
daha sonrada işi bitince doktorun bana gösterdi kızımı net olarak ben istedim de öyle gösterip fotosunu verdi

ay inşallah yaaaaaaa çok sabırsızlanıyorum temiz raporunu almak için :Saruboceq:

hayırlı olsun hoşgeldin
anlat bakalım kaç haftalık bebiş kızmı erkek mı
kaç kilo aldın basından beri (ben takılı kaldım bu kılo işine :) )

ay pelin takılma bukadar senle aynı gidiyoruz merak etme
sen kaç kilo ile hamile kaldın
ben 57 idim şuanda 64'üm

Back
X