gunaydın mustakbel anneler nasılsınız ? kılo problemı bendede var galıba odem olmaya basladı bu hafta kontrolumuz var hersey netlık kazanır herhelde tartıya cıktıgımda her seferınde degıdık kılo da cıkıyorum ınsallah ters bır durum ıfade etmez ...gecen ay 600 gram almıstım bu ay ıse tam 3 kılo aldım gıbı gozukuyor boyle gıderse kocaman bır top halınde doguma gırecegım20 haftada laıdıgım kılo 11 kılo oldu
ya sorma 1,5 yazmışlar 2 yazmışlar. bende tam 9 kilo aldım..olcak iş değil walla mafoldumben
Kilo problemi bende de var . 7 kg aldim baslangictan beri. Acikcasi hic takilmiyorum . Olabilir hamileyim can tasiyorum . Dogumdan sonra hem kizimin hem benim sagligim yerimde olsun verilir hepsi. Zaten eminim ki dogumdan sonra kosturmaktan bidiklarin pesinde kosmaktan kaldigimiz kilodan daha bile zayiflariz alkisalkisalkis
Selam arkadaşlarr.Nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür oğlumla.Bugünlerde pek giremiyorum nete.Şu kilo meselesine gelince de ben de 5kilo aldım dr.çok deyip duruyor ama napayım eskisinden farklı yemiyorum aslında sadece süt içiyorum sabah akşam o da olacak tabiki.Ama kilo alınıyor işte napalım canım:gitme: