selam arkadaşlar. iyi pazarlar. nasılsınız nasıl geçiyor hafta sonu? izmir çok sıcak. açtık klimayı tıkıldık eve. yat kalk saatbu saat oldu bile.
canım benim çok geçmiş olsun. berkay doğduğundan beri çok sık üsye oldu ama hep ağbisinden bulaştı. bir de reflüsü varmış o tetikliyormuş. ben de çok isterim canım. uygun bir zaman belirleyelim de görüşelim.
düzelir canım bizim de oluyor dönem dönem. neyi severek yiyorsaonu veriyoruz biz. sonra normale dönüyor.
sıcağa yakın suya ya da çayıma damlatıyorum yazmıştı. ama kaç damla olduğunu unuttum ben de
hoşgeldin canım. geçmiş olsun neyi var annenin burcu?
valla o saatte berkay paşanın kahvaltısını yediriyorudum. 6 buçukta kalktı beyfendi bu sabah. akşam sahile gitmiştik. serin serinolunca orada 9 da bir uyudu 12 de geldik ondan sonra uyu uyan uy uyan sabah 6 buçukta dikildi. neyseki 12 de bir uyuduk beraber ikibuçuğa kadar çok iyi geldi.
cnmm toprak ın 1,5 aylıkken poposunda apse çıktı 4-5 ay oldu geçmemişti.en son cerrahlar ameliyatla temizleyelim dediler ama ondan önce araştırma yaptılar neden kaynaklı diye kan tahlillerinde tesdüfen bağışıklık sistemindeki igg si düşük çıktı.bu değer düşük çıkınca immün yetmezliği diye bir hastalık oluyormuş ivig diye bir sserum takıldı sonra 2 ay sonra tekrar baktılar yine düşük çıktı ay başında yine taktılar bklm ne olacak bilmiyoruım kan o proteini üretmiyormuş ama bu rtahatsızlıkla ilgili hiç bişey s, yok.normöal de bu değer düşük olan çocukla<ar çok fazla üst solunum yolu hastası oluyormuş toprak ta böyle bir sıkıntıda hiç yaşamadık ama anlamış değilim tesadüfen çıktı bu ardada çok şükür poposu düzeldi bir antibiyotik vermişlerdi ameliyata gerek kalmadı.inşallah bağışıklık sistemindeki bu değerde düzelsede oğluşum kurtulsa yanlız birde önümüzdeki hafta fırsat bulursam ege üniv.götüreceğim oranında iminoloji bölümü iii dediler bklm .cnm bu arad mutlaka bi hafta sonu gçrüşelim müzeyyencim .ben çıkıyorum kızlar hepinizi ve bebişleri öpüyorumm
ii tatiller hepinize
canım benim çok geçmiş olsun. berkay doğduğundan beri çok sık üsye oldu ama hep ağbisinden bulaştı. bir de reflüsü varmış o tetikliyormuş. ben de çok isterim canım. uygun bir zaman belirleyelim de görüşelim.
kızlar canım çok sıkkın naz artık hiçbişey yemiyo napıcam ben ya.. kendini geriyo doğru atıyo atıyo lafı az fırlatıyo kaşığı uzatınca. anakucağında yedireyim diyorum nasıl tekmeler savuruyo o popoyu nası kaldırıyo kendini aşağıya itiyo anlatamam.. gözünden yaşlar akıyo. görsen işkence yapıyorum sanki.. nooldu bu kıza bilmiyorum bugün 5. gün kahvaltı + meme başka hiçbişey yemiyo.. işbaşı yapıcam tam zamanını buldu yememek için. ne güzel hergün yiyodu çorbasını yoğurdunu meyvesini mafoldumben iyice aklım kalcak şimdi..mafoldumben
düzelir canım bizim de oluyor dönem dönem. neyi severek yiyorsaonu veriyoruz biz. sonra normale dönüyor.
sağolun kızlar valla bugün 5. gün işte. okadar huysuzki anlatamam. bişey de yemiyo. bide işbaşı yapıcam ya çok üzülüyorum. hadi şimdi yemeyince emziriyorum ben işteyken nolucak(
bu arada şu çörekotu yağından aldım nası kullanıyodu bilge varmı hatırlayan..
sıcağa yakın suya ya da çayıma damlatıyorum yazmıştı. ama kaç damla olduğunu unuttum ben de
Gunaydinlar..
3 gun oldu yoktum annem ameliyat olcak omurilikten diye gittik Eylülle. Hoca iptal etti filan.. Bakamadim gecmise cok uzun gozukuyor gozum yemedi..
hoşgeldin canım. geçmiş olsun neyi var annenin burcu?
pazar günü tabi herkes yatıo olmalı arda bey pazar pazar sabah 7 de uyandırdırdı biziii:))) herkese ii haftasonu inşallahhhhhhhh
valla o saatte berkay paşanın kahvaltısını yediriyorudum. 6 buçukta kalktı beyfendi bu sabah. akşam sahile gitmiştik. serin serinolunca orada 9 da bir uyudu 12 de geldik ondan sonra uyu uyan uy uyan sabah 6 buçukta dikildi. neyseki 12 de bir uyuduk beraber ikibuçuğa kadar çok iyi geldi.