canım bana iban numaranı tekrar gönderirmisin bulamıyorum(
uyuttum cadıyı şimdi. sabahki olayı anlatiim (bilgecim kız uyuyo şimdi aramiim dedim uyanır zilli) yeni bi huy edindi benimki. ellerinden tutup gezdirceksin ama o ne tarafa isterse yook aksi bi tarafa dönersen kendini geriye doğru fırlatıyo.. neyse hadi istediği yöne yürüyosun neye dokunmak isterse dokuncak dokundurmadınmı hooop kendini geriye doğru fırlatıyo... hadi tamam dokunduk. mesela masanın ayağı.. onunla oynamak istiyo oynuyo oynuyo oynuyo e bel bu öyle dur dur olmuyo tabi oturtiim diyorum hooop çığlık çığlığa ağlayarak kendini geriye fırlatıyo.. hadi ordan gidelim başka yerlere yürüyelim desem yine aynı..!!!! e bu ne böyle gün geçermi.. zaten benim belim rahatsız yemin ederim deli etti beni. sabah uyandığından beri iki büklüm geziyorum evde kahvaltı bile etmedim. bide öyle kuvvetli atıyoki kendini geriye doğru anlatamam.. yürüteçte de durmuyo artık.( tabi istediği yerlere giremiyo onunla yada elini uzatıyo yetişemiyo) e madem öyle bi zahmet emekle yada yürümeyi öğren dimi ama sempatiksalakcinni
canım o ne bilsin senin belini ağrıttığını biraz akılları çalışmaya başlayınca bir yerimiz ağrıyor dediğimizde ağlamaya başlayacaklar ne gereği var yürüyecekler kanlı canlı yürüteç bulmuşlar bende aneme dert yandım yürütmemi istiyor herşeyi ellemek tutmak istiyor diye akıllı eğer tutmak istemese ilgi göstermese üzül demekki akkıllanıyor merak edip öğrenmek istiyor diye tabi biz haşat
hem sen hiç sızlanma senin hamarat bütün evi drliyip toparlıyor görüyoruz kız ne işler yapıyor sana pasaklı
nilaycım yarınki programım canım arkama bakmadan kaçıcam evden -tatlicadiarzu- işe gdiyorum diye evden çıkan karımdan bir daha haber alamadım :1ninca: kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sabah ablam gelecek bana kociş beni işe bırakcak çünkü henüz servisin kaçta nerden geçtiğini servisin hangisi olduğuun vs. bilmiyorum. şekerpınara da tek başıma gidemem. akşamda servisle döner hem öğrenirim saatini filan. öyle işte..allah büyük.. inşallah naz için en iyisi olur..
kaç yokluğunu hissetsinler hayırlı olsun canım işin işe başlayınca ilk zamanlar zor olacak aklın hep bnazda olacak ama inan insanın psikolojisi düzeliyor benim en azından öyle oldu giyinip hazırlanıyorsun insanlarla diyologa giriyorsun evdeyken ben tüm gün pijamalarla duruyordum işe giderken giyinip saçını fırçalamak bile insanı rahatlatıyor hem param param güzel param sempatiksalakcinni