- 30 Ekim 2008
- 2.506
- 32
- 158
ANNEMİİ DİYORRRRkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
ALKIŞ BENİM ASLAN OĞLUMA
TOPİKDE İLK ANNE DİYEN YAVRUalkisalkisalkishihoyyyt OLEEEEYYYY
BENİMKİ AKŞAMA KADAR BABA BABA - DEDE VE DEL GİYOR(YANİ GEL:kedi:
)
VAY KOCA BOĞAZ VAY
SENİN ZIPA BOYUNA POSTUNA BAKMADAN NE VAR NE YOK YUTACAK BİLGECİMlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
NEREYE GİDİYOSUN SEN BAKIYIM![]()
eve asli görevimi ( gökayı emzirmek ) yerine gtirmeye gidiyommmmmm
git tabii biz burda sabahın sekizbuçuğundan akşamın üçbuçuğuna kadar hasret kalalım sen git :sinifsinif: kim kötü kadın söyle bakalım şimdi şutarafagitti zaten dünürüm benden gizli oğluna yakışıklı demiş mafoldumben
akşamda ben 7'yi 10 geçe evde oluyom ama ya
selam arkadaşlaar. nasılsınız bebişler nasıl? geçmişe detaylı bakamıycam inşallah bir sıkıntı yoktur. akşama iftara misafirim var. sabahtan beri koşturmacadayım. 2 dk. gireyim dedim. annem kuzularla ilgileniyor. ben evi topla yemekleri ayarla canım çıktı valla. neyse biraz kolayladım. ana yemekler hazır sayılır. zeytinyağlı ve salatalar kaldı. öpüyorum sizleri.
ay git git bakma sen bugün bize, kolay gelsin
ben dahil olmak üzere meralcim kaydirigubbakcemile3 allahtan ufak tefek bi kadın değilim yer bitirirdi şimdiye lakin bu iştah yemeklere karşı değil oyuncak, kol, ayak, kitap vs ver canavar gibi yemeye çalışıyor mama ver :umursamaz:
bizimkinde baba var ge/ga var (o gel oluyor) bir de hokka diyor kaydirigubbakcemile3
ah nazan ya hepimiz biraraya bir gelebilsek ne muhteşem olurdu... yanlış hatırlamıyorsam siz de ankaraya geliyordunuz istanbul tayfasının geleceği tarih belli olduğunda siz de baksanıza uygun olur mu? onlar gelmeden de gelin tabii de daha çok bebiş bir arada olsun diye düşündüğümden öyle söyledim :kedi:
şu hep bir araya gelmekle ilgil bir fikrim var ama söylesem mi, acep???????
bu uçmuş demezseniz söyleyeyim