yarın geçmiş okuyan sülalemizi anacak başlarım melike kırk sayfa koca kızı uyutamadınız diye bu arada açıldı iyice uykum ama uyumadım huysuzluk yapacağım
koca kızsa kendi uyusun alla alla :umursamaz:
bu yatabiliyorsan yat lafından dolayı seni kutluyorum canım benim delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben de kendimi teprikliyorum itinaylan
amman bilgecim neyse önlemi al ben geç kaldım herhalde hiç çekilmiyor yaa.
şaka yapıyorsun:) hangi ara becericen o işi???
anneliğimizin izleri ne olursa olsun gururla taşıyalım kızlar. çatlaklarımızla kilolarımızla sarkan karınlarımızla barışık yaşayacağız yapacak birşey yok:))
akşama iki yağ içerim haftasonu da devam ederim turp gibi olurum bacım olumunekankayizsmile
hangi ara olduğunu ben de şu an bilmiyorum ama kafamda dizaynı bile oluşturdum yapmazsam çatlarım kaydirigubbakcemile2
kesinlikle yaşasın göbeğimiz kampanyası :enbuyukkk:
sağol bilgecimmm. hepsini yapabilirim ammma yatmak hariç sanırım:)) ah bir yatabilsem aah bir yatabilsem :Saruboceq:
hepimiz öyleyiz müzeyyencim deliksiz 7 saat uyku neydi diye düşünüyorum kaç gündür CADIARZU ama hatırlayamadım sempatiksalakcinni
boshayallersmile:2::sinifsinif::1no2:
oooooy kıyamaaaaaam burnu da akarmıııııııışşşşş hastacık da olmuuuuuuuşşşşş a.s. :teselli: