nice nice seneler olsun inşallah..
belki uykusu şaştı ya ondandır ya.. hadi bu rada sizede nice yaşlar nice yıllar olsun..
hem sefan olsun dicem hem gçmiş olsun ah bu sıpalar az önceebenimkide üstüne sandalyeyi devirdi sırıtıyo bidehay allahım sen koru..
saol sibelcim. diğ buğdayınız hayırlı olsun çok güzel olmuştur eminim. resimlerin 2 tanesini görebildim bugün bağlantımda sorun var kopup duruyor. ama nur yüzlü kaynananı gördüm çok şükür . en başa koyunca direk o resme bakabilidm ha bide baklagilleri gördüm . ne diyim alllah hepimizin yardımcısı osun hepimizde var o nur yüzlü baklalardanşutarafagitti
umut iyi annesi hastabilge yokmu umut nası olmuş hiç arayamadımda koşturmacadan??
Çok sağol canım amin tüm bebişleri korusun allahım.nazancım
rabbim nazarlardan saklasın
tüm fotolarınız birbirinden güzel
AYyy maşallah kuzuma kocaman oldular ya yakında yaşına girecekler.:teytey:hihoyyytalkisalkisalkisöyküm bugün tam 10 aylık olmuş
Size de maşallah canımgünaydın herkezehihoyyyt
biz de dün bursadaydık. düğün vardı.12 de giderken uyudu kucuzum bidaha akşam 7 ye kadar hiç uyumadı. sonra gelirken yoldada kestirdi.gece 12 ye kadar da neşesi iyidi gülüp oynadı sonra uyuynca çığlık çığlığa ağlamaya başladı. kucağıma alıo accık susuyo yerine koyuyorum ağlıyo bu böle 2,30 a kadar sürdü. sancısı var gibiydide yarım fitil attık sonra sızdı noldu hiç anlamadım:gitme:sabahda iyi bıraktım ama bakalım öğlende görücem. dün ikea ya uğradık. yorgan ve yastıkda kampanya varmış .duyrulur... 19,95 . aldık bi takım bakalım. bizden haberler bu kadar. ha bu arada 10. ayıda devirdik.:kedi:
umut iyi annesi hasta
bigeninde sinüsleri azmış
annesi düzelene kadar iznili cnm.
bende çok duydum oekik kalmaylaım birde bunu deneyelim dedim inşallah alır pelin son umudum artık bebedor suluk kullnaıyorduk suyu onla içiyordu 2 gündür mamayıda içiyordu ama ucunu kopardı cadı suda içmiyor şimdi dün sipariş verdim cuma yada pazartesi elimde olur sanırım haber veririmCanan bana lutfen gelınce bıberon yaz ozelden eger yagmur alırsa bıberonu bende alacagım mınaya çok sık duymaya basladım o bıberonu ınsallah alır mına da yagmurda
sağol nazan burnu akıyor ilerleme yok şimdilik bakalımArkadaşlar 2gündür bakıp çıkabildim.Geçmiş olsun yorumlarınız için çok sağolun.Annem iyi birşeyi yok çok şükür.2gün burdaydı bugün gitti
Öznur ablana çok geçmiş olsun Allah korumuş.
Sibel partiniz çok güzel olmuş öyle gözüküyor fotolardan.Naz da çok güzel olmuş prensesler gibi.
Canan çok geçmiş olsun size de Yağmur rahatsızlanmış.
Arya çıkmış sanırım hastaneden çok sevindim .
Deprem olmuş hiç haberim yoktu.Herkese çok geçmiş olsun.ALlah bir daha yaşatmasın.Ben de çok korkarım depremden.istanbulda düzcede olanı çok duymuştuk.zaten 17ağustosta istanbuldaydık deprem gecesi..çok korkun. birşey allah göstermesin.
maşallah öykümüzee:teytey:hihoyyytalkisalkisalkisöyküm bugün tam 10 aylık olmuş
öznur çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasınteşekkür ederim ebrucum
başın sağolsun burcu..çok korkuyorum bende elim ayağım titredi resmen aydında yoktu evde..allahım korusun herkesi..
teşekkür ederim sibelcim
teşekkür ederim burcu..allah beterinden korusun bukadarla atlattı ya dua ediyoruz..
AFİYET OLSUN CNMÇok sağol canım amin tüm bebişleri korusun allahım.
AYyy maşallah kuzuma kocaman oldular ya yakında yaşına girecekler.
NAZANCI 2 AY SONRA YAŞGÜNLERİNİ KUTLUYOR OLACAĞIZ
RABBİM HEPSİNE SAĞLIK SIHHAT VERSİN
Size de maşallah canım
ay geçmiş olsun yaa.herkes hasta oluyor sırayla aman çok dikkat etmemiz lazım.gce ne kadar soğuktu yorganın üstüne battaniye aldım yinede üşüdüm.
HAVA ÇOK SOĞUDU
Foto yorumları için teşekkürler arkideşlerima.s.
Oğlan uyudu ben de gidim bişeyler yiyim daha hiç bişey yemedim:S zıplar şimdi hemencikeyvahedigeldismile
bende çok duydum oekik kalmaylaım birde bunu deneyelim dedim inşallah alır pelin son umudum artık bebedor suluk kullnaıyorduk suyu onla içiyordu 2 gündür mamayıda içiyordu ama ucunu kopardı cadı suda içmiyor şimdi dün sipariş verdim cuma yada pazartesi elimde olur sanırım haber veririm
sağol nazan burnu akıyor ilerleme yok şimdilik bakalım
depremi biz hissetmedik malum baya uzağız
maşallah öykümüzee
HEPSİNE MAŞALLAH KUZULARIN CANANCIM
KOCAMAN BİREYLER OLDULAR
KISMETSE 2 AY SONRA YAŞGÜNLERİNİDE KUTLUYOR OLACAĞIZ.
öznur çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
geçmişe bakamadım fazla kaçırdığım varsa kusura bakmayın biz yeni kalktık yağmur sabaha kadar uyumuyor bu ara göz kapalı ağlıyor sürekli pışş pışş durumundayız eşim gelicek öğlen yemeğe gideyim bişeyler hazırlym
ben yokum bugün merak etmeyin, merkezdeyim
sabah karga kahvaltısını etmeden geldim, 5: 30 da kalktım 7: 30 da burdaydım
toplantı var, akşama kadar giremem herhalde
:teytey:hihoyyytalkisalkisalkisöyküm bugün tam 10 aylık olmuş
günaydın herkezehihoyyyt
biz de dün bursadaydık. düğün vardı.12 de giderken uyudu kucuzum bidaha akşam 7 ye kadar hiç uyumadı. sonra gelirken yoldada kestirdi.gece 12 ye kadar da neşesi iyidi gülüp oynadı sonra uyuynca çığlık çığlığa ağlamaya başladı. kucağıma alıo accık susuyo yerine koyuyorum ağlıyo bu böle 2,30 a kadar sürdü. sancısı var gibiydide yarım fitil attık sonra sızdı noldu hiç anlamadım:gitme:sabahda iyi bıraktım ama bakalım öğlende görücem. dün ikea ya uğradık. yorgan ve yastıkda kampanya varmış .duyrulur... 19,95 . aldık bi takım bakalım. bizden haberler bu kadar. ha bu arada 10. ayıda devirdik.:kedi:
ay ben de cumartesi pazar felekten bir hafta sonu çalayım diye, ardayı babannesine bıraktım
çok umutluydum.. bizde akşam arkadaşların evinde biraz dağıtıcaktık.. gece 12 filan oldu biz daha içiyoruz.. telefon çaldı babannesi durmuyo diye aradı sempatiksalakcinni kafalar güzel kimse ayakta duramıyor.. eşimle arkadaşımın eşi gittiler aldılar getirdiler.. bizde birer kahve içerken annecimi aradım.. annem dedi küçükyalıda annannenlerdeyiz gelin bizi alın ardaya ben bakarım.. iyidedik gittik aldık bu kezde annanneye sepetleyip bizde eve geçtik, uyuduk 11 e kadar doya doya:)))
sonra kayınvalidem aradı eşimi ev meselesi için çağırdı dedim geçerken benide anneme bırak.. gittim oğluşu kokladım öptüm ama umurunda değildim resmen, ALLAH a bin şükür annannesiyle benden daha iyi bir ilişkisi var maşallah 41 kere onlara..
sonra öğleden sonra bende bir denge kaybı oluştu dengemi sağlayamamaya başladım.. neden bilmiyorum.. sonra eşim kayınvalidemide almış annemlere geldi, o da evini satıp kaynanasından kaçmak istiyor ya, onda da sürekli olur zaten denge kaybı.. ikimizde ortada leyla gibi dolandık.. zavallı annecim bir yandan ardayla uğraştı bir yandan bize yemek yaptı gece eve geldik.. he bu arada üst dudağının damakla birleşen yerini patlatmış nasıl yaptıysa hepimiz salondaydık baktık ağzı nasıl kanıyor yavrumun.. içim gitti içim.. bir ara kandan üst dişlerini göremedik eyvah diye bağırdığımı hatırlıyorum..sora dikkatilece baktık ki dişler çok şükür orda..
kimbilir iki dakikada neyi kemirdi sıpacım..
ya anlatamam bu ardayı size ben böyle fırlama olamaz ya olamaz.. az önce de yürüteçle düşmüş ters kapaklanmış babasının odasında ben mama hazırlarken, ııııh ııııh diye ses geliyor dedim yine bu neyle uğraşıyo bir gittim ki ters düşmüş kafa üstü debeleniyo.. oğlum ne yaptın diye bağırınce da hi hihihihi diye sırıtıyor ya.. ALlahım benim dedğil senin, sana emanet nolur koru onu dedim.. ne yapcam bunla bilmiyorum.. eşimi aradım seni 2 saat boyunca aramazsam hayatımdan şüphe et ve derhal polis itfaiye jandarma bütün güvenlik güçlerini haberdar et ve eve gel dedim..kaydirigubbakcemile3 ardayla evde yanlız olmak hiç güvenli değil
zemuszemussağol canım.. melikenin isteği üzerine ekledim ve tabi en başa koydumki görmeyen kalmasın diye
selam hanımlaaar:)))))
gelmiycektim bu hafta k.validemle kalcaktım gelen giden olur diye ama gerek yok sen git oğluma torunuma kendine iyi bak yeter dedi annem bende geldim :))))
nasılsınız bakalııın :))))
aryanın iyileşmesine çok ama çok sevindim yaaa:)))
öznurcum ablana çok geçmiş olsun, allah korumuş ve şu deprem
allah yaşatmasın kimseye böyle afetler felaketler
sibelcim yapmışın partini :))))ilk fırsatta bakcam resimlere bilg. azizliğine uğramadan açmayı başarabilirsem
canan noldu kuzuma yaaa((
şimdi nasıl yağmur'um?
kolay gelsin nilgüncüm yorma emi kendini
meralim tülaycım kuzuları kocamaaaan öpüyorum ve ona nice nice 10 yillar diliyorum
ay arzucum arda'mada çok geçmiş olsun kıyamam yaaa!çok korkmuşsundur eminim kanları görünce!
bunlar varyaaa ömre ömür katıyolar sonra dönüp ömründen ömür alıyolar sempatiksalakcinni
dünürüüüm adın var ama geçmişten geleceğe sesin çıkmamış hayırdır canıııım?
müzeyyencim nasılsın kuzular nasıl?
bi yandan cadıyı uyutuyorum. Uyusun uyansın doktora götürcem gözü için.. Az önce oyuncaklarımız geldi:)) aktivite masası, fisher price ın müzik aletleri yine fisher price ın renkli halkaları... Bakalım sevcekmi yazarım tepkisini..
Nazancım face de yorum yapan benim halam :)) ve naz bence onun kopyası çok benzetiyorum ben.. Gerçi enginin tarafına kalsa naz aynı görümceme ve kaynanama benziyomuş?!
hadi inşallah kaydirigubbakcemile5s
Canan ve Pelin evet o biberondan ben de aldım. bir haftadır kullanıyorum memnunum. su için su oluğunu kullanıyorum. hem damlatmıyor. bütün gün elin de aklına geldikçe içiyor berkay. emziği ile de sulu muhallebi denedim birkaç sefer daha önce hiç içmiyordu en azından 60-70 cc içti buna da şükür. zamanla daha çok içer diye ümid ediyorum.
.
evet 2 sene böyle yandık :)KOLAY GELSİN
DİŞLERİ ÇOK HUYSUZLANDIRIYOR HEPSİNİ:teselli:
hoşgeldin yasemin yağmur iyi şuan kahvaltı yaptırdım oynuyor c.tesi çarşıya çıktım makrema ipi aradıöm krem ve yavruağzı aldım kahverengi yokmuş atkı bitsin başlıyorum hemen heves geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canan noldu kuzuma yaaa((
şimdi nasıl yağmur'um?
k?
alakası yok hiiiç benzemiyor ama ne yalan söyliym sanada benzemiyor ohaoldumsmilebi yandan cadıyı uyutuyorum. uyusun uyansın doktora götürcem gözü için.. az önce oyuncaklarımız geldi:)) aktivite masası, fisher price ın müzik aletleri yine fisher price ın renkli halkaları... bakalım sevcekmi yazarım tepkisini..
nazancım face de yorum yapan benim halam :)) ve naz bence onun kopyası çok benzetiyorum ben.. gerçi enginin tarafına kalsa naz aynı görümceme ve kaynanama benziyomuş?!
selam hanımlaaar:)))))
gelmiycektim bu hafta k.validemle kalcaktım gelen giden olur diye ama gerek yok sen git oğluma torunuma kendine iyi bak yeter dedi annem bende geldim :))))
nasılsınız bakalııın :))))
aryanın iyileşmesine çok ama çok sevindim yaaa:)))
öznurcum ablana çok geçmiş olsun, allah korumuş ve şu deprem
allah yaşatmasın kimseye böyle afetler felaketler
sibelcim yapmışın partini :))))ilk fırsatta bakcam resimlere bilg. azizliğine uğramadan açmayı başarabilirsem
canan noldu kuzuma yaaa((
şimdi nasıl yağmur'um?
kolay gelsin nilgüncüm yorma emi kendini
meralim tülaycım kuzuları kocamaaaan öpüyorum ve ona nice nice 10 yillar diliyorum
ay arzucum arda'mada çok geçmiş olsun kıyamam yaaa!çok korkmuşsundur eminim kanları görünce!
bunlar varyaaa ömre ömür katıyolar sonra dönüp ömründen ömür alıyolar sempatiksalakcinni
dünürüüüm adın var ama geçmişten geleceğe sesin çıkmamış hayırdır canıııım?
kaynanasının gülüüüüüüüüüüü hoşgeldin
iyikide geldin :)))))))))))))))
valla ömrümüze ömür katıp bir o kadarda ömürlerimizden alıyorlar canım
senin kuzu nasıl yasemincim?
müzeyyencim nasılsın kuzular nasıl?
selamİyi haftalar olsun hepiniz için arkadaşlar. Anca geçmişe bakıp mesaime geri dönüyorum.Sevgiler.
aynı bizimkiler gibiMAŞALLAH İKİ KUZUYADA NİCE 10 AYLARA 10 YAŞLARA İNŞALLAH
inşallah amin cnm
SENİN BU VELET FENA İYİ DEMİŞSİN EŞİNE HALİNİ DÜŞÜNEMİYORUM BENİM KIZ SAKİN OLDUĞU HALDE PAZAR TUVALETE BİLE ZOR GİTTİM EMEKLEYEREK NERELERE GİTMİYOR Kİ 2 DAK. BIRAKTIM YAĞ BİDONUNU MINCIKLARKEN BULDUM HEP TAŞLARA GİDİP OTURUYOR KALIN POLAR EŞOFMAN GİYDİRDİM ÜŞÜTMESİN DİYE HALI KAPLATACAĞIM ŞİMDİ OTURDUĞUMUZ YERİ
emekleme videonuzu izledim melike:)))))))
zemuszemus
GEÇMİŞE DALDIM TATLIM AMA BİTTİ GELDİM NE ANLAYIŞLI TATLI KAYNANAN VAR ÖYLE
:roflol: gülmek istiyorum izin verirsen:roflol:bi yandan cadıyı uyutuyorum. uyusun uyansın doktora götürcem gözü için.. az önce oyuncaklarımız geldi:)) aktivite masası, fisher price ın müzik aletleri yine fisher price ın renkli halkaları... bakalım sevcekmi yazarım tepkisini..
hayırlı olsun sibelcim
inan yorumalrınızı çok merak ediyorum
gözünüzde umarım ciddi bir sorun yoktur ve çabucak iyileşir...
nazancım face de yorum yapan benim halam :)) ve naz bence onun kopyası çok benzetiyorum ben.. gerçi enginin tarafına kalsa naz aynı görümceme ve kaynanama benziyomuş?!
hadi inşallah kaydirigubbakcemile5
evet 2 sene böyle yandık :)
Allah başka dert vermesin
hoşgeldin yasemin yağmur iyi şuan kahvaltı yaptırdım oynuyor c.tesi çarşıya çıktım makrema ipi aradıöm krem ve yavruağzı aldım kahverengi yokmuş atkı bitsin başlıyorum hemen heves geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alakası yok hiiiç benzemiyor ama ne yalan söyliym sanada benzemiyor ohaoldumsmile
alakası yok hiiiç benzemiyor ama ne yalan söyliym sanada benzemiyor ohaoldumsmile
geçmiş uzun olmamış bende kolay bitirdim :dance:GEÇMİŞE DALDIM TATLIM AMA BİTTİ GELDİM NE ANLAYIŞLI TATLI KAYNANAN VAR ÖYLE
evet 2 sene böyle yandık :)
Allah başka dert vermesin
hoşgeldin yasemin yağmur iyi şuan kahvaltı yaptırdım oynuyor c.tesi çarşıya çıktım makrema ipi aradıöm krem ve yavruağzı aldım kahverengi yokmuş atkı bitsin başlıyorum hemen heves geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?