2009 Aralık Anneleri

saol sibelcim. diğ buğdayınız hayırlı olsun çok güzel olmuştur eminim. resimlerin 2 tanesini görebildim bugün bağlantımda sorun var kopup duruyor. ama nur yüzlü kaynananı gördüm çok şükür . en başa koyunca direk o resme bakabilidm ha bide baklagilleri gördüm . ne diyim alllah hepimizin yardımcısı osun hepimizde var o nur yüzlü baklalardanşutarafagitti

sağol canım.. melikenin isteği üzerine ekledim ve tabi en başa koydumki görmeyen kalmasın diye

nazancım
rabbim nazarlardan saklasın
tüm fotolarınız birbirinden güzel
Çok sağol canım amin tüm bebişleri korusun allahım.
:teytey:hihoyyytalkisalkisalkisöyküm bugün tam 10 aylık olmuş
AYyy maşallah kuzuma kocaman oldular ya yakında yaşına girecekler.
Size de maşallah canım
umut iyi annesi hasta
bigeninde sinüsleri azmış

annesi düzelene kadar iznili cnm.

ay geçmiş olsun yaa.herkes hasta oluyor sırayla aman çok dikkat etmemiz lazım.gce ne kadar soğuktu yorganın üstüne battaniye aldım yinede üşüdüm.

Foto yorumları için teşekkürler arkideşlerima.s.
Oğlan uyudu ben de gidim bişeyler yiyim daha hiç bişey yemedim:S zıplar şimdi hemencikeyvahedigeldismile

Canan bana lutfen gelınce bıberon yaz ozelden eger yagmur alırsa bıberonu bende alacagım mınaya çok sık duymaya basladım o bıberonu ınsallah alır mına da yagmurda
bende çok duydum oekik kalmaylaım birde bunu deneyelim dedim inşallah alır pelin son umudum artık bebedor suluk kullnaıyorduk suyu onla içiyordu 2 gündür mamayıda içiyordu ama ucunu kopardı cadı suda içmiyor şimdi dün sipariş verdim cuma yada pazartesi elimde olur sanırım haber veririm
sağol nazan burnu akıyor ilerleme yok şimdilik bakalım

depremi biz hissetmedik malum baya uzağız
maşallah öykümüzee
öznur çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

geçmişe bakamadım fazla kaçırdığım varsa kusura bakmayın biz yeni kalktık yağmur sabaha kadar uyumuyor bu ara göz kapalı ağlıyor sürekli pışş pışş durumundayız eşim gelicek öğlen yemeğe gideyim bişeyler hazırlym

selam kızlaar. herkese iyi haftalar diliyorum. girip hemen bir geçmişe baktım birikince başedemiyorum sonra:)))

Arya bebek çıkmış hastaneden çok şükür. çok sevindim allah bir daha yaşatmasın inşallah.

Sibelcim diş buğdayınız hayırlı olsun. face de gördüm fotoloarı bayıldım resmen yaa o çorapları nereden buldun öyle. maaşallah güzel prensesime allah nazarlardan saklasın. Gözü için de geçmiş olsun canım. valla bir götür sen istersen göz doktoruna. göz bu başka birşeye benzemez.

Öznur geçmiş olsun ablan kaza yapmış. neyseki ucuz atlatmış allah korumuş.

Deprem olmuş marmara da geçmiş olsun arkadaşlar. ben de dehşet kokarım. 2005 Ekim de ege de çok arka arkaya 5-6 şiddetinde depremler olmuştuı. Ayberkime 2 aylık hamileydim ben. Az kalsn kaybediyordum yavrumu. o yüzden 2 ay yatmak zorunda kalmıştım. Çok şükür ki allah yavrumu bana bağışladı. Ogünden beri daha bir korkar oldum depremlerden.

Arzu ne güzel stres atmışsınız siz de. bu arada arda ya da geçmiş olsun canım. allah korusun kyaramaz paşayı da çok canı yanmadan atlatsın bugünleri inşallah çabucak uslansın:))

Canan ve Pelin evet o biberondan ben de aldım. bir haftadır kullanıyorum memnunum. su için su oluğunu kullanıyorum. hem damlatmıyor. bütün gün elin de aklına geldikçe içiyor berkay. emziği ile de sulu muhallebi denedim birkaç sefer daha önce hiç içmiyordu en azından 60-70 cc içti buna da şükür. zamanla daha çok içer diye ümid ediyorum.

Meraaaall öykücük 10 aylık olmuş canım allah daha nice aylarını yaşlarını göstersin inşallah güzel gözlü kızımın.

İyi hadi umut paşamız da iyiymiş çok şükür. annesi de iyileşir de döner umarım bir an önce bilge de.

Umarım atladığım birşey yoktur. ben de bugün yoğunum ara ara yazmaya çalışıcam.

AFİYET OLSUN CNM

KOLAY GELSİN
DİŞLERİ ÇOK HUYSUZLANDIRIYOR HEPSİNİ:teselli:

ben yokum bugün merak etmeyin, merkezdeyim
sabah karga kahvaltısını etmeden geldim, 5: 30 da kalktım 7: 30 da burdaydım
toplantı var, akşama kadar giremem herhalde

nilgüncüm size de geçmiş olsun. kan vermişsiniz sorunsuz geçmiş. bakalım biz de 9 unda gidicez. inşallah kolay olur.

selam hanımlaaar:)))))
gelmiycektim bu hafta k.validemle kalcaktım gelen giden olur diye ama gerek yok sen git oğluma torunuma kendine iyi bak yeter dedi annem bende geldim :))))
nasılsınız bakalııın :))))

aryanın iyileşmesine çok ama çok sevindim yaaa:)))

öznurcum ablana çok geçmiş olsun, allah korumuş ve şu deprem
allah yaşatmasın kimseye böyle afetler felaketler

sibelcim yapmışın partini :))))ilk fırsatta bakcam resimlere bilg. azizliğine uğramadan açmayı başarabilirsem

canan noldu kuzuma yaaa((
şimdi nasıl yağmur'um?

kolay gelsin nilgüncüm yorma emi kendini

meralim tülaycım kuzuları kocamaaaan öpüyorum ve ona nice nice 10 yillar diliyorum

ay arzucum arda'mada çok geçmiş olsun kıyamam yaaa!çok korkmuşsundur eminim kanları görünce!
bunlar varyaaa ömre ömür katıyolar sonra dönüp ömründen ömür alıyolar sempatiksalakcinni

dünürüüüm adın var ama geçmişten geleceğe sesin çıkmamış hayırdır canıııım?

müzeyyencim nasılsın kuzular nasıl?

İyi haftalar olsun hepiniz için arkadaşlar. Anca geçmişe bakıp mesaime geri dönüyorum. Sevgiler.

MAŞALLAH İKİ KUZUYADA NİCE 10 AYLARA 10 YAŞLARA İNŞALLAH

SENİN BU VELET FENA İYİ DEMİŞSİN EŞİNE HALİNİ DÜŞÜNEMİYORUM BENİM KIZ SAKİN OLDUĞU HALDE PAZAR TUVALETE BİLE ZOR GİTTİM EMEKLEYEREK NERELERE GİTMİYOR Kİ 2 DAK. BIRAKTIM YAĞ BİDONUNU MINCIKLARKEN BULDUM HEP TAŞLARA GİDİP OTURUYOR KALIN POLAR EŞOFMAN GİYDİRDİM ÜŞÜTMESİN DİYE HALI KAPLATACAĞIM ŞİMDİ OTURDUĞUMUZ YERİ

sağol canım.. melikenin isteği üzerine ekledim ve tabi en başa koydumki görmeyen kalmasın diye
zemuszemus

GEÇMİŞE DALDIM TATLIM AMA BİTTİ GELDİM NE ANLAYIŞLI TATLI KAYNANAN VAR ÖYLE

bi yandan cadıyı uyutuyorum. uyusun uyansın doktora götürcem gözü için.. az önce oyuncaklarımız geldi:)) aktivite masası, fisher price ın müzik aletleri yine fisher price ın renkli halkaları... bakalım sevcekmi yazarım tepkisini..

nazancım face de yorum yapan benim halam :)) ve naz bence onun kopyası çok benzetiyorum ben.. gerçi enginin tarafına kalsa naz aynı görümceme ve kaynanama benziyomuş?!

dettttttttttttt hiç benzemiyor hatta alakası bile yok onlar öle sansın demin alıntı yaptım ama yazmadım geçmiş olsun canım gidip gelince haber verirsin inşallah düzelir oyuncaklarınız hayırlı olsun güle güle oynasın inşallah

hadi inşallah kaydirigubbakcemile5
KOLAY GELSİN
DİŞLERİ ÇOK HUYSUZLANDIRIYOR HEPSİNİ:teselli:
evet 2 sene böyle yandık :)
Allah başka dert vermesin
canan noldu kuzuma yaaa((
şimdi nasıl yağmur'um?

k?
hoşgeldin yasemin yağmur iyi şuan kahvaltı yaptırdım oynuyor c.tesi çarşıya çıktım makrema ipi aradıöm krem ve yavruağzı aldım kahverengi yokmuş atkı bitsin başlıyorum hemen heves geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alakası yok hiiiç benzemiyor ama ne yalan söyliym sanada benzemiyor ohaoldumsmile

İyi haftalar olsun hepiniz için arkadaşlar. Anca geçmişe bakıp mesaime geri dönüyorum. Sevgiler.
selam
kolay geleeeeeee
aynı bizimkiler gibi

:roflol: gülmek istiyorum izin verirsen:roflol:

amin rabbim başka dert versein canancım:Saruboceq:

GEÇMİŞE DALDIM TATLIM AMA BİTTİ GELDİM NE ANLAYIŞLI TATLI KAYNANAN VAR ÖYLE
geçmiş uzun olmamış bende kolay bitirdim :dance:
iyidir annem evet:))))
allah herkese böylesini nasip etsin

oh çok şükür iyi olsun kuzular yaaaa
:))) sabredemedin dimi ,
çok güzel ama yaaa :))))
hadi yap bakalım nasıl olcak
ben unuttum samsunda hatırlasam ip alırdım ama gelmediki aklıma gelenden gidenden
haftaya alırım inşallah :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…