teşekkür ederim ebrucumÖznur çok geçmiş olsun canım ablana Allah korumuş.
Depremi biz de duyduk ben önce kediler sallıyor zannettim gerçi kandillinin sitesinde 4.4 diyor şiddeti herhalde, marmara denizinde olmuş.
başın sağolsun burcu..çok korkuyorum bende elim ayağım titredi resmen aydında yoktu evde..allahım korusun herkesi..Bende duydum 10.katta olmanin dezavantajiyla daha fazla duydum . Oldugu an kitlenirim ben . 17 Agustosda amcami ve 4 arkadasimi kaybettim . Gunden beri felc olurum . Esim hemen beni indirdi asagi yeni ciktik . Bi yandan Eylülü al bi yandan Sabunu .Allahim ya yasatma bir daha. Artik bu depremi unutana kadar ben panikatak seklindeyim offf
teşekkür ederim sibelcimçok geçmiş olsun canım..
ya evet deprem olmuş.. ben nazın depremiyle uğraşıyodum farketmedim ayakta onu gezdirip susturmaya çalışıyodum. iyikide farketmemişim.. boluda üniv. prefabrikte okuyup ve çadırda kalarak bitirmiş biri olarak allahım sen koru yarabbim diyorum..
Oznur kafam uctu simdi gordum . Cok gecmis olsun ablana .
pelin nerelerde
Artik gece yokum valla Meral . Sen simdi bizim evin haline bak . Aksamlari notebook kavgasi :)
öznurcum geçmiş olsun cnm ablana
kızlar depremden doalyıda sizlere geçmiş olsun
umarım böyle ufak ufak boşaltır enerjisini bu fay hattı
sibelcim diş buğdayınız dişleriniz tekrar hayırlı olsun cnm
burcu demek gece muhabetlerinde bir süre yoksun:))))
inş en kısa zamanda alırın bir pc
bizdede oluyodu o kavga burcu lig tv aldık sorun kalktı ortadan:))
ya benimkininde uykuları bozuldu bikerede iki üç saat uyuyan kız yarım saat zor uyuyo. gecede sabaha kadar kıpır kıpır. zaten canım sıkkın...
nazın kirpiğinin dibinde hafif bi kızarıklık vardı dr kontrolümüze giderken. kadın bi pomad verdi. şimdi göz kapağı olduğu gibi kırmızı ve kabarık kızın eli sürekli orda kaşınıyo heralde. ya hatta belki bundan uyumuyodur uyurken bile eli orda kuzumun ya.. zaten diş çıkarıyo.. enginde yok gidemedim tekrar doktora yarın gitsemmiki bi göz doktoruna..
pelin nerelerde
selam kizlar acil bisey var ya arkadasim 2010 aralik annesi olacak ama 32 haftada olmsina ragmen camairini islatcak kadar su gibi akintisi olmus ve bugunde carsaf islanacak kadar olmus bide bebekte azhareket etmis sizlerde olmusmuydu böyle bende olmamistida
Suyu gelmis olabir bi doktora gozukse iyi olur .
yarin doktor randevusu var ama gec olurmu acaba
yarin doktor randevusu var ama gec olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?