2009 Aralık Anneleri

Öznur çok geçmiş olsun canım ablana Allah korumuş.
Depremi biz de duyduk ben önce kediler sallıyor zannettim gerçi kandillinin sitesinde 4.4 diyor şiddeti herhalde, marmara denizinde olmuş.
teşekkür ederim ebrucum
başın sağolsun burcu..çok korkuyorum bende elim ayağım titredi resmen aydında yoktu evde..allahım korusun herkesi..
teşekkür ederim sibelcim
Oznur kafam uctu simdi gordum . Cok gecmis olsun ablana .

teşekkür ederim burcu..allah beterinden korusun bukadarla atlattı ya dua ediyoruz..

zeynonunda düzeni bozuldu 3 gündür..uykusu şaştı iyice geceyarısına kadar uyanıktı kalabalıkta uyuyamıyo çünkü..bugün ölen uykusunu 3 saat uyudu yorgun düştü yavrum..inş.eski düzene dönerz yine

sağol canım benim. ne o sendemi akşamcı olmaya karar verdin :))

bizdede oluyodu o kavga burcu lig tv aldık sorun kalktı ortadan:))

bende bi iki sinema belgesel kanalı aldım :)) ya aslında var bizde bi bilgisayar ama gardrobun üstünde kolide masaüstü diye ikimizde kullanmıyoruz napim ben naz nerdeyse oraya gidiyorum ala ala o kullansın :dilcikar:

ya benimkininde uykuları bozuldu bikerede iki üç saat uyuyan kız yarım saat zor uyuyo. gecede sabaha kadar kıpır kıpır. zaten canım sıkkın...

nazın kirpiğinin dibinde hafif bi kızarıklık vardı dr kontrolümüze giderken. kadın bi pomad verdi. şimdi göz kapağı olduğu gibi kırmızı ve kabarık kızın eli sürekli orda kaşınıyo heralde. ya hatta belki bundan uyumuyodur uyurken bile eli orda kuzumun ya.. zaten diş çıkarıyo.. enginde yok gidemedim tekrar doktora yarın gitsemmiki bi göz doktoruna..

gi tabi sibel belki iyi gelmiyodur pomad anlamamış olabilir doktoru göz doktoruna göstermekte fayda var bence..kaşınıyodur tabi kıyamam kuzuya..

ACAYIP YORUCU BIRGUNDU EV GEZMESINE GITTIK MINA VE YABANCILAR YANI MINA KUCAGIMDAYDI VE 5 dk UYUMADI ORDA TABI ŞIMDIDE ÇOK SIK KALKIYOR O YUZDEN BEN IYIGECELER DIYIP KAÇAYIM ÖZNUR ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN VERILMIS SADAKASI VARMIS ABLANIN ALLAH BETERINDEN SAKLASIN

Canan bana lutfen gelınce bıberon yaz ozelden eger yagmur alırsa bıberonu bende alacagım mınaya çok sık duymaya basladım o bıberonu ınsallah alır mına da yagmurda

selam kizlar acil bisey var ya arkadasim 2010 aralik annesi olacak ama 32 haftada olmsina ragmen camairini islatcak kadar su gibi akintisi olmus ve bugunde carsaf islanacak kadar olmus bide bebekte azhareket etmis sizlerde olmusmuydu böyle bende olmamistida

Suyu gelmis olabir bi doktora gozukse iyi olur .

peliiin ogün rahat edebildinizmi ya.. ev küçük birazda kalabalıktı inşallah mina fazla huysuzluk etmemiştir..

Arkadaşlar 2gündür bakıp çıkabildim.Geçmiş olsun yorumlarınız için çok sağolun.Annem iyi birşeyi yok çok şükür.2gün burdaydı bugün gitti
Öznur ablana çok geçmiş olsun Allah korumuş.
Sibel partiniz çok güzel olmuş öyle gözüküyor fotolardan.Naz da çok güzel olmuş prensesler gibi.
Canan çok geçmiş olsun size de Yağmur rahatsızlanmış.
Arya çıkmış sanırım hastaneden çok sevindim .
Deprem olmuş hiç haberim yoktu.Herkese çok geçmiş olsun.ALlah bir daha yaşatmasın.Ben de çok korkarım depremden.istanbulda düzcede olanı çok duymuştuk.zaten 17ağustosta istanbuldaydık deprem gecesi..çok korkun. birşey allah göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…