beni idare ediverin gari cnaııııııııımmmmmmmmmm
kargo firmasına ulaşmaya çalışıyorum cnm
soralım bakalım ne olmuş mamalara
baharı ararım cnm
kaçta gideceğini söylememişti
öznur nerde kız ben görmedim
şahsen benim sevdiğim bir renk değildir ama çocuğa kırmızı yakışır meralim erkeğe de kıza da kırmızı
veya şöyle cart bir turuncu geçti benim aklımdan
oylama yaparız
Günaydın kızlar giremedim işler den. bide kızın doğum günü partisi hazırlıklartı kafamı kaşıyamıyorum. davetiyeleri bastırdım.elbise bulamıyorum ya varmı fikri olan. burası küçük yer dün gezmedğim yer kalmadı.
sizde ne var ne ne yok
aaaa aaaaa kırmızı olabilir evetşahsen benim sevdiğim bir renk değildir ama çocuğa kırmızı yakışır meralim erkeğe de kıza da kırmızı
Oylama yaparız
ben de öğlen gibi arayayım diye düşündüm dün de yoktu
bige kargo firması ile görüştğüm bacım adres yetersiz demişler
çukurca birlik şubesindeymiş mallar:)))
tel:0312 496 28 59 bir arayıp adresi teyid edermisin canım benim
kullanıcı listesinde gördüm
Aman ne cart ne cart olmuş bu yazdığım turuncu
kızlar fikrim geldi
diyorum ki bir çocuk atkısı örmek çalışanlar için bile maksimum 3 gün alır... aceba hepimiz aynı marka aynı renk bir ip alıp 34 tane atkı örüversek miiiiiiiiiii
şahsen benim sevdiğim bir renk değildir ama çocuğa kırmızı yakışır meralim erkeğe de kıza da kırmızı
oylama yaparız
Günaydın kızlar giremedim işler den. bide kızın doğum günü partisi hazırlıklartı kafamı kaşıyamıyorum. davetiyeleri bastırdım.elbise bulamıyorum ya varmı fikri olan. burası küçük yer dün gezmedğim yer kalmadı.
sizde ne var ne ne yok
gunaydın herkese
teşekkur edrım arkadaşlar hoş buldukkk
azr adan dolayı hıç gıremıyorum nete ya cookk merak edıyorum neler oluyor
umarım herkes ıyıdır
canberkın doğum gununu kaçırmışımmmmmıyıkıdoğmuşş mınık kuzu nıcee yıllara ınş
azra masanın ustude oturuyo suan yanımda,,heryerı karıştırıyor buyudukçe ışlerr zorlaşıyorrrr yaa
aaaa aaaaa kırmızı olabilir evet
günaydın kızlar giremedim işler den. Bide kızın doğum günü partisi hazırlıklartı kafamı kaşıyamıyorum. Davetiyeleri bastırdım.elbise bulamıyorum ya varmı fikri olan. Burası küçük yer dün gezmedğim yer kalmadı.
Sizde ne var ne ne yok
şeker günaydıngunaydın herkese
umarım herkes ıyıdır
azra masanın ustude oturuyo suan yanımda,,heryerı karıştırıyor buyudukçe ışlerr zorlaşıyorrrr yaa
bana kalırsada cnmVay mallar o adres yetersizliği değil kendi yetersizlikleri sanki
arıyorum canım sağolasın uğraşmaya devam ediyosun
gunaydın herkese
umarım herkes ıyıdır
ben örgü beceremem ama annem halleder..turuncu daha sıcak geliyoo bana
bana kalırsada cnm
bende yardım etmek isterdim bebişlere ama şu sıralar biz yardıma muhtaç bi haldeyiz :)) bugün kredi için başvuruda bulundum yarın çekicem inşallah. ama iş sakat durumda şuan bugün yöneticimle tartıştık. çok stresli günler geçiriyorum. mesailere kalmıyodum ya ben artık kal diyolar. nası yapıcam bilmiyorum. bu hafta mesela çarş perş cuma sekizbuçuğa kadar mesai var. e eve gelmem dokuzbuçuk naz zaten dokuzda yatıyo hadi dokuzbuçukta gelir gelmez onumu yatırıcam. bi gün değilki hep böyleler. bölümümüde değiştirmiyolar. dedim bugün çıkarın ozaman dedim onuda yapmıyolar. iş hukuku avukatı var onunal konuştum yapcak bişi yok diyo. of allahım ya... hanı bebişler rızklarıyla gelirlerdi biz bitürlü borçtan çıkamadık. bi evi sattık hepsi borca gitti paranın. ayy durmuş gecenin bi yarısı ne anlatıyorum neyse başınızı şişirmiim. geçmişe şöle bi göz attım burcu size de geçmiş olsun. valla okudum da sayfanın sonuna gelene kadar başını unuttum kusura bakmayın artık kafam çok dolu..
günaydın sabahın şekerleriiii
kızlar fikrim geldi
diyorum ki bir çocuk atkısı örmek çalışanlar için bile maksimum 3 gün alır... aceba hepimiz aynı marka aynı renk bir ip alıp 34 tane atkı örüversek miiiiiiiiiii
fikrinle bin yaşa şikerüm
ne renk olacak peki
hem kız hem erkek için
beyaz:26:
Yeşil:26:
Bi bakayım bilge ben onagünaydın ne olsun tülaycım darülaceze işini konuşuyoruz onun dışında pek bir şey yok
hepsiburada'dan giyim istediğinde çeşitleri gönderiyorlarmış istediğini alıp gerisini iade kargosu yapıyormuşsun
gerçi senin 5 gün mü kaldı??? yetişir mi yetişebilir aslında... buralardan alıp yollayacağımız bir mağaza model biliyorsan ben kargolarım
günaydın canımben örgü beceremem ama annem halleder..turuncu daha sıcak geliyoo bana
tülaycım günaydın .. sabah aklımdan geçtin. nereler de bu kız diye merak ettim seni.. neyse iyi olunda ..
kaça aldın canım o tarz bişide olabilir. dün buldum burda fiyat yüksek geldi.selam tülaycım
ben askılı beyaz gelinlik tarzına yakın birşey aldım
kollaro askılı beyaz parlak simleri var
eteği tülden şirin bişey
istersen o tarz birşeyler alıp göndereyim sana
bende yardım etmek isterdim bebişlere ama şu sıralar biz yardıma muhtaç bi haldeyiz :)) bugün kredi için başvuruda bulundum yarın çekicem inşallah. ama iş sakat durumda şuan bugün yöneticimle tartıştık. çok stresli günler geçiriyorum. mesailere kalmıyodum ya ben artık kal diyolar. nası yapıcam bilmiyorum. bu hafta mesela çarş perş cuma sekizbuçuğa kadar mesai var. e eve gelmem dokuzbuçuk naz zaten dokuzda yatıyo hadi dokuzbuçukta gelir gelmez onumu yatırıcam. bi gün değilki hep böyleler. bölümümüde değiştirmiyolar. dedim bugün çıkarın ozaman dedim onuda yapmıyolar. iş hukuku avukatı var onunal konuştum yapcak bişi yok diyo. of allahım ya... hanı bebişler rızklarıyla gelirlerdi biz bitürlü borçtan çıkamadık. bi evi sattık hepsi borca gitti paranın. ayy durmuş gecenin bi yarısı ne anlatıyorum neyse başınızı şişirmiim. geçmişe şöle bi göz attım burcu size de geçmiş olsun. valla okudum da sayfanın sonuna gelene kadar başını unuttum kusura bakmayın artık kafam çok dolu..
Gunaydin resim ekledm sonunda gece bilginize kactm gelirim
canım Allah yardımcın olun üzüldüm ama her sıkıntının ardından bir ferahlık gelir üzme kendini işe hiç değinmiyorum zaten dünden beri çoooooook doluyum resmen bezdirme politikası yürütüyorlar bayramın 1. ve 2. günü izinliydik ben hafta sonu haftalık iznim diye işe gelmedim o yüzden bu ctesi pazar işe gelecekmişim diğer arkadaşlar (!!!!!!) bozulmuşlar bize farklılık var diye
olur valla ben çok hızlı öremem ama hiç olmazsa denerim olmadı anneme müracaat
rengarenk ipler var yeşilli mavili kırmızılı olmaz mı ama hepimiz aynı renkleri nasıl bulacaz o da var hani tek renktense onlar daha şirin olur diye dedüm
günaydın
bişey sorucam zeynep 2-3 gündür sürekli dilini çıkarıyor dil dışarda geziniyor oynuyor acaba dişlerden mi var mı pabuç kadar dille gezen bir de bir aksi oldu huy 180 derece döndü hep mutsuz hep mıkır mıkır parmak birşeyleri gösteriyor
Bi bakayım bilge ben ona
kaça aldın canım o tarz bişide olabilir. dün buldum burda fiyat yüksek geldi.
biz ilk önce kızımla bindallı giyicez bir örnek. misafirleri onunları karşılamayı düşünüyoruz. sonra cicilerimizi giyeriz dedik.
inş. bi aksilik çıkmaz ya. salona perde ve halı sipariş verdik inş. yetişir.halının 4 m2 geldi. yolluk olan bulunamıoy üretimi durmuş. padişah halıdan bakalım şansımız varsa gelecek.
Gunaydin resim ekledm sonunda gece bilginize kactm gelirim
günaydııınnn
şşş fatmacım napmıyoruz umutun anası etraftayken azradan zor çocuk olarak bahsetmiyoruz
kırmızı ortalıkta çok var büyüğünde küçüğünde ondandır muhtemelen... ben de ikisi arasında turuncuyu tercih ederim şahsen...
acaba herkes bir renk örse de çocuklar arasından mı seçse? bu da bi fikir misal...
valla ben kendim örerim eksik kalırsa bi tane de anneme ördürürüm
allah allah ben yazmıştım amabacım daire numarası yokmuş adreste dünden beri sana ulaşmaya çalışıyolarmış şimdi ben arayıp adres yetersizmiş deyince hah bige hanım diyo
öyküdede dil dışarda uzanıyor çekiyor dil dışarda yürüyor falan filancanım Allah yardımcın olun üzüldüm ama her sıkıntının ardından bir ferahlık gelir üzme kendini işe hiç değinmiyorum zaten dünden beri çoooooook doluyum resmen bezdirme politikası yürütüyorlar bayramın 1. ve 2. günü izinliydik ben hafta sonu haftalık iznim diye işe gelmedim o yüzden bu ctesi pazar işe gelecekmişim diğer arkadaşlar (!!!!!!) bozulmuşlar bize farklılık var diye
hasssssss....................... çok özür dilerim ama hak ediyorlar
günaydın tatlım
olur valla ben çok hızlı öremem ama hiç olmazsa denerim olmadı anneme müracaat
rengarenk ipler var yeşilli mavili kırmızılı olmaz mı ama hepimiz aynı renkleri nasıl bulacaz o da var hani tek renktense onlar daha şirin olur diye dedüm
günaydın
bişey sorucam zeynep 2-3 gündür sürekli dilini çıkarıyor dil dışarda geziniyor oynuyor acaba dişlerden mi var mı pabuç kadar dille gezen bir de bir aksi oldu huy 180 derece döndü hep mutsuz hep mıkır mıkır parmak birşeyleri gösteriyor
teyzemiz almıştı cnmBi bakayım bilge ben ona
günaydın canım
kaça aldın canım o tarz bişide olabilir. dün buldum burda fiyat yüksek geldi.
biz ilk önce kızımla bindallı giyicez bir örnek. misafirleri onunları karşılamayı düşünüyoruz. sonra cicilerimizi giyeriz dedik.
inş. bi aksilik çıkmaz ya. salona perde ve halı sipariş verdik inş. yetişir.halının 4 m2 geldi. yolluk olan bulunamıoy üretimi durmuş. padişah halıdan bakalım şansımız varsa gelecek.
hemen bakayımGunaydin resim ekledm sonunda gece bilginize kactm gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?