günaydın herkese..
Bige gecmis olsun hay allahim daha kotusunden koru eda annenede gecmis olsn cok umarm iyidr fatma biz cok memnnuz aktvte masasindn 3 yasinda ablamin kizida gldkce oynyr tavsye edrm
Bilgee çok geçmiş olsun Umut Paşamıza Allah koruyor yavruları gerçekten olan bizim yüreklere oluyor.cumartesi günü oturduğu yerde geriye düştü... incecik bir halı altı seramik zemindonkkk diye bir ses şeklinde kalan bir çocuk sonra ağlama krizi neyse şişmedi etmedi ama sanırım 5 yıl falan kısaldı hayatım :18:
gunaydın bıge
cok geçmış olsun oncelıklee,,zaten bebelere bışıcık olmuyo rabbım koruyo onları da olan bıze oluyo valla dediğin gıbı omur kısalıyo
ya senın aldığın bısıklet cok guzelde onun ıcın de errken değil mi?ne zman surmeye başlıyo bebeler oyle şeylerı hadı ben arkadan surıyım desem kış geldı ya dışarıda cıkaramam onla ,,gercı sızın ev genıştı de mı baya sızde sımdı ış gorur de bıze erken bısıklet...sende aktıvıte masası yo muydu
ya kımler almıştı ya bı ara baya konuşuluodu
testı yapalı 3 gun oluyo heralde amam kan da yaptırcam ya ne bılıyım teste guvenemedım,,benım mıde bulantısı falan da olmuyo yanı belırtım olmuyo hamılelıkte o yuzden hala tırsııık vazıyetteyım:18:
bilge sizede geçmiş olsun canım.. kötü haber yün markasını bulamıyoruz burda. 1-2 yer kaldı öğlenden sonra onlarada bakıcam. bulamazsak nası yaparız bilemedim. iyi haber site gününde duyurudan sonra kesin örgü sayısı 8 oldu
herkese günaydın bige gecmiş olsun umut pasaya . Biz bugün eve dönüs yasıyoruz aksam evimdeyim özledim valla istanbulda mersini özlüyorum buraya gelince orayı ne maymun iştahlıyım ben ya
Bige gecmis olsun hay allahim daha kotusunden koru eda annenede gecmis olsn cok umarm iyidr fatma biz cok memnnuz aktvte masasindn 3 yasinda ablamin kizida gldkce oynyr tavsye edrm
bige çok geçmiş olsun umut paşamıza.. melekler koruyoo yavrucuklarımızı ..
Aradigim 8. Arcelik bayinde buldum burcu 550 liraya :))) yogun olmazsa bugun odemesini yapacak kocis gidip
bıge senın cenesı duşuk kopek var ya
ondan aldık azra kucağından ındırmıyo valla,,alıyo sarılıyoo yerde yuvarlanıyo anla,,hemen mor ele basıp oynamaya başlıyo
2 gundur de babası gostermış yastığın ustune koyup ee eeeee yapıyo,,uyutuyo guya kopecığını,,olan bıe oluyo sureklı yok pasta yap keke yap sarıl bana göbeğimm laflarıyla kafamız sısıyo,,,sesını kapattırmıyoda
bige yünü bende bulamadım abakıcam bikaç yere daha
Bilgee çok geçmiş olsun Umut Paşamıza Allah koruyor yavruları gerçekten olan bizim yüreklere oluyor.
herkeslere günaydınnnnnn
geçmiş olsun bilge size de bebeler yine toptan göze geldiler okuyup üfleyeleim yav hep bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?