Ben yapamıyorum Pelin yalnızken ancak uyursa yapabiliyorum mama sandalyesine koyup baby tv yi açınca duruyor gerçi biraz ama o da sevdiği program çıkarsa sevmedikleri olursa başlıyor tepinmeye korkuyorum da o zaman devirir falan diye.Minayi yikamadan once ilk ben yikanayim dedim mama sandalyesine koydum onu ama nasil yikandigimi bilemedim birdahakine sacimi yikayip mina sandalyedeyken uyuyunca vucudumu yikamaya karar verdim
Siz yapablyrmusunuz banyo ya baska akil verirseniz kabulumdur
Minaya dun realde indrimden kopekten aldim cirt yerini kesfetti illa orayi acacak oynayacakmis :))
Minaya dun realde indrimden kopekten aldim cirt yerini kesfetti illa orayi acacak oynayacakmis :))
Minayi yikamadan once ilk ben yikanayim dedim mama sandalyesine koydum onu ama nasil yikandigimi bilemedim birdahakine sacimi yikayip mina sandalyedeyken uyuyunca vucudumu yikamaya karar verdim
akıllı puppy mi aynen eline aldığı gibi arkasını çeviriyor cırtlarını açıyor cerrah olacak galiba benim kızım diyorum heralde minayla meslektaş olacaklarişin kötüsü kumandanında pil yerini öğrenmiş dün açmış çıkarmış tekrar takmaya çalışıyordu şekercik yaa
aman o pil işi sakat melike
Minayi yikamadan once ilk ben yikanayim dedim mama sandalyesine koydum onu ama nasil yikandigimi bilemedim birdahakine sacimi yikayip mina sandalyedeyken uyuyunca vucudumu yikamaya karar verdim
ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün
Bige 3 7 10
Canan 3 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 1 2
Müzeyyen
Meral
Tülay 8
Merve 3
olur tabii... ne sorcam kardeşinin mal getirtmek için çalıştığı belli bir kargo firması var mı?
Nilkunnn neyin var kiii cNm
bu arada meralle konuştum öykücük aşıyı sorunsuz atlatmış arkadaşlar
ne diyeyim, şu anda kış olduğu için ikisinide haftada 2 kere yıkıyorum ben çarşamba ve pazar
nilayı gökaı alıyorum üçümüz birden giriyoruz, önce gökayı yıkıyorum veriyorum babasına
sonra nilayı yıkıyorum
en sonda kendim girip yıkanıyorum
bizde böyle
pusete koyar koymaz uyanir su sesinden de uyanir cins bizimki uyku konusunda baby tv izlerken birakamam cunku mama sandalyesinin onyne gicik hemen cikaryr o olmadan da sakat ebru mina baya kelime diyor ama bisey farketmiyor ebru derdini anlatmasina yil var sanirim
bende esim varken yapiyrm ama hani evi suprdum bir dus alayim hazir minayi yikayacagim banyo gunu demistim ama melike baba olacaksin ya sen 2.sinde iyisin yine :) biz ikincide dusunmeyenler napsin :)
dün akşam dedim ben zeyneple girsem sonra sana versem sen ben yıkanana kadar giydirir misin diye yapamam ki beceremem istersen annemi çağırırız dedi anında vazgeçtim uğraşamam yıkarım bebek küvetinde ohhh tek başıma 9 aylıkken gelmişti yıkarken aman fazla köpürtme aman ağzına su kaçmasın aman boğulmasın ben de 9 aydır tek başıma yıkıyorum birşey olmadı olmaz dedim aman aman kalsın
tünAydın dıyeyım barıı
berkayyyyyyyyyyy doğum gunun kutlu olsun,,rabbım uzun hayırlı omurler versın sana ve sevdıklerıne
pusete koyar koymaz uyanir su sesinden de uyanir cins bizimki uyku konusunda baby tv izlerken birakamam cunku mama sandalyesinin onyne gicik hemen cikaryr o olmadan da sakat ebru mina baya kelime diyor ama bisey farketmiyor ebru derdini anlatmasina yil var sanirim
bende esim varken yapiyrm ama hani evi suprdum bir dus alayim hazir minayi yikayacagim banyo gunu demistim ama melike baba olacaksin ya sen 2.sinde iyisin yine :) biz ikincide dusunmeyenler napsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?