sabah 7-8 uyanıyor 11.30 da uyuyor 1 saat sonra akşamüstü 4-5 gibi uyuyor 1 saat gecede 10 da yatıyor bizim düzenimiz böylebak ya öyle bi anlatmışsınki benim bile gözlerim doldu. hay allahım ya.. ama eşin varya ayyyynnnııı diyorum başka bişey demiyorum. ben ona kocam gibi diilde işçi gibi davranıyomuşum. vs. aynı laflar.. bişey yapdediimdede şöyle olur diyince böyle olsa nolur.. yani bunu niye söylüyorum üzme kendini bak hepsi aynı bunların.. neyseki bebişler kolay atlatıyolar. ben kavga ettiğimiz gece vicdan azabından sabaha kadar başında oturdum uyumadan.. o hep içini çekmişti yavrum ya.. ah tülay ahh. ne diyim bilmemki..
sağol canım amin inşallah eski yılla beraber gidiverir :)
e naz 9 da uyur. enginle desen aramız limoni.. filan yani.. ben de hasta.. hızlı bi hayattan sonra fazla monoton geliyo.. ama dediğim gibi kızım var.. ve bundan daha güzel hiçbişey olmaz
bugün nazın da diş sancısı fena kalktığıdan beri sürekli mızırdanıyo.. zor uyudu..
hee uyumak demişken günde kaç kez kaç saat uyuyo bebişler cvp verin bakim... dün benim kızı bi kere uyuttuk akşam hemencik uyudu gecede daha az kalktı acaba diyorum artık günde 2 uyku fazla mı geliyokii..