kızlar ben dogum yaptım ayın 15 ınde kontrolum vardı sunı sancıyla zor ve normal dogum yaptım 3 300gr dogdu oglusum suan aglıyo yıne yazısırız kızlar profılımde otoları va bakmak ıstersenız
slm guzell anneler..bende dogum yaptım 6 aralıkta 13:46 da sezeryanla..3 780 grm dogdu kuzum...ama hastaneden cıkarken bıraz kılosu dusmustu buda normalmıs...cunku dogarken bebısler şiş dogarmıs...
Kuzumun kalp atısları zayıftı nstye gttık ıkı gun ustuste ve hıc ıstemeden acılen sezeryan oldum.ben nrmal dogum ıstıyordum...neyse demekkı hayırlısı buymus...rabbıme cok sukurler olsunkı bebegım ve ben saglıklıyız....
Rabbım hepınızı bır avazda kurtarsın ısallah....amın....
maşallah bebişe kilosu da iyiymişhayırlı olsun Allah ağız tadıyla analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah
tesekkur ederız teyzesı...
teyzelerıne dualar edıyor kuzum... arkadaslarının saglıcakla gelmesını dılıyor bıtanem...
rabbım hepınızı bır avazda kurtarsın canım...
ınan bu duygu cok farklı bı duygu....hastaneye elın bos gırıp bebegınle cıkmak ınanılmaz guzel mukemml bır duygu..
rabbım hepınıze yasatsın ısallah bu guzel duyguyu kardesım....amın ..
canım geçmiş olsun.ben de ilk hamileliğimde sorun yaşadım.bana bi tek bepanthene krem iyi gelmişti.bir de emzirdikten sonra fön makinesiyle kurut göğsünü ıslak kalmasın.göğüs pedi kullanma .iyice kurumadan içeri alma göğsünü.bir de acısa bile hergüm bikaç kez ver memeni.yoksa içerde biriken süt iltihap yapar...bebek için en iyisi anne sütü tabi ama arada hazır mama da verebilirsin.ben milupa yeni doğan vermiştim(o zaman adı milupa preaptamil idi.şimdi ne bilmiyorum)inş.biran önce geçer rahatsızlığın.emzirmeyi sakın bırakma zaten belli bi süre sonunda emzire emzire alışıp sertleşiyo göğüsler.günaydın kızlar... bunu okuyan deneyimli anneler cevaplarsa çok sevinirim... bugün kızımın üçüncü günü ve artık göğsümün ağrısına dayanamadığım için emziremiyorum..ek gıda olarak hangi mamayı nasıl ne kadar veriyorsunuz? bi de kremler dışında gögüs çatlagını kısa sürede gecirecek tavsiyeleriniz var mı? kızımı emzirmem lazım sarılıgı sınırda ama olmuyor...mafoldumben
canım geçmiş olsun.ben de ilk hamileliğimde sorun yaşadım.bana bi tek bepanthene krem iyi gelmişti.bir de emzirdikten sonra fön makinesiyle kurut göğsünü ıslak kalmasın.göğüs pedi kullanma .iyice kurumadan içeri alma göğsünü.bir de acısa bile hergüm bikaç kez ver memeni.yoksa içerde biriken süt iltihap yapar...bebek için en iyisi anne sütü tabi ama arada hazır mama da verebilirsin.ben milupa yeni doğan vermiştim(o zaman adı milupa preaptamil idi.şimdi ne bilmiyorum)inş.biran önce geçer rahatsızlığın.emzirmeyi sakın bırakma zaten belli bi süre sonunda emzire emzire alışıp sertleşiyo göğüsler.
günaydın kızlar... bunu okuyan deneyimli anneler cevaplarsa çok sevinirim... bugün kızımın üçüncü günü ve artık göğsümün ağrısına dayanamadığım için emziremiyorum..ek gıda olarak hangi mamayı nasıl ne kadar veriyorsunuz? bi de kremler dışında gögüs çatlagını kısa sürede gecirecek tavsiyeleriniz var mı? kızımı emzirmem lazım sarılıgı sınırda ama olmuyor...mafoldumben
doğuramayan hatunlar doğurmadım diye üzülmeyin nasılsa bir gün doğurursunuz bu gün olmazsa belki yarın
bu kız buradan çıkacak başka yolu yok!!!!!!!!!!!! turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?