• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ohhhh uyananlar var bizde 9 da işe geldiğimiz için uyanalı çok oldu yaaa benim karnım aç yemeden çıktım evden uyan kahvaltı hazırla kızın altını temizle batırmış üstünü değiştir emzir üstünü giy kahvaltı etmeden masayı topla evden çık 9da işe gelmek zor oluyor

ohhhh uyananlar var bizde 9 da işe geldiğimiz için uyanalı çok oldu yaaa benim karnım aç yemeden çıktım evden uyan kahvaltı hazırla kızın altını temizle batırmış üstünü değiştir emzir üstünü giy kahvaltı etmeden masayı topla evden çık 9da işe gelmek zor oluyor

hmmmmmmmmm hamarat hatun seniiiiiii alkisalkisalkis
vereliniortak kutlarım tüüüüüm çalışan anneleri
bişeler yeme atıştırma imkanın yokmu canımcım

hmmmmmmmmm hamarat hatun seniiiiiii alkisalkisalkis
vereliniortak kutlarım tüüüüüm çalışan anneleri
bişeler yeme atıştırma imkanın yokmu canımcım

yiyecek birşey yok babam gelirken veya bebeği emzirmeden dönerken ekmek arası yaptıracağım bakkala hiç birşey yok tam mahrumiyet bölgesi mutfakta belki ekmek vardır ama hem sade ekmek hemde geçenlerde kuyruklu girmişti oraya yemem yani ama açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni bile yerim cokacimcoook

anlamadım kim onlar
boşwer canım tanımazsın
gercı tanısanda ısım wermek hos olmaz boswer unuttum gıttıızemuszemus

eee sende burda takıl nolcakki, ne çekiyosun insanları...zaten gerçek hayatta yeterince uğraşıyoruz bide sanaldamı sıkılıcaz sempatiksalakcinni
hanı burda takıyodum zatende ara werdım ya
burdayım o wakıt artık canımolumunekankayizsmile

günaydıııııııııııın herkese
geldik bis evimiseeeeee:)))))))))))))
uyuduk bu gece biraz :dance: :nazar:
gunaydın canım
benımkıde bugece sagolsun kırk kere uyandı 5 bucukta dayanamadım kalk yata yanıma aldım

yiyecek birşey yok babam gelirken veya bebeği emzirmeden dönerken ekmek arası yaptıracağım bakkala hiç birşey yok tam mahrumiyet bölgesi mutfakta belki ekmek vardır ama hem sade ekmek hemde geçenlerde kuyruklu girmişti oraya yemem yani ama açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni bile yerim cokacimcoook

canım benım yazık sana
bende cok ac kaldım
hatta su an esım yok 15 gundur ekmegı bıle zor aldırıyom bazen aldıramıyom kımse olmuyomafoldumben

çantanda bisküvi taşı bence iiiinşallah geç gelmez baban olumunekankayizsmile
ben sertim midene otururum canım benim yiyemessin kiiiiiiii
kuyruklumu :1shok: korkmuyolarmı senden sırnaşık şey
baksana beni bile yemeye kalkıyon :roflol:

günaydın kızlar
napıyosunuz, giremedim hafta sonu özledim sizleri.. inşallah bebişler ve anneleri çok çok iyidir

tek tek alıntı yapmasını beceremiyorum kızlar kusura bakmayın emi

burcu nedenini okuyamadım iiiiiinşallah ciddi bişeyi yoktur eylülün ateşlenmemiştir yeniden iiiiiiiiiiinşallah

tüm hastalanan aşı olan bebeklerimize çok geçmiş olsun

canan'cığım sevindim yağmurun düzelmesine:) allah'ın izniyle iiiiinşallah yakında tamamen düzelir

çantanda bisküvi taşı bence iiiinşallah geç gelmez baban olumunekankayizsmile
ben sertim midene otururum canım benim yiyemessin kiiiiiiii
kuyruklumu :1shok: korkmuyolarmı senden sırnaşık şey
baksana beni bile yemeye kalkıyon :roflol:

yok onları yemem sen daha tatlısın kaçmaaaaaa cokacimcoook

günaydın kızlar
napıyosunuz, giremedim hafta sonu özledim sizleri.. inşallah bebişler ve anneleri çok çok iyidir

bizde iyiyiz ardacık nasıl sen nasılsın

bu iş yeri beni valla sonunda deli edecek patronu bekliyorum belki de bugün son iş günüm ben pazar günü gelmek filan istemiyorum bu da patrona gelsin alsanaalsanasmile :mymeka: :1ninca:

günaydın canımmm kendi namıma söyliyim iyiyis bis inşallah sizde iyisinizdir arda oğlumus ne durumda

bizde iyiyiz çok şükür canım.. uyuttum bakalım ne kadar uyuycak.. salyalar iyice arttı... elimi bir kapıyor damaklarıyla ısırıyor resmen.. sütümde iyice azaldı.. sabahları çok iyi oluyodu bugün hiç sertlik yoktu mama verdim biraz briiksin diye

kızlar ben ben 6 martta regl olmuştum geçen ay yani.. bu ay daha olmadım nie acaba normalmi ya.. Allah korusun hamile filan olmayayım ya ödüm kopuyor.. korunuyoruz ama ne bilim kondom filan deilde şey işte

bu iş yeri beni valla sonunda deli edecek patronu bekliyorum belki de bugün son iş günüm ben pazar günü gelmek filan istemiyorum bu da patrona gelsin alsanaalsanasmile :mymeka: :1ninca:
iyiyiz melike sağol canım.. pazar da mı çalışıyosun ki

kaydirigubbakcemile4 giiiiiiiiiiiiiit giiiiiiiiiiiiiiiiiit bunu ye :icecream:

kıyamam pazarları çalışıyonmu!!!?
:kızgın: alsın patronun buda benden :tomato: :oklava: Çok üzgünüm çoook kötükedihüso

bizde iyiyiz çok şükür canım.. uyuttum bakalım ne kadar uyuycak.. salyalar iyice arttı... elimi bir kapıyor damaklarıyla ısırıyor resmen.. sütümde iyice azaldı.. sabahları çok iyi oluyodu bugün hiç sertlik yoktu mama verdim biraz briiksin diye

aynen haktanın dişleride başladı :((( öyle bir sıkıyoki damaklarıyla parmağımı anlatamam :((((
salyalar aldı başını gitti zaten
daha bir huysuzuz bide bu aralar

Back
X