Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto yÜkleyesİm geldİİİİİİİİİİ
ohhhh uyananlar var bizde 9 da işe geldiğimiz için uyanalı çok oldu yaaa benim karnım aç yemeden çıktım evden uyan kahvaltı hazırla kızın altını temizle batırmış üstünü değiştir emzir üstünü giy kahvaltı etmeden masayı topla evden çık 9da işe gelmek zor oluyor
hmmmmmmmmm hamarat hatun seniiiiiii alkisalkisalkis
vereliniortak kutlarım tüüüüüm çalışan anneleri
bişeler yeme atıştırma imkanın yokmu canımcım
boşwer canım tanımazsınanlamadım kim onlar
hanı burda takıyodum zatende ara werdım yaeee sende burda takıl nolcakki, ne çekiyosun insanları...zaten gerçek hayatta yeterince uğraşıyoruz bide sanaldamı sıkılıcaz sempatiksalakcinni
gunaydın canımgünaydıııııııııııın herkese
geldik bis evimiseeeeee:)))))))))))))
uyuduk bu gece biraz :dance:![]()
yiyecek birşey yok babam gelirken veya bebeği emzirmeden dönerken ekmek arası yaptıracağım bakkala hiç birşey yok tam mahrumiyet bölgesi mutfakta belki ekmek vardır ama hem sade ekmek hemde geçenlerde kuyruklu girmişti oraya yemem yani ama açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni bile yerim cokacimcoook
yiyecek birşey yok babam gelirken veya bebeği emzirmeden dönerken ekmek arası yaptıracağım bakkala hiç birşey yok tam mahrumiyet bölgesi mutfakta belki ekmek vardır ama hem sade ekmek hemde geçenlerde kuyruklu girmişti oraya yemem yani ama açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni bile yerim cokacimcoook
günaydın kızlar
napıyosunuz, giremedim hafta sonu özledim sizleri.. inşallah bebişler ve anneleri çok çok iyidir
çantanda bisküvi taşı bence iiiinşallah geç gelmez baban olumunekankayizsmile
ben sertim midene otururum canım benim yiyemessin kiiiiiiii
kuyruklumu :1shok: korkmuyolarmı senden sırnaşık şey
baksana beni bile yemeye kalkıyon :roflol:
günaydın kızlar
napıyosunuz, giremedim hafta sonu özledim sizleri.. inşallah bebişler ve anneleri çok çok iyidir
günaydın canımmm kendi namıma söyliyim iyiyis bis inşallah sizde iyisinizdir arda oğlumus ne durumda
iyiyiz melike sağol canım.. pazar da mı çalışıyosun kiyok onları yemem sen daha tatlısın kaçmaaaaaa cokacimcoook
bizde iyiyiz ardacık nasıl sen nasılsın
bu iş yeri beni valla sonunda deli edecek patronu bekliyorum belki de bugün son iş günüm ben pazar günü gelmek filan istemiyorum bu da patrona gelsin alsanaalsanasmile :mymeka: :1ninca:
günaydın eliiiiiiiiiiiiiiiiiif :)))))))))))))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nabeeeeeeeeeeeeeeeeeeer[/QUOTE]
[Igunaydın canımmmmmm
ıyıyım sen nasılsın][/I]
yok onları yemem sen daha tatlısın kaçmaaaaaa cokacimcoook
bizde iyiyiz ardacık nasıl sen nasılsın
bu iş yeri beni valla sonunda deli edecek patronu bekliyorum belki de bugün son iş günüm ben pazar günü gelmek filan istemiyorum bu da patrona gelsin alsanaalsanasmile :mymeka: :1ninca:
alsın patronun buda benden :tomato: bizde iyiyiz çok şükür canım.. uyuttum bakalım ne kadar uyuycak.. salyalar iyice arttı... elimi bir kapıyor damaklarıyla ısırıyor resmen.. sütümde iyice azaldı.. sabahları çok iyi oluyodu bugün hiç sertlik yoktu mama verdim biraz briiksin diye