Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada abartıp 100 tane foto b astırmışımhihi kızımın albümü olsun ama dimi yaaaa
arkadaşlar bende buradaki yazıları takip ediyorum bir iki kezmsj da attım ama kimse cevap vermedi sanırım tanıdıklara cevap veriliyor.bende buradaki duruma hakim olmak istiyorum.benide sohbetlere dahil ederseniz sevinirim herkese teşekkürler.
aaa benim babamda oralı akraba çıkarmışız bi de :)))
heheee ne komiksin kaydirigubbakcemile3
ben hamileliğimin son günlerinden 2-3 günü tekrar yaşamak istiyorummm hiç bir iş yapmayıp bütün gün yiyip içip tv.seyredip int.girdiğim günlerden 2-3 gün çok bişeymi istiyorum yaaaa
Boş kalmak sıkılmak peeeehhh.... Bundan sonra zor görürüz o günleri Allah da göstermesin bir an bile ayırmasın yavrularımızdan ama arada şarj olubilmemiz için şöyle küçük esler verseler.
Ben ambale oldum bütün gün, sanırım diş problemi başladı sürekli huysuz sürekli söylenme durumunda memnun edemedim bir türlü bu oğluşu.
Şimdi içeri gönderdim babasıyla başım çatlıyor ağrıdan.
Öznur öyle antibiyotik ağrı kesici falan geçici çözümler diş doktoruna gitmen lazım canım yaa ihmal etme.
evet şimdi geldi işten. ama ben öldüm bittimmm... 3 güne kadar zaten normalmiş.sadece anne sütüylemi besleniyodu miniş
1. benim 6.30(((((((((((
bu arada adres megasu su dolum tesisi çakıl mahallesi çatalca istanbul
iş tel 0212 776 47 64
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
nasılsın yasemincim:)
bugün misafirim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay başka yol bulamadınızmı adres tel vermek için kıııııııııııı
böle ulu orta
hırlısı var hırsızı var sapığı var :umursamaz:
iş yeri diye ulu orta verdim ev olsa verirmiyim 50 köpek + kamera sistemi var sıkıysa gelsin en fazla yanında damacanası varsa su alır o kadar lülülülülülü ( bu hareket hırsıza sana değil ) özel msj atacaktım özel mesaj alamayan var
bu arada günaydın şekerim oğluş ne yapıyor
nehir uyuyo
uyanınca evi süpürcem iyiyz canım:) şükür
evet gelen giden saolsun
bir kısım bitti ama dha da var:):) olsun severim ben misafir
elimden geldğince ağırlarım napalım
miniğin nasıl?