• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kızlar çoktandır uğrayamıyoruum umarım herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür en kısa zamanda geliyorum forumaa.

kızlar ancak oturdum pc karşısına...
nehirin fotoğraflarınıb astırdım onları düzenledim falan derken
bir de börek çörek işlerini bitiridim evi toparladım yarın sabahta bir süpür sil tamamdır:)

nehir 6 dan tam 12 ye kadar uyumadı bu arada...inanamadım :D babası ısrarla uyutmak istedi ama haha nafile:) oyun oynadık takıldık biraz işte öyle böyle derken uyudu şimdi hamağında sallanıyor:) güzel bir gece geçiririz inşallah burun hırıltımız daha geçmedi şuruba devam...

bu arada öznurcum geçmiş olsun tatlım ihmal etme diş işi fenadır bilirsin hiçbişiye benzemez....
d.dukas hoşgeldin sende:)
melikecim adresleri bekliyoruz:)

tamam canım yat sen
yapalım albümleride geldğinizde bakarsınız hem
sana iyi geceler canım:)
bende birazdan yatarım inş

arkadaşlar bende buradaki yazıları takip ediyorum bir iki kezmsj da attım ama kimse cevap vermedi sanırım tanıdıklara cevap veriliyor.bende buradaki duruma hakim olmak istiyorum.benide sohbetlere dahil ederseniz sevinirim herkese teşekkürler.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s.

aaa benim babamda oralı akraba çıkarmışız bi de :)))

aaaa ne güzel babam köyünden ılıca

1. benim 6.30 :((((((((((((

bu arada adres megasu su dolum tesisi çakıl mahallesi çatalca istanbul
iş tel 0212 776 47 64

heheee ne komiksin kaydirigubbakcemile3
ben hamileliğimin son günlerinden 2-3 günü tekrar yaşamak istiyorummm hiç bir iş yapmayıp bütün gün yiyip içip tv.seyredip int.girdiğim günlerden 2-3 gün çok bişeymi istiyorum yaaaa

:) inan çok değil istediğin canım yorulduk sadece biraz dinlenmek istiyoruz

Boş kalmak sıkılmak peeeehhh.... Bundan sonra zor görürüz o günleri Allah da göstermesin bir an bile ayırmasın yavrularımızdan ama arada şarj olubilmemiz için şöyle küçük esler verseler.
Ben ambale oldum bütün gün, sanırım diş problemi başladı sürekli huysuz sürekli söylenme durumunda memnun edemedim bir türlü bu oğluşu.
Şimdi içeri gönderdim babasıyla başım çatlıyor ağrıdan.

Öznur öyle antibiyotik ağrı kesici falan geçici çözümler diş doktoruna gitmen lazım canım yaa ihmal etme.

amiiiiin

delikafadulden direk konuya daldım
GÜNAAAAYDIIIIIIIIN HERKESE
hayırlı huzurlu güzeeeeeeeeeeeeel bir gün dilerim hepinize

ay başka yol bulamadınızmı adres tel vermek için kıııııııııııı
böle ulu orta
hırlısı var hırsızı var sapığı var :umursamaz:

iş yeri diye ulu orta verdim ev olsa verirmiyim 50 köpek + kamera sistemi var sıkıysa gelsin en fazla yanında damacanası varsa su alır o kadar lülülülülülü ( bu hareket hırsıza sana değil ) özel msj atacaktım özel mesaj alamayan var

bu arada günaydın şekerim oğluş ne yapıyor

nehir uyuyo
uyanınca evi süpürcem iyiyz canım:) şükür
evet gelen giden saolsun
bir kısım bitti ama dha da var:):) olsun severim ben misafir
elimden geldğince ağırlarım napalım
miniğin nasıl?

iş yeri diye ulu orta verdim ev olsa verirmiyim 50 köpek + kamera sistemi var sıkıysa gelsin en fazla yanında damacanası varsa su alır o kadar lülülülülülü ( bu hareket hırsıza sana değil ) özel msj atacaktım özel mesaj alamayan var

bu arada günaydın şekerim oğluş ne yapıyor

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
akıllı hatun seniiiiiiiii :lepi:
günaydın cnm oğlanı uyuttum bi yandan evle uğraşıp bi yandan buraya laf yetiştirip bi yandan tarlamı açmaya çalışıyorum sen nasılsın kolay çıkabildinmi evden bugün

nehir uyuyo
uyanınca evi süpürcem iyiyz canım:) şükür
evet gelen giden saolsun
bir kısım bitti ama dha da var:):) olsun severim ben misafir
elimden geldğince ağırlarım napalım
miniğin nasıl?

çok şükür iyiyiz 3 gündür kaka yapmıyo ilk kez, ona taktım biraz
kusuyoda ara ara
normal ama şu piskopatlık meselesi işte -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Back
X