bizde 2 aylıkken izmire gitmiştik hava öyle güzeldiki kış ortasında hergün dışarı çıkabiliyoduk süperdi gerçketen izmirin sıcağından nefret ederdim ama bu sefer çok iyi geldi çocuklu ailelere güzel havalar ilaç gibi geliyomuş meğer evy baby i bende deniyeyim bari primadan başka bezi hiç denemedim bu arada benimkide 4 aylık olduğundan beri gündüz uyukularını azalttı aman gece uyusunda dicem gece uykularıda 5 saate indi gene daha çok emiyo artık büyüdü ya ama bi içişte 100 ml zor geçiyo pelin senin kızda 5 aylık olacak ha maşallah kaşla göz arası kocaman oldu ek gıdaya gececen mi hafif taddırma babında olasa bile şu malt içeceğini bende deniyeyim çok methini duydum içki konusundada izmirdeykene gene bi kadeh şarap içtim kafayı buldum nerdeyse uzun süre alkol almayınca bünye kaldıramadı ama dahada içmedim insan kötü oluyo ya o gece süt sağdım falan aman çocuk etkilenmesin diye içtiğimdende bişey anlamadım sitten kesene kadar bi daha denemicem vicdan yapmaktan tadını da alamıyo insan içtiğinin