kızlar merhaba..benim sorunum yine aynı.kızım memede ağlıyordu şimdi koluma yatırır yatırmaz basıyor çığlığı.emmek istemiyor ve çok ağlıyor.ayakta emzireyim diyorum hala ağlıyor.gezdiriyorum ağlaması zor geçiyor.biberona alıştı sanırım.ama uykudan uyanınca alıyor uyku öncesi yapıyor bunu daha çok.önceden memede uyurdu şimdi nerdeee..
birde bebişleri hangi yöntemlerle uyutuyorsunuz.kızımın uykusu var ama dalamıyor bir türlü sonra huysuzlanıyor ağlıyor..ne yaparsam yapayım uyumuyor bende bugün ilk kez ve hiçte istemeyerek ayağımda salladım..
ve sütü çok olanlar benim sütüm bir ara iyiydi ama şimdi iyice azaldı.çok dikkat ediyorum yediklerime ama olmuyor bir türlü.siz neler yapıyorsunuz süt için,nasıl besleniyorsunuz.birde malt içenler sütlerinde artış oldumu yazarsa sevinirim..
BENİM KIZDA MEMEDE UYUYOR emerken dalıyor biraz bekleyip yatırıyorum bazen uyuyor bazen uyanıyor ve dalmamak için çok uğraşıyor ben malt içiyorum faydası var ben memnunum humana still tea var oda çok iyi ve bol su içiyorum