ayy burcu sabah yağmur bir tıkandı anlatamam sana uzun zamandıre olmuyordu ödüm koptu emzirdim gazını çıkarıyordum gıık dedi baktım gözler kızardı sulandı falan ellerini ayaklarını çırpmaya başladı yutkunmaya çalışıyo bi yandan gıık hıık die sesler çıkarıyo sırtına vurdum yok daha hızlı vurdum yok geçmedi elim ayağım titredi ağladım korkudan yalnızım kimsede yok kucağıma aldım sırtı bana doğru karnını hızla bastırdım bastırmamla beraber hem gaz çıkardı hem kustu ama ne kusmak püüüfff bişey kalmadı bütün emdiği çıktı dışarı gözleri kıpkırmızı yavrum korktu ağlamaya başladı temizledim üstünü değiştirdim hiç sesi çıkmadı uyudu masum masum o da çok korktu allah korusun bi daha yaşamak istemiyorum artık ya çok zor oluyor![]()
Ya ne zaman bitecek bu durumumuz bizim .Cok gecmis olsun ya . Benimde gece oyle oldu . Ortamizda yatiyor ya o yuzden duydum . Zaten 4 de kalkti bir daha cok mikirdada belli bi sorunu vardi . Gozler kizardi once dedigin gibi . Yutkunmaya calisiyor ama yapamiyor sonra ufak bir cirpinma .. Allah beterinden korusun ama gercekten yorucu . 6.aydan sonra bitecek diyorlar ama .
Bi de bana diyor ki burcu niye seninle yatiyor ben cok mu merakliyim . Bende biliyorum cok zor olcak onu yatagina alistirmak cok mu merakliyim yatakta sadece bir tarafa yatmaktan . Yataktan dayak yemis gibi kalkiyorum saga sola donemiyorum duz yatamiyorum sadece bir tarafa donuk kaliyorum . Ne yapayim tikaniyor .