ayy bilmiyorumki lütfiye
doktor kilo alımı ii deil mamaya başla bnce hemen diyince bn zaten şok oldum hiç ne kdr vercem falan diye sormadım aptamil 1 ver dedi sadece bn de vewrmeye çalışıyorum ama yemiyor işte
3250 doğdu yağmur nisa geçen ay ki kontrolde 6.100gr geldi haftasına gittik 6.300 geldi ama üstünde bezi ve zıbını vardı doktor 200 grm saydı onları şimdi gittiğimizde belli olacak bakaşlım
memede ağlamıyor yağmur sütüm var farkındayım azalınca belli oluyor çünkü ama uzun emmiyor yağmur 10 dakika emer bırakır gece ve sbahalrı uzun emiyor sadece
kusuyor bide ondanmı acaba diye düşünüyorum sanki ağırlaştı gibi kucağıma alınca gece falan belim kopuyo alırken ama bilmiom bakaşlım inş düzene girmiştir kilosu
inşallah düzelir canım..
sen kararlı mısın doğurmamaya ben 2 tane daha istiyorum bilmiyorumkismile
maşallah sana.ben ikinciyi şu an hiç düşünemiyorum ama eşim ısrarla istiyor..
inşallah cnm hepimizinki
öyle valla bende ablamın kızlarına bakınca aynısını dıyorum mınada bu kadar çabuk buyuyecekmı şaşıyrm onların buyume hızına
buyumesını hem ıstyrm hem ıstemyrm yemın ederım özluyorum ilk aydakı halınıde o da bırbaska guzeldı şimdi daha baska heray farklı gerçekten
aynı şeyi anneme dedim dün ilk aydaki halini çok özlüyorum diye.bu halleride çok güzel ama ne bileyim tuhaf bir his işte.o zamanda çabuk geçsin zaman diyordum.üç çocuğu olan arkadaşımda bana her anının tadını çıkar bu aylara bir daha geri dönemezsin diyordu gerçekten haklıymış..
Birden nasil gozumde buyudu ya . Pratik biseyler bulmaya calisiyorum simdi.
Esas sarmak is zaten
canım taşıma şirketiyle anlaşsana onlar sarıyor.paketliyor,taşıyor,kuruyor sen niye yoruluyorsun.ben hamileliğimin son ayında doğuma çok az zaman kala taşınmıştım rahat oldu..