• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

oh oh maşallah. hadi geçmiş olsun.:nazar:

saolasın :)
yazdıklarından anladığıım kadarıyla senin yaramaz senin kokuna ve kucağa alışmış o yüzden sensiz uyumuyor ve kucağından inmiyor
burda bi arkadaşım var kasımda doğum yaptı kızı bizden 1 ay büyük yani o da öyleydi kızı kucağından inmez onunla yatmadan uyumaz beşiğine yatmaz pusete binmez hep kucakta türkiyede anlamamış zorluğunu buraya gelince tek başına kaldı tabi çok zorlandı çok çabaladı ama en sonunda kızını yere alıştırdı çeşit çeşit oyuncaklar aldı serdi yere bi çarşaf onla bir yattı yattığı yerden oynadı pusete taktı oyuncakları puseti yanına koydıu kızının falan filkan derken şuan çok rahat
denemek istersen bu yöntemi bi de derim tabi kızın bnmki gibi inatççıysa zor işin yağmur yere koyduğum gibi çığlık çığlığa ağlıo napsam boş :S
ama benm kızım pusetinde duruyo o yçnden şanslıyım :lepi:

ya benimkide dönmüyo ki çok hareketli bi bebek ama sırt üstü yatırınca anca tekmeler savursun dönmeye dair bişi yok.

Benimkide hareketli maşallah bizi görünce tir tir titriyo kucaklarına alsınlar diye cok komik oluyo ama henüz dönmüyorda kafama takıldı demekki daha erken . .

Herkese selamlar kimseler yok galiba hafta sonu e havada güzel normaldir . .
ya ben neyi merak ediyorum bebekleriniz dönmeye başladımı yani sırt üstü yatarkan felan yüzüstü duruyolarmı artık yada ne zaman döncekler . .benimkinde bi ilerleme göremiyorumda bu konuyla ilgili . . tembelmi benim oğlum yoksa erkenmi??? .)):nazar:kafamçokkarıştı

Daha yeni yeni basliyolar,baslicaklar,,,benimki cok tehlikeli oldu yere yatiriyorum ..dun kanepeye destek koydugum halde ayaginin birini nasil atmis anlamadim,,,
bu sabahta yanima yatirmistim | bu sekilde yatarken ---- bu sekilde donmus ve yorganin altina girmis...Heran donebilir dikkat et!Yuzustu cok sinirlendigi zaman donmeye calisiyo...Dr umuzda yuzustu birakin aglasin ozaman doner ve emekleme hareketlerine baslar dedi,,,aynen dedigi oluyor ama sinirlendigi ve agladigi zaman bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Daha yeni yeni basliyolar,baslicaklar,,,benimki cok tehlikeli oldu yere yatiriyorum ..dun kanepeye destek koydugum halde ayaginin birini nasil atmis anlamadim,,,
bu sabahta yanima yatirmistim | bu sekilde yatarken ---- bu sekilde donmus ve yorganin altina girmis...Heran donebilir dikkat et!Yuzustu cok sinirlendigi zaman donmeye calisiyo...Dr umuzda yuzustu birakin aglasin ozaman doner ve emekleme hareketlerine baslar dedi,,,aynen dedigi oluyor ama sinirlendigi ve agladigi zaman bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yağmur ondan ağlıyor o zaman ya hem ağlıyo hem dönmeye çalışıyor böle yüz üstü yardım ediyorum hafif yüzüstü gelincede pek bi sevinio gören dağın zirvesine ulaştı sanar kaydirigubbakcemile3

ya ben neyi merak ediyorum bebekleriniz dönmeye başladımı yani sırt üstü yatarkan felan yüzüstü duruyolarmı artık yada ne zaman döncekler . .benimkinde bi ilerleme göremiyorumda bu konuyla ilgili . . tembelmi benim oğlum yoksa erkenmi??? .)):nazar:kafamçokkarıştı

ya benimkide dönmüyo ki çok hareketli bi bebek ama sırt üstü yatırınca anca tekmeler savursun dönmeye dair bişi yok.

bizimki son bir haftadır başladı dönmeye. sırtüstü yatırıyorum soldan dönüyor... sağdan daha pek başarılı değil. ama geri dönemediği için bir süre sonra sinirlenip bağırmaya başlıyor. yatakta da destek koyuyorum dönmesin diye... düşer falan Allah korusun...:olmaz:

Bizimki sanirim dis cikartiyo erkenden,gunde 3 defa ustunu degistiriyorum,,1 eli yetmiyo 2 elini birden sokuyo agzina,surekli kasiyo,sukur cok olmasada agliyo huysuzlaniyo...cok uzucu bi durum yaa insan aciyorr o haline,,,dislerimizde bi ciksaydi kizlar birde sunnet oldukmu tamamdir gerisi okul oyun alsanaalsanasmile allah kolaylik versin herkese!

Benimkide hareketli maşallah bizi görünce tir tir titriyo kucaklarına alsınlar diye cok komik oluyo ama henüz dönmüyorda kafama takıldı demekki daha erken . .
benimkide aynı durumda yattıgı yerde tepınıp duuryor ama dönme konusunda henuz bı faalıyet yok cevremde duyduklarıma gore donmesı gerekıyor ama bıızmkı bıraz tembel sanırım:)) bende hergun gözunun ıcıne bakıyorum dönsün dıye:)) yere yatırıyorum mutfaga gıdyorum geldıgımde dönmüş olarak bulmak ıstıyorum ama malesef..

daha erken kızlar 4 aylık bebeklerimiz bence 6-7 de dönmezler mi sırt üstü buırakınca tepine tepine kenara kadar geliyor ama dönemiyor

daha erken kızlar 4 aylık bebeklerimiz bence 6-7 de dönmezler mi sırt üstü buırakınca tepine tepine kenara kadar geliyor ama dönemiyor
e genelde 4 ayda dönerlermiş ben öle bılıyordum eger 6. ayda dönüyorlarsa kafama takmama gerek yok:) aynısını benımkıde yapıyor bıde bı tıtremesı var benı gorunce alıp tekrar içime sokasım gelıyor bebegımı:) herkesden kıskanır oldum cocgumu ya..

ne güzel.bu dorukların huylarıda aynımı acaba.benim eşim koydu ismi.siz niye bu ismi seçtiniz
ben koydum adını canım,aslında denız ıstedım onu kabul ettıremedım abımın oglunun adıda denızmısteeeee
bende doruk koydum

e genelde 4 ayda dönerlermiş ben öle bılıyordum eger 6. ayda dönüyorlarsa kafama takmama gerek yok:) aynısını benımkıde yapıyor bıde bı tıtremesı var benı gorunce alıp tekrar içime sokasım gelıyor bebegımı:) herkesden kıskanır oldum cocgumu ya..
ya benım oglum da dönmuyo kı hala ama ben anakucagında oturtuyom genelde yatakda tekkende hep mıncırıyom donmesıne fırsat kalmıyokı:kedi:

benimki 4 aylık olduğunda dönmeye başladı ama düne kadar toplasan 3 kere dönmüştür zorla şorla dünden beri nolduysa biri düğmesine bastı durmadan dönüyo hemde her yere koyduğumda artık zaptedemiyorum altını değiştirmek tören oldu

selam nasılsınız
bn yine yalnızım kociş dün geldi bugün yne gitti c.tesi döneceklermiş 1 hafta daha yalnızım kızımla
bnde temizlik yaptım biraz pek keyfim yok nedense içim sıkılıyo çok üşengecim
kızımın kalçası içöin ultrason çektirdik dün hala devam ediyormuş ama doktor belirgin bir iyileşme söz konusu dedi çift bezin faydası olmş dedi (söylemedende edemicem bazı şeyleri abartmak lazım ben 4 doktora götürdüm yok bişeyi dediler 5. götürdüğüm doktor hemen çift beze başlıyosun dedi bunların 3ü çoçuk 2 si ortopedi )
pavlik bandajı yada alçı tedavisi gerekirmi dedim yok dedi düzelmiş maşallahı var dedi minumum bişy kalmış nerdeyse dedi kendide düzelebilir ama sen bi süre daha çift bez tak dedi içim rahatladı iyiki çift bez takmışım yoksa yavrum daha kötü olabilirmiş allaha şükür ki iyileşiyor

hee melike ,nilgün ben maison evine başladım farmville oyununda malzemelere yardımcı olursanıoz sevinirim kimse malzeme atmıo bana :(

canancım maşallah düzelme varmış kuzunda çok sevindim

canancım maşallah düzelme varmış kuzunda çok sevindim

sağol öznur allaha şükür iyileşiyormuş
iyiki abartmışımda 4-5 doktor gezmişim boşverseymişim daha kötü olabilirmiş allaha şükrediyorum çift bez takmamın faydası olmuş :)

sağol öznur allaha şükür iyileşiyormuş
iyiki abartmışımda 4-5 doktor gezmişim boşverseymişim daha kötü olabilirmiş allaha şükrediyorum çift bez takmamın faydası olmuş :)

anneler hissediyor işte bir sorun olup olmadığını neyse çojk şükür iyileşiyor kuzucuk dr banada varsa çift bezle düzelir demişti neyse çıkmamıştı ultrasonda Allah korusun yavrularımızı çocuk dr daha ihtimamlı olmalı bence

kızlar bebişlerini mama ile besleyenler gunde kac saat arayla ve nekadar mama verıyorlar.. benım oglum 3. ayı bıtırmek uzere 3 saat arayla 120 cc verıyorum ama kuusyor cok mu gelıyor anlamadımkı bıde hıc acmıs gıbı davranmıyor ne yapcagımı sasırdım ona kalsa 5 saat ara ıle beslenecek. mamaya yenı gectık daha once emzırıyordum ve emerken nerdeyse her dakıka emmek ısterdı sımdı ben zorla yedırır oldum ogluma

kesinllikle katılıyorum melike ama ne yazıkki bi çok dr önemsemiyo bn herşeyi internetten szlerden takip ediyorum araştırıyorumö doktora bn soruyorum o cvp veriyor
aslında bana doktorun anlatması lazım ama ne yazıkki

Son düzenleme:
esra soru sormuşsun kılo takıp kısmına yazdım bak istersen
uykum varrrr eşim maçtan gelsede alsa bizi annemdeyız kardesım geldı yarın gıdıyor ama :(
ebru çok sagol herşey ıçın ama ben hiçbirşey anlamadım uyuz oldum beşiktasa mınayla araba kullanamama arabayı hamıleyken satmama hiç olmazsa yavas yavas dener alıştırırdım kendımı mınayla kullanmaya yakın yerlere gıde gele :( eşe mecbur olma kötu hemde çokkkkk keyfıne göre mecbur hareket edıyoruz artık onun

esra soru sormuşsun kılo takıp kısmına yazdım bak istersen
uykum varrrr eşim maçtan gelsede alsa bizi annemdeyız kardesım geldı yarın gıdıyor ama :(
ebru çok sagol herşey ıçın ama ben hiçbirşey anlamadım uyuz oldum beşiktasa mınayla araba kullanamama arabayı hamıleyken satmama hiç olmazsa yavas yavas dener alıştırırdım kendımı mınayla kullanmaya yakın yerlere gıde gele :( eşe mecbur olma kötu hemde çokkkkk keyfıne göre mecbur hareket edıyoruz artık onun

aynen öle bende hiçbşy anlamadım..trafikte yokmuş pek çabucak geldik bide braz daha oturabilirmişim..
pelin sen al arabayı benide al ben bakarım arkada minayla zeynoya gideriz:)
bizim arabada kapıda evi bekliyo bende öğrensem biran önce aslında süper olacak..

Back
X