• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

oku oku bitmedi.40sayfa okudum .

senemss bunla geçmiş olsun.

nilgün teşekkür edrim bilgin için.

pelimn ALLAH KABUL ETSıN.BENıMDE KAYINVALıDEMLER KURAN OKUTACAKLAR .BAKALIM NE ZAMAN?
bugün çok hızlı alışveriş yaptım.dr kontrolümüz vardı çıkmışken alışveriş yaptım. tinylove ın maymun adası oyun halısını ve kfaftın kangurusunu aldım.kanguruyu 39 tlya aldım acaba kötümü.iyi dediler ama?chiccoyla karsılastırdım görünen tek farkı ınun içinin daha destekli olması.tinylove ın oyun halısını kullanan varmı sonradan içini açıp çinde üretildiğini görünce biraz soğudum.almasamıydım dedim.siz hangi oyun halısını kullanıyorsunuz

aynen öle bende hiçbşy anlamadım..trafikte yokmuş pek çabucak geldik bide braz daha oturabilirmişim..
pelin sen al arabayı benide al ben bakarım arkada minayla zeynoya gideriz:)
bizim arabada kapıda evi bekliyo bende öğrensem biran önce aslında süper olacak..

bak şimdi arzuya sınır oldum yıne :))))
eşim o arkadasınla gıdın işte dedı kaçkere bana sanada gelırken burcuyada gıderken verecektı arabayı arzu yan çızmıştı ben senle plan yapayım illaki sana kadar durur mına yalnız yakın sayılırız
trafık ewt yokmuş ama benımkı formasını gıymeye eve gıttı anca ucu ucuna yetıştı maça

bak şimdi arzuya sınır oldum yıne :))))
eşim o arkadasınla gıdın işte dedı kaçkere bana sanada gelırken burcuyada gıderken verecektı arabayı arzu yan çızmıştı ben senle plan yapayım illaki sana kadar durur mına yalnız yakın sayılırız
trafık ewt yokmuş ama benımkı formasını gıymeye eve gıttı anca ucu ucuna yetıştı maça

allam ya formasızda izleyemiyo yani:))) aman iyiki yetişmiş yoksa başını yerdi eminim senin yüzünden yetişemedim diye..benimki ksin öyle yapardı çünkü:))

of ya benim kız yeni bi huy çıkardı akşamları yatma vakti gelince çığlık çığlığa ağlıyo. dudağını büzerek içini çekerek ne meme alıyo ne ayakta ne kucakta duruyo elim ayağıma karışıyo valla napıcağımı şaşırdım. ben büyüdükçe daha sakin oluruz derken nerden çıktı bu??

of ya benim kız yeni bi huy çıkardı akşamları yatma vakti gelince çığlık çığlığa ağlıyo. dudağını büzerek içini çekerek ne meme alıyo ne ayakta ne kucakta duruyo elim ayağıma karışıyo valla napıcağımı şaşırdım. ben büyüdükçe daha sakin oluruz derken nerden çıktı bu??

bbnm kızım hergece öyle:)

kızlar bebişlerini mama ile besleyenler gunde kac saat arayla ve nekadar mama verıyorlar.. benım oglum 3. ayı bıtırmek uzere 3 saat arayla 120 cc verıyorum ama kuusyor cok mu gelıyor anlamadımkı bıde hıc acmıs gıbı davranmıyor ne yapcagımı sasırdım ona kalsa 5 saat ara ıle beslenecek. mamaya yenı gectık daha once emzırıyordum ve emerken nerdeyse her dakıka emmek ısterdı sımdı ben zorla yedırır oldum ogluma

bebişini mama ile besleyen yok mu yahu.. :1no2:

kızlar benim oğlan bu gün döndü.............biraz uğraşırsanız öğreniyorlar ben bir kaç gün elimle destekleyerek dönderiyordum bugün kendi kendine döndü

esra soru sormuşsun kılo takıp kısmına yazdım bak istersen
uykum varrrr eşim maçtan gelsede alsa bizi annemdeyız kardesım geldı yarın gıdıyor ama :(
ebru çok sagol herşey ıçın ama ben hiçbirşey anlamadım uyuz oldum beşiktasa mınayla araba kullanamama arabayı hamıleyken satmama hiç olmazsa yavas yavas dener alıştırırdım kendımı mınayla kullanmaya yakın yerlere gıde gele :( eşe mecbur olma kötu hemde çokkkkk keyfıne göre mecbur hareket edıyoruz artık onun

aynen öle bende hiçbşy anlamadım..trafikte yokmuş pek çabucak geldik bide braz daha oturabilirmişim..
pelin sen al arabayı benide al ben bakarım arkada minayla zeynoya gideriz:)
bizim arabada kapıda evi bekliyo bende öğrensem biran önce aslında süper olacak..

Sizler sağolun geldiniz buralara kadar ama ben de hiçbir şey anlamadım vallaha şu kocaları bırakında gelin canım. Bence de yani çözün artık şu araba işini.

Oğluşu onbuçukta götürdüm odaya uyutmak için bu saat oldu uyumadı hala. Babasına sattım bende geldim. Bakalım sesleri çıkmıyor on dakikadır kim kimi uyuttu acaba?

kızlar benim oğlan bu gün döndü.............biraz uğraşırsanız öğreniyorlar ben bir kaç gün elimle destekleyerek dönderiyordum bugün kendi kendine döndü

Benim oğlanda geçen hafta döndü ilk defa tam tur.

Ayy geldiler şimdi uyumamış oğluş yaaa.....

Bugün mutfakta işim vardı eşime dedim sen çocuğa bak ben de işime bakayım.ay bi süre sonra başladı ağlamaya susmaz huzursuz oldum bide baktım ki adam uyumuş koltukta oğlanı da koymuş anakucağına ağlıyo o da.daha uyanmıyor birde sesine ya.ne rahatlar valla.ben gece gündüz gık dese duyuyorum ama..

kızlar bebişlerini mama ile besleyenler gunde kac saat arayla ve nekadar mama verıyorlar.. benım oglum 3. ayı bıtırmek uzere 3 saat arayla 120 cc verıyorum ama kuusyor cok mu gelıyor anlamadımkı bıde hıc acmıs gıbı davranmıyor ne yapcagımı sasırdım ona kalsa 5 saat ara ıle beslenecek. mamaya yenı gectık daha once emzırıyordum ve emerken nerdeyse her dakıka emmek ısterdı sımdı ben zorla yedırır oldum ogluma

canım bende 3 saatte bir 150-180 arası veriyorum tabii biz aralarda ek gıdalara da başladık...dolayısıyla şu aralar çok zorluo bzi oyunlar yapıyo itekliyo falan biberonu ama mutlaka bitrtiyoruz...ama 3.ayı bitmek üzere olan bir bebeğin 120 içmesi lazım...drlar 120x8 gibi hesaplıyorlar aşağı yukarı günde 900-1000 cc arası içmesi lazım yani....mamayı deiştirmeyi deneyebilirsin....bide aptamilse verdiğin çok çok iyi çalkalama istiyo içi granüllü kalıyo onu da sevmiyo olabilir eyvahedigeldismile

canım ben çıktığım sırada yazmışsın galibaaaaa ohaoldumsmile

selam nasılsınız
bn yine yalnızım kociş dün geldi bugün yne gitti c.tesi döneceklermiş 1 hafta daha yalnızım kızımla
bnde temizlik yaptım biraz pek keyfim yok nedense içim sıkılıyo çok üşengecim
kızımın kalçası içöin ultrason çektirdik dün hala devam ediyormuş ama doktor belirgin bir iyileşme söz konusu dedi çift bezin faydası olmş dedi (söylemedende edemicem bazı şeyleri abartmak lazım ben 4 doktora götürdüm yok bişeyi dediler 5. götürdüğüm doktor hemen çift beze başlıyosun dedi bunların 3ü çoçuk 2 si ortopedi )
pavlik bandajı yada alçı tedavisi gerekirmi dedim yok dedi düzelmiş maşallahı var dedi minumum bişy kalmış nerdeyse dedi kendide düzelebilir ama sen bi süre daha çift bez tak dedi içim rahatladı iyiki çift bez takmışım yoksa yavrum daha kötü olabilirmiş allaha şükür ki iyileşiyor

hee melike ,nilgün ben maison evine başladım farmville oyununda malzemelere yardımcı olursanıoz sevinirim kimse malzeme atmıo bana :(

çok sevindim, en kısa zamanda o da düzelir inş....

ya benimkide dönmüyo ki çok hareketli bi bebek ama sırt üstü yatırınca anca tekmeler savursun dönmeye dair bişi yok.

benimkide sırt üstüyken 1 tarafına dönüyo ama tam tur yok daha sempatiksalakcinni

Nedenını bİlmedİĞİm bİ aĞlamak var İÇİmde...

nedenkiiiiibilmiyorumkismile sıkma canını ağla rahatlarsın...olumunekankayizsmile

güzel bi pazar gününden sabahın bu kör saatinden hepinizee güünaaayddııın :))))

günaydın
bu saatde dedıgımıze bakmayın 8 de kalktık :(
kuran gunu resmını ve dunkı buluşma resımlerını eklıyorum bılgınıze

Bugün mutfakta işim vardı eşime dedim sen çocuğa bak ben de işime bakayım.ay bi süre sonra başladı ağlamaya susmaz huzursuz oldum bide baktım ki adam uyumuş koltukta oğlanı da koymuş anakucağına ağlıyo o da.daha uyanmıyor birde sesine ya.ne rahatlar valla.ben gece gündüz gık dese duyuyorum ama..
ya bu adamlara artk dıyecek laf bulamyrm hepsi ayrı çeşit
oku oku bitmedi.40sayfa okudum .

senemss bunla geçmiş olsun.

nilgün teşekkür edrim bilgin için.

pelimn ALLAH KABUL ETSİN.BENİMDE KAYINVALİDEMLER KURAN OKUTACAKLAR .BAKALIM NE ZAMAN?
bugün çok hızlı alışveriş yaptım.dr kontrolümüz vardı çıkmışken alışveriş yaptım. tinylove ın maymun adası oyun halısını ve kfaftın kangurusunu aldım.kanguruyu 39 tlya aldım acaba kötümü.iyi dediler ama?chiccoyla karsılastırdım görünen tek farkı ınun içinin daha destekli olması.tinylove ın oyun halısını kullanan varmı sonradan içini açıp çinde üretildiğini görünce biraz soğudum.almasamıydım dedim.siz hangi oyun halısını kullanıyorsunuz
amin sagol cnm darısı basınıza o zaman
Nedenını bİlmedİĞİm bİ aĞlamak var İÇİmde...

eşim gelince hemeen çıktm yazdgını görmemişim
hayır olsun hande
içinde tutma kasma aglayblyrsan agla rahatla bence cnm ya

Back
X