canım bende 3 saatte bir 150-180 arası veriyorum tabii biz aralarda ek gıdalara da başladık...dolayısıyla şu aralar çok zorluo bzi oyunlar yapıyo itekliyo falan biberonu ama mutlaka bitrtiyoruz...ama 3.ayı bitmek üzere olan bir bebeğin 120 içmesi lazım...drlar 120x8 gibi hesaplıyorlar aşağı yukarı günde 900-1000 cc arası içmesi lazım yani....mamayı deiştirmeyi deneyebilirsin....bide aptamilse verdiğin çok çok iyi çalkalama istiyo içi granüllü kalıyo onu da sevmiyo olabilir eyvahedigeldismile
benim oglumda inek sütü alerjisi cıktı o nedenle aptamılın alerjık bunyelı bebekler ıcın olan mamasını kullanıyorum benım oglan anca 800 ıcıyor onunda yarısı cıkıyor bı saat once 120yı bıtırdı zorla ama yarısı cıktı offf ya neden böle oluyor anlamıyorum. tam hersey ıyı gıdyor derken ılla bısey cıkıyor yıne.. dedıgın gıbı ıyıce calkalıyım bakalım belkı ıse yarar:Saruboceq:ksuyor dıye bende fazla zorlamıyorum artık o acıkınca vermeye calısıyorum ama kussada 3 saaatte bı versem mı acaba kafam ıyıce allak bulak oldu benım yaaa:bbo: